glasbeniki ki niste znani..

deejay • Od: 17.9.2012 • Prispevkov: 17
glasbeniki ki niste znani.. 21.1.2013 13:04
evo mislim da take teme šeni usaj ddokaj novejše ne... odpru sem jo zato da se vsi neznani malo majn znani in znani izvajalni predstavite Smile povete par besed o sebi in svojem delu.. Smile
tisti ki bi želeli bi oz se spustiti v glasbene scene pa lahko postavite urašanja jz osebno vam z veseljem pomagam pri odgovorih ker vem kakšni so začetki sem tudi sam mogu skoz to... Smile
pričakujem vas čimveč vem da ma marsikdo željo bit na odru in se predstavit pa neve kako bi prišel do tja... oz ste že na glasbeni strani pa se neznate prestavit in naredit koraka naprej... Smile
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: glasbeniki ki niste znani.. 22.1.2013 21:48
HeeeJ! Very Happy
jz obožujem petje..z največjim veseljem nastopam na odru, da pa bi na odru pela bi bilo to še toliko bolj sanjsko! imam pa probleme s tremo..:/ ki me ovira pri tem da bi izkoristla kkšno tako priložnost..suprca mi je da bi pela v kakšnem bendu in bi imeli kakšne nastope, pa čeprav bi bili pred manjšo množico ljudi..torej kaj svetuješ glede moje treme? in kam se lahko obrnem da bi izkoristila,izboljšala talent in mogoče celo pela v kakšnem bendu?? Smile
Re: glasbeniki ki niste znani.. 23.1.2013 19:55
tremo maš takrat ko misliš da nisi dovol pripravljena oz da ti ja bla dana prezahtevna naloga.. jz z tem nisem meu nekih problemov razno na prvem partyju ko sem bil DJ in sem sam šou... sm si sam reku več k smejat se mi nemorjo sem prjeu za nikrofon in sred komada reku kje so roke gremo skupaj in ko sem vidu odziv publike ki so dal roke gor in se znoreli in usi peli tko da od takrat zaupam v sebe in svoje znanje, sposobnosti... nekih drugih problemov pa nikol nisem meu tko da ti težko pomagam prvo moreš zaupat sama vase... če ti nisi na odru sproščena tud drugi nebojo.. Smile glede bendov imaš pa na internetu veliko oglasov da iščejo vokalistke se na najdi-glasbenika.si imaš oglase oz. so ih imeli nekaj časa trenutno nevem kako je tam.. drugače pa malo se pozanijam preko vez.. poglej po FB googlu ni hudič da nebi našla prostega mesta zate... ampak seveda prej moreš odstranit tremo.. vem da nekateri moji kolegi so uzel mikrofon use zvezali na zvočnike in so kr neki govorili in se gledali in baje im je pomagalo sam nmorem ti zaterdit ali je res ker nisem probaval... Smile če maš kakšno uprašanje še lahko pa tud preko zasebnega če nočeš da usi berejo... Smile natariana pravi:
HeeeJ! Very Happy
jz obožujem petje..z največjim veseljem nastopam na odru, da pa bi na odru pela bi bilo to še toliko bolj sanjsko! imam pa probleme s tremo..:/ ki me ovira pri tem da bi izkoristla kkšno tako priložnost..suprca mi je da bi pela v kakšnem bendu in bi imeli kakšne nastope, pa čeprav bi bili pred manjšo množico ljudi..torej kaj svetuješ glede moje treme? in kam se lahko obrnem da bi izkoristila,izboljšala talent in mogoče celo pela v kakšnem bendu?? Smile
Re: glasbeniki ki niste znani.. 23.1.2013 20:24
deejay pravi:
tremo maš takrat ko misliš da nisi dovol pripravljena oz da ti ja bla dana prezahtevna naloga.. jz z tem nisem meu nekih problemov razno na prvem partyju ko sem bil DJ in sem sam šou... sm si sam reku več k smejat se mi nemorjo sem prjeu za nikrofon in sred komada reku kje so roke gremo skupaj in ko sem vidu odziv publike ki so dal roke gor in se znoreli in usi peli tko da od takrat zaupam v sebe in svoje znanje, sposobnosti... nekih drugih problemov pa nikol nisem meu tko da ti težko pomagam prvo moreš zaupat sama vase... če ti nisi na odru sproščena tud drugi nebojo.. Smile glede bendov imaš pa na internetu veliko oglasov da iščejo vokalistke se na najdi-glasbenika.si imaš oglase oz. so ih imeli nekaj časa trenutno nevem kako je tam.. drugače pa malo se pozanijam preko vez.. poglej po FB googlu ni hudič da nebi našla prostega mesta zate... ampak seveda prej moreš odstranit tremo.. vem da nekateri moji kolegi so uzel mikrofon use zvezali na zvočnike in so kr neki govorili in se gledali in baje im je pomagalo sam nmorem ti zaterdit ali je res ker nisem probaval... Smile če maš kakšno uprašanje še lahko pa tud preko zasebnega če nočeš da usi berejo... Smile natariana pravi:
HeeeJ! Very Happy

hvala ti za tak obsežen odgovor! Smile s tremo je pa tako - res je da včasih premalo zaupam sama vase, večino časa pa je tako da si zaupam in vem da znam dobro odpeti, vendar se mi začne tresti glas in to mi je največji problem..prijatelji pravijo da se v bistvu sploh ne sliši in sploh ni moteće..mene pa precej moti ker ga res res opazim, zaznam... :/
glede vez - nimam jih ravno, oglasi pa hja..še vedno je dokaj težko najti..
kje pa ponavadi zdaj delaš kot DJ če smem zvedt? pridem na kakšen žur Very Happy
Re: glasbeniki ki niste znani.. 24.1.2013 12:52
nimam nikjer rezidence malo tu malo tam... Smile iz kje pa si drugače?
Re: glasbeniki ki niste znani.. 24.1.2013 14:57
aha..v glavnem hodimo žurat v Kranj..tako da kakšen Extrem in Tuš Planet Kranj.. Smile
Re: glasbeniki ki niste znani.. 25.1.2013 12:05
v extremu je ozvočenje in lighti od mojga kolega Razz ne delam pa nič tam.. Smile
Re: glasbeniki ki niste znani.. 26.1.2013 15:05
evo pe če ma ker/a RD, feško pač karkoli taga.. in rabi ozvočenje DJ-ja mi lahko piše na mail . djlucas.booking@gmail.com (resni...)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.