Hudo flirta z mano, čeprav ima že 2 leti punco!• loolitaa
• Od: 4.12.2012
Hudo flirta z mano, čeprav ima že 2 leti punco!
4.12.2012 18:44
žiujo, jst bi pa rabla sam kakšno mnenje prosim pač poznam enga tipčka k mi je res ful ušeč, simpatičn,zabavn ... vidva se skor usak dan in js sm se že kr resno zacopala vanga, tut on mi je reku da flirta z mano in da sm mu simpatična in da je rt u moji družbi, je pa problemček ... zdej kak tedn nazaj sva se vidla in tko na hitr mi je dau lupčka na usta pol naju je pa glih en zmotu (-.-) in sm pač pol šla k sta se neki pogovarjala in sm se počutila odveč.. zdej sva se po tem tut že parkrat vidla in ne jst ne on ni omenjou tega kissa ampak zmerej mi je pa reku: hej lepota... al pa pač kej u tem smislu... sej to ni največji problem.. problem je to da sm zvedla da ma punco.. že skorej 2 leti pa ni nikol nč omenu.. KAJ NAJ ZDAJ???!! a nej pač pustim use skupi? • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: Hudo flirta z mano, čeprav ima že 2 leti punco!
6.12.2012 12:14
Ma kaj bi bls sploh rada s takim tipom v zvezi, k flirta z drugimi, medtem k je v zvezi? Pa dobro ne samo flirta, tud poljublja itd.. oz. vara! No jst vem, da ne bi želela bit.
Po dveh letih zveze si pa punca mal več spoštovanja zasluž, kaj mislš? Postav se na njeno mesto, potem se pa odloči kaj hočeš. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.