Kaj je fantom najbolj všeč na puncah?

mistery • Od: 3.9.2012 • Prispevkov: 7
Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 27.11.2012 19:34
hojla! mene pa zanima kva je fantm najbl ušeč na puncah?
a da so samozavestne,vesele... pa a je čudn če ma punca mau radiatorčkov pa da je športnca pa to. al je bolš da je taka ql pa de se ne uči pa da ji je vseen za bateal je bolš da je pametna pa nwm a so vm bl ušeč blondinke/rjavolaske/rdečelaske ... tko pliiis napište svoje mnenje.pa hvala že vnaprj Very Happy
Bridy • Od: 17.8.2012 • Prispevkov: 29
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 27.11.2012 20:28
sam osebno mi je pr vizualnosti važn obraz punce, ker če mi je ušeč njen obraz mi je pol že ona cela ušeč Very Happy barva las nima tle nč veze...

ja drgač pa more bit vesela, sej tko tud pokaže, da je pozitivna oseba in da ne gleda tko negativno na določene stvari Smile ja pametna more pa tud do neke mere bit no, da ni glih en tupi glupi tm xD
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 27.11.2012 21:04
kva pa šprotnica pa radiatorčki pa to a je važn a je suha al debela?Razz
makaveli • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 49
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 27.11.2012 23:17
ja zihr da usak neki gleda okol tega suha/debel sam radiatorčkov pa res nevidš glih na puncah tko da lej Wink važn da je men lepa pa sploh radiatorčki so ušeč puncam xD
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 28.11.2012 1:06
kar se vizualnosti tiče mi je najbolj všeč obraz Smile to mora bit všeč, nujno.

kar se pa notranjosti tiče, najbolj všeč so mi sramežljive in tihe, ki so, ko jih spoznaš in one tebe, odprte in ti zaupajo in so tudi same zaupljive in zanesljive.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 28.11.2012 19:19
Ena stvar, ki nam je pomoje vsem fantom pri puncah všeč je da so to kar so in da se ne delajo in obnašajo tako, da več niso to kar so. In pol mi postane zanimivo ko punce začnejo ja saj smo to kar smo bla bla bla in pol vidiš take teme - kaj je fantom na puncah všeč. Nič ni narobe s takšno temo samo ko pomisliš na razlog, zakaj je ta tema nastala se malo zamisliš. Če kdo ne sledi- hočem povedat, da vsepovsod se pravi da bodi to kar si, pol pa so teme kjer se sprašuje kakšne naj ste da nam bote všeč, mislim možno je spremeniti skoraj vse v današnjem času, tudi preko vseh teh zaničevanj samega sebe da prideš do neke glupe osebnosti ki spoloh več ni ti, da bi bila nekomu všeč. Neka zveza temelji na spoštovanju sprejemanju itd. In kako potem misliš da bo ko nekomu postaneš všeč in si v zvezi in potem ugotovi, da to sploh nisi ti... Pol pa se čudimo zakaj tolko zvez razpade če pa niti v zvezi, nekem zaupnem odnosu nisi to kar si... Tako da če povzamem: punce bodite kaj ste in takšne boste fantom najbolj všeč. Modrost: ne moreš nekomu dat nečesa kar nimaš - če to preneseš v odnos: če sama nisi to kar si toraj se ne sprejemaš ne moraš sprejemati svojega prtnerja, kar pa je ena od stvari, ki morajo biti v dobrem odnosu,razmerju. BTW to ne leti samo na tebe ampak na vse, ki naredijo temo s takim namenom in prosim, ne vzet tega kot neko grajo ampak kot napotek.
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 28.11.2012 19:46
to da so ljudje odkriti in kažejo to kar so je predpogoj Wink
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 29.11.2012 14:11
lej js nism te teme odprla da bi vidla kuko se spremenit pa to. js bi sam rada vedla kva si folk misl o tem.ja js vem da morm bit kdor sm pa to.se čist strinjam.in tut sm kr če bi se pretvrjala bi me hitr dobil. lj js sm rajš naravna kokr pa da sm ena neumna barbika. nism glih neki fuul samozavestna pa to sam pa vem kdaj se je treba zase postavt pa bit kdor si. js bi sam rada vidla kakšn mnenje mate o tem .
drgač pa hvala vsem k ste odgovorl. Very Happy
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 29.11.2012 17:34
ja, men je to najbolj všeč Smile pač, ne barbika ampak navadna punca, ne neki da se delaš kot da si princeska ampak mal sramežljiva, nesamozavestna. pa da si kar si. popolno kar se mene tiče Smile
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 2.12.2012 19:13
haha tnx slovenc79! ej kva pa to a vm je nwm čudn al pa kj tacga k moja prjatlca je fuul sramežliva pol k je pa za kompm je pa čist una horny pa huda pa neki?a je to pretvarjanje al si ne upa pokazat u tapraumu lajfu da je taka? Shocked
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 2.12.2012 22:34
ja men je to ful všeč Very Happy da bi bila divja samo pri tistem ki mu zares zaupa Razz tud popolno Smile jaz sem tud znam bit zelo divji, u živo sem pa bl srmažljiv Embarassed
Re: Kaj je fantom najbolj všeč na puncah? 3.12.2012 12:22
ne ne ne razumš ona se tko zgovrja z usakmu(pol k se skriva za kompm).sj dragč je fuul lepa pa suha sam ma take čudne izpade za kompm. kr neki se z enmu neznancm zgovraja pa se mu čist odpre men k sm pa njena frendica pa ne pove nč. pol pa od drugih zvem . to sm js misnla k sm rekla da se za kompm skriva. a je to vredu al ...? nwm no pač napište Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.