...po ''zmenku''• MandM
• Od: 5.5.2012
...po ''zmenku''
22.12.2012 13:46
Hej!
No mam malo komplicirano zgodbo, sam res upam, da mi boste vedle kaj povedat... Sma se z fantom, ki ga virtualno poznam sicer pol leta končno zmenila, da grema na pijačko... Vse sma se zmenla točno kraj, uro itd.. Vendar je pol sproti prišlo do rahlih sprememb-prej sem še šla v en drug klub in ko mi je vmes pisal smse kje sem, pa sem mu povedala je reko, da je pol tudi on namenjen sem... in res, je prišo... sicer z par kolegi, ampak ok, te sem mela tam tudi jaz.. no, ker me verjetno takoj ni opazi sem jaz pristopla do njega in sma začela tak na kratko prijetno klepetat, pol še je prišo en najin skupni prijatelj, s kerim sem si jaz res dobra in mu je nekaj reko na uho in pol se je ta moja simpatija mi tak lepo nasmejala... tak me muči kaj mu je povedo :/ ampak vse bi blo že skoraj prelepo če nebi bla tam ena njegova prijateljca-vsaj on je reko da je SAMO prijateljca, ki ga je celi čas klicala k sebi... in pol sem mu rekla da naj gre, da ni panike pa je reko da bo hitro, pa da pride nazaj... no jaz sem pa pol v tistem šla nazaj do mojih frendov tam.. in tak je večer trajal, trajal... v bistvu pol nisma bla več skup, sam spogledovala sva se, pa tudi njegov frend se mi zdi da me je na trenutke sumljivo preveč opazoval... pol pa je blo že okoli 11 zvečer in smo se odločli iti v diskoteko... sicer sem še šla do njega, pa mu rekla da bomo mi pač šli in pol je vprašal če še pridem nazaj itd. ... sem vidla no, da mu ni blo vseeno da sem šla... no, drugi dan sem mu pa potem odgovorila na sporočilo na fb še od prejšnjega dne... in pol je odpiso, češ oprosti za neposrečeno pijačko... No in kaj je zdaj problem? 1. problem se mi zdi ta njegova prijateljca... nevem zakaj dobivam občutke, da je on njej všeč in v njej vidim nevarnost... :/ 2. kaj dejansko se njemu plete po glavi? Kaj mislite ve? ~help :* • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: ...po ''zmenku''
22.12.2012 22:30
VE? a tip pa ne sme pomagat al kaj? js mislim da je to polom da neki prijatelje s sabo vlačiš. pa v diskoteki?? če se hočeta spoznat in neki resnega, pojdita na en miren kraj kjer bosta SAMO vidva. nobenih prijateljčkov in drugih butljev. ti na spoznavanju dveh nimajo kej iskat. da sedita za mizo, da se slišita med sabo kaj si govorita. to je pač dokaz sam po sebi da si za nekoga vzameš čas in prostor in hočeš samo z njim preživet neki časa in si zainteresiran v spoznavanje in neki več. s prijatelji pa pol ven kos e že spoznata, sta skupaj itd.. kar se pa tiste prijateljice tiče pa: nič ne pomeni to. lahko da sta dobra prijatelja, lahko ga tud osvaja. folk si je različen. to moraš situacijo bolj spoznat da lahko presodiš kaj se dogaja. lahko ga kr direkt vprašaš, kdo je to pa če se dolgo poznata itd.. drugač pa brez skrbi no upam da si najdla to kar si želiš. • MandM
23.12.2012 9:53
jooj ma tipi ste pa še bolj dobrodošli.. kak si pa to vse lepo povedal.. no sej, midva sva v bistvu bla zmenjena na samem, v eni slaščičarni (si je zahoto sladoleda zraven.. hehe no eno uro prej sva pa še si pisala neke sms-e in pol je ravno vprašal kje sem, jaz pa sem še ravno bla s kolegi v klubu.. in pol je reko da so tudi oni namenjeni še malo tja... sej jaz sem se namenla pol ko bi šla mi2 po svoje odcepiti od kolegov, pa on tudi... sam pol je blo s*anje zarad te družbe ravno... mi je ravno včeraj reko, da me je pol hotel povabit na sprehod al pa pijačo pa ni hoto da bi kolegici ostali sami (ker eni so že odšli.. ) meni je tak fakin' žal, ker se mi zdi da sem jaz vse za*ebala... :// in zdaj me še itak samo to zanima, kdaj, če sploh kdaj boma šla nekam res skup, pa sama... sicer se on še zdaj normalno meni z menoj po fbju, pa sms-i pa tak... tak da upam, da sem mu vsej vizualno všeč, če me še že bolj ni mogel spoznat... a misliš da je tak? res nevem kaj bo s tega... :S • XXLburek
• Od: 21.12.2012
23.12.2012 14:28
MandM pravi:meni je tak fakin' žal, ker se mi zdi da sem jaz vse za*ebala... ://
kaj si pa za*ebala? nič! če sta bla zmenjena, da se sama dobita na sladoledu, nisi ti kriva, da je pred sladoledom mel namen it v diskač s kolegicami. mogoče se je res vse skupaj samo rahlo zakompliciralo in si bosta naslednjič oba vzela večer samo drug za drugega. če te pa res močno skrbi, da se te je samo "usmilil", potem pa bodi par dni bolj hladna do njega, bolj poredko mu odpisuj, pa boš vidla, kako bo to sprejel - če te bo pustil pri miru, potem očitno ni dovolj zainteresiran... • Rocafella
• Od: 24.1.2010
23.12.2012 18:23
lahko ti samo rečem, da ne rabiš skrbet zarad kolegice.
je pač htela da je poleg njiju, mogoče so se zmenli, da grejo skupaj ven, se dolgo niso vidli, sta dobra prijatelja, itd. • MandM
23.12.2012 23:03
noo, končno ena lepa novička..
sma se ravno prej malo menla.. pa me je vprašal kak se mi je zdel najin kratki pogovor.. in pol še je dodal da je njemu blo všeč, pa da mu je zlo fajn ker se tlko smejem.. no pol sem pa ga vseeno malo vprašala za prijatlco in je reko da se poznata baje že ful dolgo.. več pa nisem upala silit v njega pa ga spraševat. nooo, rees upam da bo vse kul, čeprav nevem kak boma zdaj se kej menla za naprej... sam se mi pa zdi da bom mogla biti feeejst potrpežljiva pa vztrajna... drugače pa vam HVAAAAALA! VSEM! :* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.