grozen strah pred tekmovanji! mi kdo lahko pomaga?• faca21
• Od: 26.12.2012
grozen strah pred tekmovanji! mi kdo lahko pomaga?
26.12.2012 1:00
Ojla! Mam en problem ki me velikrat ovira. Mam GROZEN strah pred VSEMi tekmovanji. Ful me je strah pa sploh ne vem zakaj in česa. Tut če nimam treme me je groza pa naj si bo to solsko tekmovanje, kej pr sportu al pa pr klavirju. Čudn mi je pa to da se kontrolk, nastopov (al pa recimo govornih nastopov) k mors pred vsemi govort pa sploh ne bojim. A ma kdo iste probleme, mekdo razume? ..........Aha pa se neki! Pred leti sm sla na eno tekmovanje pa se mi je ful zamerl. A bi lohk blo to krivo? Kako naj se znebim strahu? Upam da dobim kksn odgovor pa hvala!
• faca21
Re: grozen strah pred tekmovanji! mi kdo lahko pomaga?
26.12.2012 11:34
A nihčne zna pomagat • polarbear
• Od: 10.4.2012
26.12.2012 13:11
Možno, da je res zarad tistga tekmovanja. Zdej odvisno zarad česa se ti je zamerlo to tekmovanje. Ne znam ti bol pomagat, ker še sama neveš v čem točno je problem, ampak probej tko gledat na vso stvar: tekmovanja ne vzet kot tekmovanje, če ti bo tako lažje. naj ti bo to nekej s čimer si poglabljaš znanje, če te tema zanima pa tok bolš • faca21
26.12.2012 13:24
Res se ti zahvaljujem za odgovor!
Ves, tiste ta zadne stavke si pa tko napisu k moja ucitlca za klavir. Očitno morm nekak naštimat svoje misli v to smer. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
27.12.2012 16:12
jest bi tut in si vedno tut sam to rečm. fuck it. nimam nč za zgubit.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.