fantje.. ali bi?

lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
fantje.. ali bi? 26.10.2012 19:38
mene pa samo neki zanima.. če bi pač mel punco (al pa če jo mate Razz) a bi šli z eno drugo babo u kino? pač kot frenda.. al ne bi šli z nobeno drugo kt s svojo punco?
Aljaz11 • Od: 18.1.2012 • Prispevkov: 4
Re: fantje.. ali bi? 26.10.2012 20:58
mogoče
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: fantje.. ali bi? 27.10.2012 12:14
men nikol ni blo in nikol ne bo jasn, zakaj fant/punca ne bi smela hodit ven s svojimi pjatlcami/prjatli, ko sta skupi... a je to res neki tak groznga al kej? ja itak, dol se bota dala.. bla bla bla.. mislim, če se mata dva res rada, pol ni problemov s tem, da bota zdej cela prestrašena in prepričana da jo / ga bo prevaral/a
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: fantje.. ali bi? 27.10.2012 12:43
baba ma en jošk pa en zob

drgač pa
Bellatrix pravi:
men nikol ni blo in nikol ne bo jasn, zakaj fant/punca ne bi smela hodit ven s svojimi pjatlcami/prjatli, ko sta skupi... a je to res neki tak groznga al kej? ja itak, dol se bota dala.. bla bla bla.. mislim, če se mata dva res rada, pol ni problemov s tem, da bota zdej cela prestrašena in prepričana da jo / ga bo prevaral/a

se strinjam
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: fantje.. ali bi? 27.10.2012 15:02
No men pa ne bi blo kul, da gre moj fnt sam s punco, ki je ne poznam, v kino. Priznam, bla bi lubosumna. In niti slučajno se ne bi počutila dobr, če bi vedela da je vsak vikend z drugo kolegico v kinu.. pač nevem, meni to ni.
Dovolila bi mu, da gre v kino s kolegico, ki jo tud jst poznam in vem da je pač samo prijateljsko. Fantu zaupam, ampak vseeno mi nebi bilo kul, bolj se mi gree za spoštovanje nekih mej, nevem no.. Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: fantje.. ali bi? 27.10.2012 16:37
da premešamo spole.. jaz bi ji lahko zaupal pomoje. edin, je pa res da ne vidim smisla da gresta sam z enim tipom v kino. pač v kino gre parček ali pa grupa kolegov. mal čudno bi bilo. sam da bi jo pa takoj obtožil da me vara pa niti slučajno ne. je samostojen človek in lahko dela kar hoče.
gucciprada • Od: 25.12.2012 • Prispevkov: 12
Re: fantje.. ali bi? 25.12.2012 23:34
Ja predvidevam, da tvoji punci to nebi blo najbolj všeč. Bi tebi blo všeč, če bi ona šla z nekim fantom in to SAMA? Wink
Peacelove • Od: 14.12.2012 • Prispevkov: 13
Re: fantje.. ali bi? 27.12.2012 20:08
Jaz nebi šel če bi mel punco z drugo v kino. Ona pa bi lahko šla nebi bil ljubosumen Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.