What to do, a sm mu ušeč al ne?
• krompiruša
• Od: 12.10.2012
What to do, a sm mu ušeč al ne?
26.12.2012 2:26
Zgodba gre takole, men je res ušeč en tip(res je popovn in use kar si jz na fantu želim - od izgleda do karakterja), problem pa nastane, ker je on zelo dobr prjatu mojga biušiga tipa, ker mu je ušeč ena druga punca in ker on name gleda samo kot na prijatlco(usaj mislm tko).
Bla sva že fulkrat sama zuni, kot prjatla(vedno k sva skor kej nrdim, v smislu kot mu dam lupčka al karkoli sam se vedno v strahu zadržim), pa baje sva luškana skupie(pravijo mimoidoči) ampak jz ne vem če on bi tut kej z mano mogoče, ker so momenti k se mi zdi da bi ampak nism sigurna. Zdej pa, a naj mu povem da mi je ušeč in mam s tem možnost da zgubim res dobrga frenda? Al naj nekak po ovinkih(oz. kako) ga prpravm do tega da bo pokazu/povedu a sm mu usaj mal ušeč al ne? Al naj use skupi lepo pustim in ostaneva sam prjatla? Kaj naj nrdim? :/ • faca21
• Od: 26.12.2012
Re: What to do, a sm mu ušeč al ne?
26.12.2012 13:54
Prvo mu sam namigni
• krompiruša
27.12.2012 3:10
in kako naj to nrdim?
• Peacelove
• Od: 14.12.2012
27.12.2012 20:03
Kr direkt mu povej. Mene nebi motilo to. Za njega pa nevem • krompiruša
28.12.2012 19:16
Mene je strah tko zlo. Ker ga nočm zgubit kot frenda..
• Luciiika
• Od: 5.4.2010
28.12.2012 23:50
NAVAD SE PISAT :*
• Lanchii
• Od: 30.12.2012
31.12.2012 19:22
kkr sm js razumela,je njemu ena druga ušeč?no če mu je se prepriči kok mu je do nje.pokaž mu da si pač bolša zanga od nje pa tko...ne mu povedat kr u faco ušeč si mi ampak mal tko po ovinkih prid na to temo.pač praši ga kera mu je najbl ušeč pa pač če bo reku da ti mu reč da je on tud teb.če pa reče eno drugo pa te praša kaj pa teb pa pač rečeš on sam je beda kr pač je njemu ena druga ušeč...
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.