nujno, prosim lepo- nujno

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 0:05
Dejte mi neki pomagat Wink In sicer, kako naj ponovno navežem stike z osebo ki je bla včasih 3 leta v mene, poleti pa se ej to prekinilo, sedaj jeseni pa pozimi sem pa jaz v njo ona pa noče nič več z mano met Sad Rekla je da se noče več menit in nič eč imeti, samo zadnjič ko sva se vidla se ji je pa kr smejalo ko me je pogledalo..To mi je dalo znak, da še ni čist konec? Ona pomojem hoče samo to, da me bo vrgla iz tira tkole preko interneta..Jaz bi bil zelo rad z njo, ker mam čustva do nje..pa tut ona jih še ma če je bla tolk časa v mene, kaj pravite ? Kaj ji naj naredim/dam da bi bla spet prijatelja, da bi imela kakšna čustva do mene spet? No sej kokr se mi ej nasmehnila..Samo pol isti dan doma, pa ni hotla nč se ment ne nič. kAJ NAJ NAREDIM MOJSTRI? HVALA za vsako pomoč !
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 0:08
Imam pa občutek, da se samo hoče pretvarjat pa kao da nč noče z mano...Kr prou čutm, in UPAM da boma enkrt drugo elto spet prijatelja. Ker zdaj je v druzga zaljubljena, pa z tistem sigurnoo ne bo nič...Bomo vidl, sam upam da bi bla čim prej prijatelja.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 10:36
nvm, če se pretvarja al misli resno, vem pa, da se 3 letne ljubezni ne pozabi kar tako Wink
mogoč tud zdej noče met nč s tabo, ker je v druzga zaljubljena. definitivno pa lahka probaš pr prijateljstvu...verjetn je ta trenutek to najbolš kar lahka dubiš od nje.
ne pozab pa, da se ogromno zvez in ljubezni zgodi ravno iz prijateljstva Wink[/b]
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 11:40
Tudi jaz ne vem, samo pomojem se mi MAŠČUJE. Ker priznam tudi jaz nisem vse lepo naredil. Tudi zarad tega noče emt zmano nič ja, ker je v druzga zaljubljena se strinjam. Samo je že zaljubljena v njega okoli 3 mesce, pa se on fant tud slišat noče z njo..Tko da upam da kmal ugotovi da ne bo nič z njim. Jooj jaz bi bil že zelo sreeeen če bi bila vsaj prijatelja, ker ja iz prijateljstva nastane kaj več. Samo kako spet dobiti prijateljstvo?
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 11:50
verjetno gre res za neko maščevanje...očitn ti skuša pokazat, kako se je ona počutla, ko je bla obratna situacija. kaj pa, če ji pokažeš, kako zelo ti je žal za prej in da bi pač to rad popravu zdej in če ti da priložnost Wink
mislim...vsak si zasluži drugo priložnost, a ni res?
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 20:32
Tud js sm 99% da gre za maščevanje, in res skuša pokazat kok se je ona takrat počutla..Rade volje ji pokažem kako mi je žal, kako bi spremenil, kako bi spet rad da bi bila prijatelja, samo KAKO? Sad in upam da mi da še šanso.
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 21:23
ufff.....na tem področju pa nism js ravno strokovnjak. Confused
kaj pa vem....na tvojem mestu bi se pogovorila z njo v živo, ji nekak povedala, kako zelo mi je žal, pač....izpovej se ji, povej ji, vse kar maš v glavi. js ti predlagam, da v glavi sestaviš točke alpa govor kaj vse ji boš reku....ti bo pol lažje, kot, če boš kr pršu na blef ;P
pros jo, da sta prjatla...kr, če bosta sam prjatla, nima kej zgubit
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 21:27
Ok hvala za pomoč. Se bom potrudu, samo kako jo dobiti nekje zunaj? Ker ona verjetno tut če ji rečem če gre mal z mano ne bo hotla it? Po moje mišlenju ne bo hotla, če pa bo pol sem pa tak že skoraj zmagal Very Happy Pa da postanema prijhatelja, pa da se spet pogovarjama pa tko bo super..Mogoče kasneje še kaj več...Smile
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 21:30
kaj, če jo presenetiš na vhodnih vratih? ampak....pol morš bit fejst prepričan, da nisi ravno vso družino ujel na kosilu, ali na kakem rojstnem dnevu, da nau sam ona besna ampak cela familija Wink)
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 22:19
Kr na vhodnih vratih? Smile hehe, me zanima reakcija nje..Lahk mi samo zapre vrate pa adijo. ne vem res ne.. Mogoče jo bi nekje tko dubu vzunaj pa reku če re mal z mano pa ji bi povedu...Hm ? mnenje? Razz
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 22:25
mogoč...sam...da je ne bi ujel nepripravljene. alpa, da bi ravno kej bla jezna na šolo, pol bi jih pa še ti fasu Wink na tvojem mestu bi zlo pazla kakega razpoloženja je, ko ji boš povedal...
misnla sm, da bi se pojavil na vhodnih pa jo prosu če gre mal s tabo vn, da se pač pogovorita alpa neki...
js pa ti iskreno predlagam, da ne narediš tako, da ne bo imela izbire...če bo prisiljena it s tabo vn, jo bo to motilo in nau zadovoljna...verjem mi...dej ji izbiro. prosi jo,.... če te zavrne, jo še enkrat prosi,--> čez čas! enkrat si bo že mogla premislit. vso srečo...! Smile
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 22:30
Ja, samo kako naj vem da je pripravljena, da ni jezna, ? Kaj ti pol predlagaš da bi blo najbolje? Ker čo jo dobim nekje zunaj pa da jo opazujmem, pa da vidm da je dobre volje...misliš da nebi blo kul ?
