ORALNI SEX, BRITJE, OBČUTKI Itd.

MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
ORALNI SEX, BRITJE, OBČUTKI Itd. 11.1.2013 20:09
hellou mene zanima use glede oralnega sexa...
uprašanje za punce: a ste kdaj doživele oralni sex? a je nujno bit obrita? kakšen je bil občutek? če niste tega doživele a bi?
uprašanje za fante: a ste vi kdaj doživel oralni sex? a je blo dobr? a ste kdaj punco zadovoljil z jezikom? kakšni so bli vaši občutki? če niste še tega doživel a bi?
uprašanja na splošno za use:
a vas je kdaj sram pokazat svoje intimne dele svojmu fantu/punci? a se brijete?
zanima me tut kaj nardit po oralnem sexu... glede na to da se nekateri ful radi poljubljamo itd. a zadostuje čigumi, al pa mormo opraut mega mouthwash preden se lahko zaližemo po oralnem sexu?
aja pa še neki: kaj nardit če fantu pride v moja usta? a ma sperma okus? kko naj požrem dol? a naj rajši plunem vn?
rabm informacije nujno haha :''D
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: ORALNI SEX, BRITJE, OBČUTKI Itd. 12.1.2013 13:38
A ste kdaj doživele oralni seks? Kakšen je bil občutek? A je nujno bit obrita?
Ja. Meni osebno velik bolj sede z roko, kot z jezikom. Občutek mi je sicer tudi z jezikom super in oh in sploh, ampak roka pri meni zmaga. (:
Ja zdej nujno nujno obrita ne rabiš bit, je pa priporočljivo ane. Mislim, a se ne počutiš boljše ko si obrita? Mislim, da je tud večini fantov to bolj všeč, je pa okus in stvar posameznika. (:

A vas je kdaj sram pokazat svoje intimne dele svojmu fantu/punci? a se brijete?
zanima me tut kaj nardit po oralnem sexu... glede na to da se nekateri ful radi poljubljamo itd. a zadostuje čigumi, al pa mormo opraut mega mouthwash preden se lahko zaližemo po oralnem sexu?

Ja na začetku me je blo mal sram, ampak to je hitr zbledel, sploh ko se akcija začne. (:
Ja se redno brijem, pa čeprav imam že nekej časa fanta. (: Se bolj zaradi sebe, ker se velik boljše počutim. Very Happy
Ja jst osebno ne naredim nič po oralnem, se lupčkam normalno naprej.. Kaj pa je to kej tazga? Sej če je higineski itd.. ti ne bo smrdelo z ust, da bi rabla čigumi po oralnem seksu hehe. Je pa to spet stvar posameznika - nekateri se ne marajo lupčkat po tem, nekateri ja..

kaj nardit če fantu pride v moja usta? a ma sperma okus? kko naj požrem dol? a naj rajši plunem vn?
Ja če nočeš, da ti pride v usta - to fantu povej ane! In ja, sperma ima okus. Pač probej. Mogoče ti bo pa všeč. Very Happy ..Kako požreš dol? Ja kako pa slino, hrano in ostalo? Sam pogoltni ane, to pa res ni tak big deal. Lahko tudi pljuneš ven, sam meni se to zdi mal grdo. Bi že od vsega začetka rekla, da nočeš da ti pride v usta, kot pa da potem pljuvaš spermo vn.
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: ORALNI SEX, BRITJE, OBČUTKI Itd. 13.1.2013 16:32
enim je vseeno če so prisotne dlake, ene pa moti, odvisno od posameznika.
za sebe vem, da dlak nikol nebom mela, ker so mi grozne, fant pa tud se brije, tak da ni panike.

kar se tiče poljubljanja.. med seksom, oralnim ali ne, vseeno, se normalno poljubljama, potem pa se umijema, ko je vse konec.

sperma ima okus ja. kakšen je odvisno od njegove prehrane in kako dolgo se ni ''spraznil''.. poleg okusa ima še vonj. če nočeš da ti pride v usta, mu to prej povej, če pa se slučajno to zgodi, pa lahko tudi izpljuneš. če ti je nerodno pa si pač shrani nekam v usta pa pojdi v kopalnico in si izperi. spiješ lahko tudi z vodo, če je okus preveč grozen.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.