Rock´n roll.• durex
• Od: 11.10.2009
Rock´n roll.
25.10.2009 16:57
oboževalci te glasbe ste zlo lepo vabljeni v to temo.
_____ radi poslušate to zvrst glasbe.? povej izvajalce ki so ti najljubši.? ter katere skladbe.? če poznate večo izvajalceu jih lahkoooo napišeteee tudi več. JA in jz sem oboževalka rock legend. • tt_
• Od: 25.6.2009
Re: Rock´n roll.
25.10.2009 17:46
zako zakon sploh kaki starejši rocknroll
danijel popovič-juli belo dugme-ne spavaj mala moja meni zmagajo belo dugme... • durex
25.10.2009 18:48
skamla pravi:zako zakon sploh kaki starejši rocknroll
danijel popovič-juli belo dugme-ne spavaj mala moja meni zmagajo belo dugme... men so pa najljubši ac/dc & rollin stones • disketa
• Od: 26.7.2009
26.10.2009 8:39
Ma YU-rock do daske! Jaz sem se praktično rodila z njim v ušesih (: Pri 5-ih letih sem nabijala Ribljo Čorbo in Parni Valjak x) Sicer pa.. mi deluje da ta tema ni lih za YU-rock ane.. bolj za une stare angleške in ameriške fosile Ok neki rokerjev ki jih poslušam in niso jugo: Led Zeppelin, Uriah Heep, Iron Maiden, Deep Purple, KIss (preden so ratali katastrofa seveda XD), AC/DC, Nazareth, The Doors, Van Halen, The Beatles, Rainbow, Queen, Pink Floyd, Guns N' Roses, Jimi Hendrix, Status Quo, Cinderella, Bob Dylan, CCR, Motley Crue, Lynyrd Skynyrd ITD. Am.. če hoče kdo kakšno debato o jugotih al pa o DOBRI slovenski glasbeni sceni sem na voljo • durex
26.10.2009 13:24
tut js kdaj pa kdaj poslušam jugote in kateri so ti najljubši.? • AbbeyRoad
• Od: 23.12.2012
23.12.2012 19:13
ta stara muska je najboljša ne pa to kar je zdej...
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
23.12.2012 19:21
AbbeyRoad,se strinjam • AbbeyRoad
23.12.2012 19:23
itak da je zakon pa še rock'n'roll iz 50s naredi res velik žur...(:
• Timo3113
23.12.2012 19:32
Sicer dandanes ni pravi čas za ljubitelje te zvrsti,pa vseeno • AbbeyRoad
23.12.2012 19:39
ja in škoda da je tako :/
• 30stm
• Od: 31.10.2010
23.12.2012 20:07
oo supr debata....ja tut jst sm rojena s tem pa sm tut v mlajših letih poslušala jugo rock...zdej je pa rock'n roll all the way...pač predvsem angleški pa ameriški rock.....je pa res da jst osebno ne kompliciram kar se tiče podzvrsti rock'n rolla...poslušam tist kar mi v določenem momentu paše, lahk so beatli, gunsi, bon jovi, elvis, coldplay...kokr je....največ pa poslušam drugač stari rock, hard rock je pa res da psihadeličnega rocka ne maram preveč..mislm sej je fajn ampak glede na mojo osebnost mi paše res sam zatake depre momente...evo vm • Candycane
• Od: 20.8.2012
23.12.2012 20:17
disketa pravi:Ok neki rokerjev ki jih poslušam in niso jugo: Led Zeppelin, Uriah Heep, Iron Maiden, Deep Purple, KIss (preden so ratali katastrofa seveda XD), AC/DC, Nazareth, The Doors, Van Halen, The Beatles, Rainbow, Queen, Pink Floyd, Guns N' Roses, Jimi Hendrix, Status Quo, Cinderella, Bob Dylan, CCR, Motley Crue, Lynyrd Skynyrd ITD. Men je tud večine teh ful dobrih in jih poslušam • Maca985
• Od: 26.9.2012
25.12.2012 10:12
jaaa čisto rokerca po duši!
Izvajalci k so men osebno fave: Slash, Velvet Revolver, Aerosmith, Ac/Dc, U2, Led Zepplin, Motley Crue, Guns n roses, Slash ft. Myles Kennedy & Conspirators,.... Fave skladbe pa: od gunsov-november rain, sweet child o mine, paradise city, welcome to the jungle Velvet Revolver- Slither, she builds quick machines, get out the door Led Zepplin- Immigrant song, black dog Aerosmith- Dude looks like a lady, livin on the edge, dream on, devil's got a new disquise Slash ft. Myles Kennedy & Conspirators- Anastasia, Bad rain, You're a lie, Not for me, Apocalyptic love... Ceu album je d best • Timo3113
25.12.2012 17:14
Eav a ti slučajno igraš Les Paul-a in imaš cover November Rain na Youtubu? Sem malo brskal,ko mi ej dolgčas • Maca985
• Od: 26.9.2012
26.12.2012 17:08
a to jaz...igram drugace kitaro samo elektroakusticno do elektricne se nisem prisla...drugace pa igra moj brat elektricno in ma ene par coverjou narjenih(saj je kr dober pa band ma svoj) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.