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 22:48
tko ti bom rekla: maš 2 možnosti:
1. upraši jo, če bi si lahka vzelo eno dopoldne al popoldne, da nrdiš seb in njej uslugo in mal razčistiš zadeve med vama. če nau hotla, ji reč, da itak nima kej zgubit....naj ti nrdi to malo uslugo...Smile
če pa sploh nau hotla.....je ne prepričevat ure in ure, kr bo zgubla potrpljenje, ti boš pa že zvenel čisto obupano in cmerasto Wink
2. da jo enkrat ko bo končala pouk, presenetiš in prosiš, če je razpoložena, da si vzame mal časa zate.
js osebno bi izrabla prvo možnost. ampak....zdej se tle upraš, kje bi se počutu bl sproščeno.... tle se ne zgledovat kaj bi js rajš....čisto tvoja odločitev Wink
povej zakaj si se odloču, da (če hočš), ti lahka pomagam še naprej Smile
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 22:51
Vsekakor bi tudi jaz raje vzel prvo moožnost, kar se mi zdi dobra...Samo če jo malo opišeš, pa še kaj več ti bi biu zelo hvaležen...
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:03
itak, sploh ni frke Wink
torej: odloču si se, da jo boš prosu....spet sta tuki 2 možnosti (vem, kompliciram Razz)
1. al po netu
2. al u živo Wink
oprosti, kr vse to tok kompliciram Sad sam....pr takih stvareh sm ful natančna, kr je res tok stvari k se lahka zašuštrajo....
skratka: če jo boš uprašu v živo bo sigurn bolš. enkrat jo ustav na hodniku, alpa če jo kje srečaš pa jo mal upraši to pa ono, pol jo pa pros, če bi enkrat lahka šla vn s tabo, kr bi se rad neki pogovoru, če ti lahka nrdi to malo uslugico, k je nau velik stal.
če pa misliš, da bi ti bol šlo z jezika po netu tud lahka: klikni jo, mal upraši kako je, pa to...pol pa začni to temo. reč, da bi ti nrdila veliko uslugo, sebi in tebi Wink
mogoč bo pa vžgal Very Happy
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:10
Ah sej ne kompliciraš Very Happy hvala ti za trud Very Happy drugač pa, ja tut js jo bi raj v živo da jo nek prestrežem..pa da bi bla dobre volje..Se prav da ko jo srečam, jo najprej mal ogovorim kako in kaj, potem ji pa šele rečem če se nvm čez dva dni dobiva pa da ji neki povem?
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:19
tehniko pa hitr zastopiš Razz
ja...nekak tko. v živo bo res bolš. mal jo vprašaš kako je, pa kaj kej zdej počne, pol pa mal omeni tko čis na hitrco, da bo vedla o čem teče tema, npr: ''tisto, kar se je zgodil med nama....bla je čista neumnost z moje strani. a misliš, da bi se lahka kej dubla z mano, k bi se rad sam pogovoru, pa poskusu popravit svojo napako, če mi dovoliš...sej te nau velik stal, res ne. kaj praviš? nč nimaš za zgubit....''
itn, itd...Very Happy
po moje bo to vžgal Wink
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:31
huh, kaj bi dal da bi vžgalo...sam zej jo nekje dobit, po možnosti da je zelo dobre volje, pa upam da bo Wink
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:42
prosim...poročaj Very Happy zdej me je že firbec začel matrat kako se bo vse to končal RazzP
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:48
heh Very Happy sam, nvm kje jo bi videl tko na prostem..Ker ne hodi po žurih pa to, ni je tko glih velik zuni Sad tko da nvm kaj naj..
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: nujno, prosim lepo- nujno 27.12.2012 23:54
kot prvo mam uprašanje zakaj se noče pogovarjat z tabo ??
če si punco ress tok przadev da se noče niti pogovarjt s tabo ...
lej če maš nekoga rad pa noče met stikov z tabo pol mu pač zaželiš vso srečo ker če maš nekoga res rad mu boš to želev neglede na to ali si ti njena sreča ali je to gdo drug
just saying Smile
Re: nujno, prosim lepo- nujno 28.12.2012 0:00
Pomojem gre bol za maščevanje, nisem jo prizadel močno. za maščevanje gre, da mi pokaže kako se je počutla ko sem bil js mal grši do nje Sad sam rad jo mam pa zeloooooo..rad bi bil z njo, pa vse bi za to naredu Wink
Re: nujno, prosim lepo- nujno 28.12.2012 0:01
počakaj jo enkrat po pouku....alpa, enkrat med kakim odmor, jo prestrež, pa tko Wink
če ma psa, pa ga sprehaja...jo magar poišči v kakem parku. želim ti vso srečo in naj se vse konča kot si želiš Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.