Kako se odločit med dvema tipoma ??

Anja91 • Od: 23.11.2012 • Prispevkov: 8
Kako se odločit med dvema tipoma ?? 30.12.2012 21:36
Mam fanta, in sm ž neki časa frendica s tipom, katermu sem všeč, on pa tud vedno bolj postaja všeč meni. Fanta ne nameravam pustit, ker sem z njim že dolgo, se totalno razumeva & dopolnjujeva, tako da sva popoln par, ta tip, k sm ga pa neki mesecev nazaj spoznala, je pa ful dobr frend, ampak sm mu že od vsega začetka všeč. Sicer pri njem ''dobim'' tist kar pri fantu več ne (pozornost, prijaznost, vljudnost, spoštovanje,...), ampak ne vem če je fanta zarad teh pomanjkljivosti fajn pustit...Morda mi je ta frend všeč sam zato, kr sm od njega deležna pozornosti, ki je od fanta že neki časa nisem dobila..Zdej me pa zanima, a je bla katera v podobni situaciji in kaj si nardila ?? A je katera že pustla svojga fanta, in začela hodit z drugim ? Very Happy
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 30.12.2012 23:00
Popoln par sta? A pri njemu ne dobivaš več pozornosti, spoštovanja itd.. ?!!? To je zate popolnost? Ojoj..
Mislim da moraš dobro razčistiti kaj še čutiš do svojega fanta in kaj on čuti do tebe. Je že več kot očitno, da ti nekaj manjka če gledaš za drugim, in pri njem dobivaš to kar ti manjka, namesto da bi se o tem pogovorila s svojim fantom in to iskala pri njem, ne drugje.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 30.12.2012 23:32
js se strinjam z Neimenovano.... očitno je, da pogrešaš vse te stvari, in kr si vse to našla pri drugmu, te zdaj tisti privlači. učas se zveze pač ohladijo...in v takih primerih, ti js predlagam, da se pogovoriš s fantom. povej mu, da vse to pogrešaš, ker ti je prej vse to ponujal, zdaj pa ne več...če te ma zares rad, te bo razumel in se potrudu, da to popravi....pol bojo verjetn šle stvari na bolš in ti ne bo treba nobenega zapustit, al komu zlomit srca Wink
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 1.1.2013 21:07
Neimenovano pravi:
Popoln par sta? A pri njemu ne dobivaš več pozornosti, spoštovanja itd.. ?!!? To je zate popolnost? Ojoj..
Mislim da moraš dobro razčistiti kaj še čutiš do svojega fanta in kaj on čuti do tebe. Je že več kot očitno, da ti nekaj manjka če gledaš za drugim, in pri njem dobivaš to kar ti manjka, namesto da bi se o tem pogovorila s svojim fantom in to iskala pri njem, ne drugje.

Popolnost je zame to, da se odlično razumeva, on mi vedno stoji ob strani, verjetno neki časa od njega pogrešam tisto pozornost, spoštovanje, če pa bi gledala samo na to kako se razumeva, da mi vedno pomaga, je pa to zame popolnost,ja.. V bistvu je tako, da ponavadi od tistega, ki ni tvoj (te osvaja,..) dobiš itaq več pozornosti. Ne iščem pa zdej pozornosti drugje in tud ne bi pustla svojga fanta sam zarad tega ker mi frend daje več pozornosti. V bistvu bi najprej rada tega frenda še bolj spoznala, da vidim kako se obnaša do ostalih deklet in pol ugotovila če si želim njega al ne...Mal sm zakomplicirala, sam vseen boš razumela, kaj je bil point. Very Happy
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 1.1.2013 21:14
SmileOnMyFace pravi:
js se strinjam z Neimenovano.... očitno je, da pogrešaš vse te stvari, in kr si vse to našla pri drugmu, te zdaj tisti privlači. učas se zveze pač ohladijo...in v takih primerih, ti js predlagam, da se pogovoriš s fantom. povej mu, da vse to pogrešaš, ker ti je prej vse to ponujal, zdaj pa ne več...če te ma zares rad, te bo razumel in se potrudu, da to popravi....pol bojo verjetn šle stvari na bolš in ti ne bo treba nobenega zapustit, al komu zlomit srca Wink

