Razočarana v ljubezni sem se napila in se osmešila

jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Razočarana v ljubezni sem se napila in se osmešila 16.12.2012 21:54
pač bivši bla sva skop še kr časa pa sva pred mesec dni končala pa sn si rekla nbom se več zalubla nikol in pač po smo bli uzunii pa je biu en full hud tip pač blo je več tipov k so mi bli ušeč pa sn preveč popila pa me je orng zaneslo pač sploh osmešla sm samo sebe ko sm poskušala pritegnt unga ko mi je bil najbol ušeč pač u glavnem nisko sm padla in me on danc klikno pa me napizu ka mi ni jasno ....... pa osmešla sm se pa nevem ka naj nardim
pač fuul mi je nabed zarat tega kak se naj potegnem vn iz tega dreka
pač ta tip je full popularn pa pa bojo itak usi vedli za to pač kaj naj
men je full žau ko vam težim z tem sam enostavo bi se najrajš bk spravla nevem ka naj naredim Sad((((((((((((
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Razočarana v ljubezni sem se napila in se osmešila 16.12.2012 23:46
fuuuu... karkol počneš, ne več tok pit Razz

pa ne rečt da se ne boš nikol zaljubila če to ne more bit res xD pač z bivšm ni šlo. nista za skupi, vsaj na dolgi rok ne. kaj bo pa en drug ki ti bo všeč kriv za to?

reč da si pač preveč spila in se nisi kontrolirala.. pa da ti je žal itd.. resnico povej. je vendo najbolj simpl in najbl prav Wink

za naprej se pa izogibi tega. mal pameti Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.