DRUGA IN TRETJA GIMNAZIJA MARIBOR

LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
DRUGA IN TRETJA GIMNAZIJA MARIBOR 14.1.2013 17:13
Jas se pune ne morem odločit na katero šolo bi šlaa..pač zdaj izbiram med drugo in tretjo gimnazijo v Mariboru. Pač zanima me če ma kdo kake izkušnje ali pa pozna koga iz katere šole(kak mu je,kolko se uči,je zahtevno,kaki so profesori,..)??
Pa tut kak je glede vpisov pa tegaa?
Druga mi je super zaradi mednarodne mature...tretjo pa bi šla reda zaradi psihologije in pač ja...
Hvala že v naprej.! Wink
Re: DRUGA IN TRETJA GIMNAZIJA MARIBOR 14.1.2013 17:46
Za drugo gimnazijo rabiš 175 točk ,če se ne motim ,vglavnem odličnjakinja moraš biti od 7.-9. razreda ,če hočeš priti na to šolo:)
Tam od moje sošolke mama uči matematiko Razz
Je najtežja gimnazija od vseh ,kar jih je v Mariboru..

Glede tretje ,sej je vsaka gimnazija težka ,samo ta je vbistvu lažja Smile
Poznam eno ,ko hodi tja in je rekla ,da ji je žal ,da se ni vpisala na predšolski program ,tam imajo fiziko samo 1 leto ,zgodovino pa samo 2 leti.
Ta program je mnogo ,mnogo lažji ,glih tako pa lahko še greš pol dalje študirat psihologijo ,če bi šla na predšolski program Razz
Alekseea • Od: 4.1.2013 • Prispevkov: 15
Re: DRUGA IN TRETJA GIMNAZIJA MARIBOR 14.1.2013 21:39
Tudi jaz nameravam na tretjo, ker na drugo ne bi bila sprejeta:'pp... tak da tudi mene zanima če je kdo s tiste šole:*
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: DRUGA IN TRETJA GIMNAZIJA MARIBOR 15.1.2013 16:03
Nusa98 : jas ne bi sla na predšolsko ....splošno bi šlaa...samo problem mi je ko nobenega ne poznam od tam pa nwm kak jim je všeč pa vse to ;
gimnazija 25.2.2013 16:01
hey bi mi lahko kdo svetoval glede vpisa v srednjo. Hahaha odlocam se med škofijsko gimnazijo maribor in 3 gimnazijo maribor. Zanima me ce veste kaki so ucitelji in to... Hvala
kosilo • Od: 25.2.2013 • Prispevkov: 2
gimnazija 25.2.2013 16:02
hey bi mi lahko kdo svetoval glede vpisa v srednjo. Hahaha odlocam se med škofijsko gimnazijo maribor in 3 gimnazijo maribor. Zanima me ce veste kaki so ucitelji in to... Hvala
spely96 • Od: 30.8.2011 • Prispevkov: 34
Re: DRUGA IN TRETJA GIMNAZIJA MARIBOR 2.3.2013 9:40
kaj prva vam pa ni bla všeč? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.