Hei..ja mal jih pogrešam, ker sm jih bla nazadnje največ deležna, takrat, k še nisva bla uradno par, to pa je blo leto dni nazaj. saj ne, da mi potem ni izkazoval pozornosti, blo je je velik manj in včasih nič, ampak po drugi strani, sm pa povsem srečna z njim, ker me zna nasmejat, mi stoji ob strani, se super razumeva (še ko se spreva, se takoj pobotava in najini prepiri so mi zlo všeč, kr so neki posebnega & edinstvenega)..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 1.1.2013 22:16
Pa dobro saj ne moreš pričakovati, da ti bo kazal toliko pozornosti, kot ti jo je, ko te je še osvajal. Kaj misliš, da tisti fant, ki ti zdaj tako pozornost kaže, da ti jo bo pa potem, ko bosta par še vedno tako zelo? Enako bo, kot s tvojim fantom. Je že razumljivo, da tako kot je bilo na začetku ne bo več. Sama sem tudi že nekaj časa v zvezi pa mi fant še vedno izkazuje pozornost in spoštovanje. Sicer ne več tako zelo kot na začetku, sej mu jo tud sama ne, ampak ja. Se mi pa zdi dost grdo od tebe, da to delaš za fantovih hrbtom - si išeč mogoče bodočega fanta. ČE se seveda ne bo izšlo, maš še vedno njega za rezervo.
Drugače pa - ne zapusti tistega, ki ga ljubiš za nekoga, ki ti je všeč.
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 1.1.2013 22:36
na tvojem mestu bi bla tud vesela da, da te pozornosti ni preveč! resno mislim....si predstavljaš, kako bi bilo, če bi ti fant bil nonstop za petami, te ves čas gledal, da bi te bilo sram, ti ne bi dal niti malo miru...??
men se zdi popolnoma normalno, da tud ko s v vezi je še vedno neka zasebnost in neka normalna meja, da vse ne preide v obsedenost...
po moje se za brez veze sekiraš Wink lahka bi blo velik slabš....
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 2.1.2013 6:56
Neimenovano pravi:
Pa dobro saj ne moreš pričakovati, da ti bo kazal toliko pozornosti, kot ti jo je, ko te je še osvajal. Kaj misliš, da tisti fant, ki ti zdaj tako pozornost kaže, da ti jo bo pa potem, ko bosta par še vedno tako zelo? Enako bo, kot s tvojim fantom. Je že razumljivo, da tako kot je bilo na začetku ne bo več. Sama sem tudi že nekaj časa v zvezi pa mi fant še vedno izkazuje pozornost in spoštovanje. Sicer ne več tako zelo kot na začetku, sej mu jo tud sama ne, ampak ja. Se mi pa zdi dost grdo od tebe, da to delaš za fantovih hrbtom - si išeč mogoče bodočega fanta. ČE se seveda ne bo izšlo, maš še vedno njega za rezervo.
Drugače pa - ne zapusti tistega, ki ga ljubiš za nekoga, ki ti je všeč.

Ja, to je res, ampak vem, da obstajajo moški, ki so zelo romantični in pozorni, in to ostanejo. Tega frenda pa s svojim fantom primerjam zato, ker je že od vsega začetka zelo drugačen od mojega fanta. Moj fant se na začetku ko je pristopu do mene ni vedu tolk prijazno kokr ta frend, frend mi je za rojstni dan prnesu vrtnico, kar bi si od fanta lahko samo želela. Če bi gledala samo na to, bi fanta takoj pustla, ampak za zdaj še ne gledam sam na to. Dokler me bo fant še privlaču in bo tak kot je zdej, bom mela njega.
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 2.1.2013 6:57
SmileOnMyFace pravi:
na tvojem mestu bi bla tud vesela da, da te pozornosti ni preveč! resno mislim....si predstavljaš, kako bi bilo, če bi ti fant bil nonstop za petami, te ves čas gledal, da bi te bilo sram, ti ne bi dal niti malo miru...??
men se zdi popolnoma normalno, da tud ko s v vezi je še vedno neka zasebnost in neka normalna meja, da vse ne preide v obsedenost...
po moje se za brez veze sekiraš Wink lahka bi blo velik slabš....

Ja, po eni strani je res, da je kul če pozornosti ni preveč, bi se je morda celo naveličala. Tako pa jo na trenutke prav malo pogrešam. Very Happy
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 2.1.2013 14:22
garantiram ti, da je bolš, da po nečem hrepeniš....to bo lahka en dan rešilo tvojo zvezo Wink
Re: Kako se odločit med dvema tipoma ?? 2.1.2013 16:25
SmileOnMyFace pravi:
garantiram ti, da je bolš, da po nečem hrepeniš....to bo lahka en dan rešilo tvojo zvezo Wink

Ok, hvala, ne bom več sitna. Verjetno se moram samo spomnit kakšen zaklad imam in da tud on ni popoln, tko kt jst tud nism..Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.