V Gardaland na končni izlet1 | 2 | >>• new
• Od: 23.5.2009
V Gardaland na končni izlet
28.5.2009 15:31
oila.
amm.jest sm devet razred pa gremo na končni izlet v gardaland. pa če je gdo že tm nei kei napiše kk je blo, ker mene je ful strah glede na to kei sm od drugih slišala k so že bli. že v naprej huala. have fun. • ewcck
• Od: 20.4.2009
Re: V Gardaland na končni izlet
28.5.2009 15:43
am...
no izt sm bla lansk s familio pa je blo ql. mamut pa prosti pad sta fulll dobraaaa!! drgač sm sedm class pa smo se udločil da gremo izto na "končnga" u gardaland. mizlm da bo še bol k ne bo tastarih! nei te nč ne skrbi! • dari
• Od: 8.3.2009
28.5.2009 16:09
ma ful je doro tm...jst bi šou takoj še enkrt če bi meu možnost.. nej te ne bo strah sej si itak prvezan na useh rečeh tko de nimš kam padt.. in je use varno... to morš sam uživat.. priporočam pa jt na ... blue tornado, vlak smrti , prosti pad , twister, in še so .. • anchycka
• Od: 25.5.2009
28.5.2009 16:19
Mi smo šli tut na končnga u gardaland u 9.klasu pa je blo isto fajn,res:-)
• PeeKaBoo
• Od: 7.5.2009
28.5.2009 17:21
mi gremo tud. 4.6.. kdaj grete wi?
• asuzenaBitch
• Od: 9.5.2009
28.5.2009 17:24
ja dejste usi k greste u gardaland letos za končnga povejte kdaj greste.
mi gremo 2.6. • SaBiii
• Od: 10.10.2008
28.5.2009 18:28
PeeKaBoo pravi:mi gremo tud. 4.6.. kdaj grete wi?
Mi gremo tut 4.6 se prau čez en tedn Ej iz kjere sql si? • Mojckix
• Od: 8.5.2009
• Kraj: celje
28.5.2009 18:45
jo tam je pa ful fajn sem 9 klas pa sem bla že 5x u gardalendi pa 1x u mirabilandiji
nevem sej ni tak hudo sam navadit se moreš pa res res te ne sme bit strah. drgač pa blue tornado to je res ful fajn čeprou grozn zgleda al pa če spodi stojiš ko se vozi se ful use trese haha ta filing na začetku je full grozn kr u želoci te stisne pol proti koncu pa začneš ful uživat in je ful dobr ko je konc hočeš vedn it še enkt ( vsaj js) u mirabilandiji je pa katun isto ko blu tornado al pa u nemčiji movielandu u bottrobi ( nemčija) je tut ful fajn ne smeš it s strahom kr če te bo strah nimaš pol nič od tega • buupa
• Od: 19.4.2009
Re: GaRdaŁand..:)
28.5.2009 19:13
new pravi:oila.
amm.jest sm devet razred pa gremo na končni izlet v gardaland. pa če je gdo že tm nei kei napiše kk je blo, ker mene je ful strah glede na to kei sm od drugih slišala k so že bli. že v naprej huala. have fun. js sm bla letos.. pač mene je ful strah višine, tk da na blue tornado nism šla. so pa šli ostali, pa so rekli, da je blo zakon, ampak da NIKOL več ne bodo šli na to edin kar je.. na začetku se nikakor nism vedla orientirat, pa sma se z frendico skori zguble.. skor 1 uro sma iskale ostale :S Mamut mi je bil nekak še naibolši (5× bla na njem!)... prvič me je blo fullll strah, če bom dol padla, k se nagiba.. pa z tako hitrostjo je šlo, da se mi je obraz raztegnil glede vodnih stvari.. use kar je blo na vodi mi je blo naibolše, in smo tut te stvari na vodi naivečkrat šli... je pa res, da si ceu moker.. ampak se hitr posuši.. na neke vodne obroče smo šli 10× ziher... usaj 10× !!! pol na neke hlode smo tut šli okol 4,5 × ... pa še na neko stvar pač, k je kt čoun pa te pele okol, pol pa greš gor kaoo na neko goro, pa te dol spusti.. to je toooookk zakon! mi je prou žao, da smo šli sam 3× ... hehe! js sicr na vlak smrti pa take zadeve nism upala it, k bi mi blo slabo.. sam tega sm se bala.. višina ni bila tak problem, ampak če bi šla bi use vn obrnla kar sm pojedlaa... • new
28.5.2009 20:11
asuzenaBitch pravi:ja dejste usi k greste u gardaland letos za končnga povejte kdaj greste.
