kt yaz pomoč prosim!

evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
kt yaz pomoč prosim! 24.12.2012 18:17
okej js sm pozabla uzet eno kontracepcijsko tabletko (20.)
in sm pogledala u tist 'priročnik'. zdej pa tko. na začetku piše, da se zaneslivost zaščite pred nosečnostjo lahko zmanjša in da je tveganje največje u prvem in zadnjem tednu. pol pa piše za tist 'nasvet' če si pozabu uzet tabletko od 15.-24. dne pač kaj nardiš in maš dve možnosti. in nakonc piše: če boste upoštevali eno od teh dveh priporočil, boste ostali zaščiteni pred zanositvijo.
zdej pa mene zanimajo realne izkušnje. ker to ma zdej dva pomena kukr js vidm in mi ni jasn. tko da a je kera že pozabla u teh zadnih dveh tednih uzet tabletko in so ta navodila držala? ker vem da men je ginekologinja k sm bla prvič tm rekla da če kao kerokol pozabm da nej kao uporablam dodatno zaščito sam kle pa piše da sm še vedno zaščitena če to upoštevam.
sej bi poklicala ke, sam so prazniki. perfect timing.
prosim prosim prosim pomoč
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: kt yaz pomoč prosim! 24.12.2012 22:05
Drž se unih navodil kak ti tam piše, kondom pa uporablaš pol kak tedn, več ni treba.. men se je uprvem tednu to zgodil.. ni blo nobene panike Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: kt yaz pomoč prosim! 24.12.2012 22:06
sej mi je nekdo potrdu moj sum - da me je ginekologinja hotla mau prestrašt. Wink
hvala res useen Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.