dogovarjava se za zmenek, pa se ne morva dogovorit

barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
dogovarjava se za zmenek, pa se ne morva dogovorit 6.11.2012 9:28
nwm kko bi poimenovala temo zto sm jo krtkole :$ wem da je krneki tem tko odprtih sam nikjer ne najdm kei primernga :/ tko evo tkole gre...
spuznala sm se z enmu fantom, me je kliknu na fejsu, sva se pogovarjala in blabla izmenjala cifri si smsala in use je kul Smile
ja zdei se pa že neki caita menva za vn pa se nmorva dogovorit (ne da se nebi hotla sam pride kei umes,se mi zdi) najprej je bla pijačka pol kino. zdei nwm če sm mu spoh kei ušeč? hm ja gledenato da skos odpisuje in se pogovarja z mano o vsemogočih stvareh,vedno me nasmeji sprav v bolšo voljo.itd. zdei zanga pa nebi wedla...res da si piševa srčke in lupčke in blabla sam to itak ni fora. s tem se ubadajo mlajši.
zdei če me bo res povabu km kai pol walda da bom šla sam kko odreagirat če bo zamutiu alkei? al bo hotu sam frend bit? poima nimam...
pravjo tud da je tipom lažji če ženske nardijo 1. korak? je res? walda je tud nm bl kul ane. sam itak je prisotn un strah da te zavrne in pol nč ne nrdiš...
karkol dobrodošlo Smile
gucciprada • Od: 25.12.2012 • Prispevkov: 12
Re: dogovarjava se za zmenek, pa se ne morva dogovorit 25.12.2012 23:32
Definitivno naredi prvi korak in predlagaj "prijateljsko" pijačo, potem pa še ga očaraj v živo in bodi čimbolj sproščena. UČINKUJE Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.