mi gremo 2.6. heh.mi gremo tud 2.6. see ya. • theBoy
• Od: 22.2.2009
28.5.2009 20:23
U Gardaslandu..je blo kr zakon..me je pa blo tud parkrat strah..drgač pa uživaš ful. Užiwii.. • ewcck
• Od: 20.4.2009
28.5.2009 22:06
asuzenaBitch pravi:ja dejste usi k greste u gardaland letos za končnga povejte kdaj greste.
mi gremo 2.6. mi gremo 13.6 • PeeKaBoo
29.5.2009 8:35
SaBiii pravi:
PeeKaBoo pravi:
Mi gremo tut 4.6 se prau čez en tedn Ej iz kjere sql si? karla destovnika kajuha.. to je u lublani :] pa ti? • Popcorn
• Od: 28.9.2008
29.5.2009 14:57
Hh. (: mi smo bli lih u Sredo. blo je res fuuuul HUDO. (: tm morš it na use, use, use. atrakcije ane.^^ najbolš je pa vlakc smrti pa atlantida... ena vodna pač. • NiiXy
• Od: 19.1.2009
a
29.5.2009 15:25
heei em ..mi tut gremo letos tja...kdaj pa greš ti? mi gremo 6.6.... baje je ful faiin.. in js komi čakam da gremooo • NiiXy
• Od: 19.1.2009
29.5.2009 15:26
Popcorn pravi:Hh. (: mi smo bli lih u Sredo. blo je res fuuuul HUDO. (: tm morš it na use, use, use. atrakcije ane.^^ najbolš je pa vlakc smrti pa atlantida... ena vodna pač.
heei a je bla ful gužva al pa kj?..kuk doug ste čakal...ko ponovad so ful vrste...HF • PeeKaBoo
29.5.2009 15:45
Popcorn pravi:Hh. (: mi smo bli lih u Sredo. blo je res fuuuul HUDO. (: tm morš it na use, use, use. atrakcije ane.^^ najbolš je pa vlakc smrti pa atlantida... ena vodna pač.
kok je karta?? pa kok cajta ste bli oz. do kdaj je odprt gardaland? • new
Re: a
29.5.2009 16:00
NiiXy pravi:heei
em ..mi tut gremo letos tja...kdaj pa greš ti? mi gremo 6.6.... baje je ful faiin.. in js komi čakam da gremooo mi gremo pa 2.6. mau preii kot vi.(: čauu. • asuzenaBitch
• Od: 9.5.2009
29.5.2009 21:41
new pravi:
asuzenaBitch pravi:
ja dejste usi k greste u gardaland letos za končnga povejte kdaj greste.
mi gremo 2.6. heh.mi gremo tud 2.6. see ya. in s kere šole sii? • new
30.5.2009 13:07
em ..mi tut gremo letos tja...kdaj pa greš ti? mi gremo 6.6.... baje je ful faiin.. in js komi čakam da gremooo mi gremo pa 2.6. • new
30.5.2009 13:33
em ..mi tut gremo letos tja...kdaj pa greš ti? mi gremo 6.6.... baje je ful faiin.. in js komi čakam da gremooo mi gremo pa 2.6. • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
30.5.2009 19:06
Lih učiri sm bla u Gardalandi moo, že 3jič. Ampak je zmeri znova zakoooon... za usakega se kaj dobi. Tako da ne skrbi, če se bojiš vlakov smrti ipd. ali pa tudi, če bi rad "res prestrašen" - za use je tam. Drugač gremo pa mi s klasom u Mirabilandijo-San Marino - Rimini od 1.6-2.6. • impulz
• Od: 12.10.2008
30.5.2009 22:39
omg gardaland je res neki nepozabnega...js sm bla tm ze 3krat in se bom sla tja....najbolši mi je blue tornado pa prosti pad poleti pa se atlantida....nimam slabih izkušnj moti me samo da je vse v italijanščini • SaBiii
• Od: 10.10.2008
31.5.2009 9:07
PeeKaBoo pravi:
SaBiii pravi:
PeeKaBoo pravi:
Mi gremo tut 4.6 se prau čez en tedn Ej iz kjere sql si? karla destovnika kajuha.. to je u lublani :] pa ti? Oš Boštanj(to je blis Sevnice No seeya tam hhh |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.