**** situacija :s

noti96 • Od: 27.4.2011 • Prispevkov: 24
**** situacija :s 26.12.2012 12:00
Od oktobra pa do zdj se je ze u tretje zgodil da sm nekako bla z istim tipom na zurih. zdej pa je stvar taka. zlo smesn je kr se u soli res nikol ne pozdraumo al karkoli, sam on se ful cudn zacne obnasat k pridem kam blizu njega. npr. prideva s frendico nekam zravn njegove klape, pa pol se cela klapa obrne proti nam dvem -.- alpa on kr rata nerodn in prime telefon u roke pa neve kam bi se dau, vs cas se premika ipd.
no zdj pa na zadnjem zuru, to je blo 3 dni nazaj je pa blo tko d sm jst ze cist obupala nad tem da bom s komerkoli in rauno ko grem js u garderobo po plasce da gremo domou, pride on kr iz nekje, in k me je zagledu se je ful lepo nasmehnu ( frendica, k je use to vidla je rekla da so mu ocke cist zasijale k me je zagledu Wink ) in se mu js nasmehnem nazaj on pa me kr potegne h sebi in sva zasrala. js sm bla cist u soku ker res nism vedla kaj se dogaja in sm ga mal zacela odrinjat stran ( pojma nimam zakaj , pomoje je mal zacela vodka delovat Wink ) in on je biu res presenecn kr ni vedu zakaj sm ga stran odrivala. dobr nism ga zdj lih tko mocno odrinla sam tko narahlo. no in meni se je se mal vrteu pa sm se njemu na prsi naslonla in sm mu neki rekla ( tega se nazalost ne spounem -.- ), pol pa gre okoli mene na drugo stran,pa se nagne proti men in sva seenkrat zasrala. in ne spounem se kko sva sla narazn sam vem da je blo bl hitro use skp. no pol pa gre on naprej, js pa se obrnem k frendici, k je use to opazvala, in ji recem : fuck, kaj pa je blo zdej to ? pa tko sm bla u soku, da se pol se pou ure nism zavedala kaj se je zgodiu. ;D
no in zdej nevem kaj nardit, kr sm je ze u prvo **** k ga nism ze na zacetku pozdraula u soli itd... in zdi se mi da sm res zacela neki cutit do njega. a mi loh svetujete in poveste kaj bi vi nardil na mojem mestu ? Smile hvala :*
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: **** situacija :s 26.12.2012 12:50
Ja naslednič ga pozdrav v šoli ane. Bo pomoje prijetno presenečen in potem tud njemu ne bo več tok bed.
noti96 • Od: 27.4.2011 • Prispevkov: 24
Re: **** situacija :s 26.12.2012 13:39
hvala ti Smile sj to sm ze razmisljala sam pol nism vedla al bi al ne Smile najprej morem mal poguma zbrat pol pa ga bom res pozdraula Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.