fuck frend• malamacka
• Od: 1.1.2012
fuck frend
3.1.2013 20:32
okj mam enga ful dobrga frenda k se puznava že od vrtca in sva šekr sušolca. in tko pou leta nazaj je neki meu z mojo naj prijatlco ( ona ne hod na našo šolo) sam nista mela nč pusebnga. ena noč, mau crklala. ampak se je ona ful navezala nanga, čeprov trdi da ga je prebolela se vid da ni. in midva tko prijatlsko flirtava že par mescov, se lupčkava tko in zašlatujeva sam pač tko kt frenda. js bi njega mela kokr fuck frenda, ker vem da bi on mene meu. sam nevem no kuko bi se pol moja prjatlca pučutila če bi zvedla.
kšni predlogi., dobra ideja? ja/ne hvala že naprej za odgovore aja pa še zakaj to sm pišm? ker js use zaupam te moji najbolši prjatlci, sam tega ji valda nemorm.. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: fuck frend
4.1.2013 11:34
In veš zakaj ji ne morš? Ker si hinavka. Ona dejansko neki čuti do njega medtem ko ti ne, a si se vseeno spravla nanga? Mislm res jaka kolegica si ji + da ji to še prekrivaš.
Pa tok enih drugih tipov je, ne ti si zbrala lih simpatijo od tvoje najboljše kolegice. • malamacka
• Od: 1.1.2012
4.1.2013 16:43
wow taj bla težka. zgleda da nism glih najbol razlužila al pa res taka hinavko po tvoje. no okj
še dodam. ona je rekla da itak nč ni blo in da je prebulela, umes je bla že s par tipov. in ona dva se zdej vidta tko 1x na 2 mesca in sta prjatla. drugač pa tvoje mnenje čist spoštujem in res hvala za udgovor k zdej sm se mau bl zamisnla nad temu • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
4.1.2013 18:41
Ja rekla je že, ampak sej si tud sama rekla da temu ni tako. ( da še ni prebolela ). No, če pa je prebolela potem ne vidm razloga zakaj ji ne bi zaupala svoje namene z njem. Če ji je blo res kr nekej, pač nič posebnega, potem ti ne bo zamerla.
Da si hinavka - s tem sem ciljala na to, da ji pač še nisi povedala in to kar delaš, delaš za njenim hrbtom. Postavi se v njeno kožo, bi ti rada vedela, če bi bila na njenem mestu? Jst vem da bi. In če bi izvedela kje drugje, bi bila bolj ko ne jezna nanjo zaradi tega, da mi ni zaupala, ne zato ker se je spentljala z mojo bivšo simpatijo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.