Trenutno sm zguba. Kako naj bom KUL?????? plis help...!!!!• faca21
• Od: 26.12.2012
Trenutno sm zguba. Kako naj bom KUL?????? plis help...!!!!
27.12.2012 20:26
Hej!
Mam en problem in sicer: sem... čudna! Zanima me kko bit KUL, kako se uklopt v družbo... No ja, mam se en poblm in upam d vam ne bo odveč in boste pomagal. Poleg tega da da zgledam totalno brezveze me USI zafrkavajo da sm pihlarka. Prosm ne rečt da nej ignoreram in da delajo to zatok so fouš. Sej neki cajta sem jih pustila ampak zdej mi je prekipelo, ker se nadaljuje že več let... Help! Kako naj se oblacm da bom kul? Kako naj se obnašam da bom kul in tut bl opazna? Kako frizuro naj mam? Kako nj se znebim tega da sem piflarka? Posim pomagite, svetujte... Karkol! • best
• Od: 21.6.2012
Re: Trenutno sm zguba. Kako naj bom KUL?????? plis help...!!!!
27.12.2012 21:06
Oblač se noro stem mislim da si izmisli kaj svojega in čisto norega nekaj kar druge sošolke nimajo.
Da se znebiš naziva piflarka je pa najboli da dobiš kejšn cvek in da se zajbavaš med poukom in tko se boš tud laži uklopla v družbo. Upam da sm pomagu • cokoholik
• Od: 21.12.2008
27.12.2012 23:08
brezveze se spreminjat za drug folk bot taka kokr si
• jagodka007
• Od: 18.12.2011
27.12.2012 23:16
BODI TO KAR SI to je edini nasvet ki ti ga lahko dam ljudje te sprejemajo takšno kot vidiš samo sebe vendar to ni mišljeno dobesedno z dejajni ki jih delaš sama sebi dokazuješ kaj si in tako te vidijo tudi drugi • faca21
• Od: 26.12.2012
28.12.2012 0:19
Hvala z odgoore vsem! Res hvala. Kr nekak sm mal slutla da boste rekl naj bom kar sem. Verjetn mate prou. Kar se tiče naziva piflarka... cveka raj ne bom dobila, bom probala rešt na kak drug nacin. Kko dopovedat clouku da se ne piflam noč in dan????? Pa še eno vprašanje mam. Ena moja sosolka ma iste ocene k jst pa je noben ne zmerja. Clo ona mene zafrkava!!! Enkrat mi je v glavo zabila da je to zato k ma ona lepšo frizuro od mene in je nasploh več vredna on mene... Kva mislte????
• polarbear
• Od: 10.4.2012
28.12.2012 12:50
res, ne rabš dobit cveka, brezveze, da bi si uničla lepe ocene, uspeh. to moraš absolutno jemat kot nekej pozitivnega.
kot so ti že rekl, bodi to kar si, bod samozavestna, ne mej se za zgubo! bod nasmejana in ne jim pokazat, da te to prizadene. to je prvo. bod ponosna nase, na to kar dosežeš! frizura s katero boš kul? obleke v katerih boš zgledala kul? mej frizuro, ki ti bo pristajala, za nasvet lahko vprašaš frizerja, najdeš kašno na internetu.. lahko si jih prebarvaš, zdej odvisno kok si stara (: glavno je, da se boš z njo počutila lepa! isto za obleke.. če si še osnovna, počakej na srednjo šolo. lahko boš začela na novo, seveda z lepimi ocenami (: upam, da ti je blo kej v pomoč, če hočeš mi pa lahko v zasebca pišeš, pa ti kej več svetujem (: • honey4me
• Od: 31.5.2012
28.12.2012 21:21
Zdravo.
UGLavnem glede oblacenja, oblac se tkok ti pase, tko d se u tem dobr pocuftispa ne glede na vse druga. Glede ocen si loh ponosna na sebe d mas dobre, pac ti gre to nima nobene zveze z piflanjem, ce te pa ze **** pa nevem jim dokazd se ne piflas uen ou, skos, pa pj nevem kam ven, in dokaz d mas zivleje, slabe ocene ti pani treba dobirt. Glede frizure ti pa nemorm svetovat, mej tako d se pocutis samozastno. No uglaunem upamd tije moj nasvet vsajmau usec. POMEMBEN JE DASI TI TI IN NE NEKDODRUGKI GA USTVARJOTVOJE " PRJATCE". • annieis
• Od: 22.7.2011
29.12.2012 0:26
tko k so ti že ostali povedal ostn taka k si kr brez veze se spreminjat zrd enih k ti ne pomenjo nč... mene so u osnovki tut zafrkaval da sm piflarka in nwm kj ... zdj pa ne več kr pač preprost najdš novo družbo k te sprejme pač bla sm med unimi k so mel srečo na sredni da so najdl taprave frende in dns me čist nuben več od bivših sošolcov ne kliče piflarka ampak se hočjo družt z mano kr niso več popularni |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.