On ni prepričan...• gucciprada
• Od: 25.12.2012
On ni prepričan...
25.12.2012 20:49
Hodim v 1. letnik in sicer prvi šolski dan je do mene pristopil fant iz 2.letnika in me popisal. Drugi dan sem ga slučajno zasledila na fbju in ga dodala, takoj me je sprejel. Tak sma se začela po 2 tednih pogovarjat, vsak dan. Res sma se ful zaštekala, sam mi je ponudo da mi da teste in začel me je vabit na pijačo... Problem je bil, da vedno ko sma se zmenla je nekaj prišlo vmes, no in 1x je končno prišlo do tega da sma se med odmorom dobila. Res je bilo super in razumela sva se še bolj, res sem ugotovila da je moj tip, totalno. Potem pa sma se 1x spet pogovarjala zvečer in se je zakompliciralo pri tem, ko je prvo mislil, da mi je všeč moj sosed, ki je ob enem tudi njegov sošolec. Ko sem mu razložila, da to sploh ni res ion, da mi je bolj on všeč, ker mi je tisti moj sosed res anti tip, je rekl da še ni pripravljen na zvezo, da sem mu všeč in sem super, ampak noče zveze in ne more hodit z mano. Res sem bla v totalnem šoku, ker ga sploh nisem vprašala, ampak sem povedala da mi je lepši od soseda... Naslednji dan me je klikno in rekel, če sem to res jaz pisala... Po tem sma se nehala pozdravljat in sma se začela izogibat en drugemu. Ko sem misla, da je končano pa je nek sošolec, ki se slučajno druži z njim rekel, da mi je tisti oz 2. letnika všeč. Torej sem ga spet kliknila in mu povedala, da je prišlo do nesporazuma in ga nisem vprašala, ta pa je rekel, da se ni nikomur povedal razen sosedu, ker me on edini pozna O.o No in potem gremo prejšni teden na neki party in je seveda on tam. Seveda v vsem tem času ugotovim, da še je on tisti tapravi in, da mi je všeč samo on. Seveda smo s prijateljicami (4ever alone) spile par pijač in to je pripeljalo do tega, da sem ga pozdravila ter ga potem vprašala za čik. Bil je presenečen, ker na splošno ne kadim in tudi on naj nebi, čeprav si občasno v šoli med odmori privošči. Po partyju me je kliknil in najini pogovori so se spet začeli, Zdaj se spet pogovarjama in je res spet vse sproščeno in kul. Res nevem kaj naj naredim, ker si tega fanta zelo želim. PROSIM ZA POMOČ!
• faca21
• Od: 26.12.2012
Re: On ni prepričan...
26.12.2012 11:44
Pa si 1000-procent da si on želi tebe??? No, ce si potlej ti je vse odprto. Za nasvete 'kako pridobiti fannta" pa se bojim da nisem pravi nasliv. Velik uspeha!
• faca21
26.12.2012 11:47
Se opravicujem. Misila sem naslov, ne pa nasliv. • bela
• Od: 5.5.2012
26.12.2012 15:39
faca21 pravi:Se opravicujem. Misila sem naslov, ne pa nasliv.
Ah to je se najmanj kar se lahkoo zmotis • faca21
27.12.2012 0:19
Poskusaj zvedeti kaj vec o njem, bolje ga spoznaj. (To bos dosegla tko k je rekla bela).
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
27.12.2012 10:31
naprej ugotov, če sti njemu všeč....
sam...če on noče met zveze, ga na tvojem mestu neb nč silila, kr bi mu že začela presedat. dej mu čas, pa naj se skulira, a hoče kej s tabo met al ne • gucciprada
27.12.2012 20:38
hvala lepa vsem, bo zdaj prijateljica povprašala njenega fanta ki je prijatelj z njim , kaj si misli o meni pa bomo videli • Luciiika
• Od: 5.4.2010
28.12.2012 23:46
čuj..ka ti maš slučajno putiko?
• gucciprada
6.1.2013 1:07
Luciiika pravi:čuj..ka ti maš slučajno putiko?
Sori, ampak ne razumem kaj misliš s tem? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.