zavedno samska..!!

1 | 2 | >>
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
zavedno samska..!! 23.10.2012 16:16
prvo kot prvo: predragi administratorji,prosim ne spreminjat naslova.. Smile

Hei..!!

Rabla bi pomoč,k me ta faking problem ubija..
Ja tak je..nisem lepa,ne popularnaâ??, sem mirna,nezanimiva oseba,dolgočasna,tiha,nesamozavestna.. k nima prjatlu,nč..edina oseba na katero se lahka zanesem je moja mami..njej lahka velik zaupam,in mi pomaga re??vat probleme.. ampak to ni zdej va??n..niti se negre o tem..
Problem je tak, vedno ko sm se jst zalubla u koga,sm bla res nora in sm bla prpraulena use za njega oz. tisto osebo nardit..kr on ni bil u mene sm se hotla,??e večkrat ubit,nardit samomor.. in pol je trajal tujk,de sm ga pozabla oz. prebolela ??ele takrat ko smo ??li iz osnovne in ga nisem več vidla.. (hvalabogu) .. ??e nikol se mi pa ni nardil,de bi bil edn drug u mene,..ono res fejst.. tak ko sm bla jst u druge..sam enkrat u ??ivleji se mi je pa nardil to,de je en drug biu u mene,sam on je bil ****,pa je usaki tadrugi to reku,..(vem,zdej bote rekl,de so glih oni lepi ponavad..sam on ni bil,kr je pač izjema..) whatever..) se neki cajta z njo pisu sms-je..pol pa je nehu.. midva pa tak nisva nč mela..kr jst nisem hotla,kr sm vedla kak je.. ?? to se mi je nardil u 1.letniku

Zdej sma se pa z enim spoznala,čist slučajno,kr je iz iste ??ole,in je pač enkrat tut on mogo bit gor u kni??nci in neki pomagatâ??ni va??n..bla bla.. no in tist smo mogl bit tamgor 2 ure.. pol sm ga pa jst popoudne dodala na fb-ji za prjatla..pa pol me je on ??e isti večer kliknu,pa sma se mal menla,pa fonske izmenjala.. pol zvečer sma se pa menla doug po telefoni.. no uglavnem stvar je taka..de je on ??e večkrat hotu,de grema sama kam skupi..pa sm jst mela vedno neke izgovore,pa vedn rekla ne.. enkrat sma se clo za urng zmenla pa sm jst pol čez 2-3urce mu napisala spet en izgovor zaka se nemorem dobit.. in je blo tak,de sma si pisala neki dni..pol pa me je 3dni ignoriral,pa mi ni na sms-je odgovarju..pol sma si spet pisala,spet ignoriru..in tak naprej.. skoz sam tak..zdej pa mu jst nč ne napi??em,un pa tut ne..
In pr seb sovra??im to,de me je..dobesedno strah (prosim spo??tuj to besedo,kr sm si jo te??k priznala..de pač neupam,in da vedno i??čem neke bedne izgovore) raba bi se z njim dobila,z njim govorila,??la kam.. sam enostauno neupam it sama.. (ko on je napisu,de bi bla sama)..sej bi rekla kaki so??olki,če gre zram..sam to, (kokr jst vem) fantje sovra??jo..pa tut men bi blo bed,če bi on prpelu npr. frenda zram.. sam sama pa tut neupam it..pa ??e to mi je bedn,ko nama teme zmanka (za govorit) .. jst tak nikol nevem ka bi govorila..pa un tam neki u tri dni naklada..pa govori,de nej jst kej povem.. pa nevem ka nej povem..

Prosim,če mi pomagate,ka nej nardim..kr men se bo tak utgal in bom znorela..če zdej neupam,pol tut pr naslednmu nebom,pa pol tut ne,pa pol,pa pol,.. to pomeni de bom forever samska,al ka..?? mogoče bom pa kirga spoznala ko bom stara ??ele 60let..u domu za ostarele..
Morm povedat,de se to men prvič dogaja..in sm stara..sm stara.. (bol?? de nezvete) 16let..
Nehodim na zabave,??urke,partije (whatever).. kr neupam sama..drugi pa negrejo..nimam prjatlc,s katerimi bi lahka ??la.. in ja seveda,tut če bi se ponudla prilo??nost..jst bi spet na??la kak izgovor..kr me je strah it,nevem kak je.. NEZNAM PLESAT -.- in me je SRAM usake stvrai ko jo nardim,rečem..
Pa tut ??e to.. doma sanjarim kok sm z enim fantom,kok je use spro??čeno,kul..kok se z nnjim normaln pogovrajam,poljubljam..a kaj ko u resnici neupam.. prau uno,sama seb ??e grem na jetre,ko si nč neupam.. mnde sm tak obsojena de bom samska forever,in da si nebom niti faking mo??a dobla.. evo konc.. hvala usem k ste prebral..
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
help is on the way 26.11.2012 17:44
živijo! Smile

use tvoje težave se bodo zmanjšale oz. odpravile ena za drugo, ko boš začela pri sebi. kakršno vidiš sebe, te bodo videli tudi drugi. če se boš sama sebi zdela nezanimiva in dolgočasna, te bodo tudi ostali lahko dojemali tako, pomisli, če se ne bi v trenutku ko stopiš v kontakt z nekom začela ukvarjat z usem kar ti manjka, zapravljaš trenutke v katerih bi lahko kej pridobila in obrnla okol. pejt tečt, pa najd si stvari, ki te veselijo in osrečujejo. doooont be afraaid-kako pa preživljaš čas

LP,ekipa TMM

lahko nam preko maila pišeš: telefon.mm@gmail.com
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: zavedno samska..!! 1.12.2012 19:54
wuhuuu sm pa mislna, da se to sam men dogaja Wink

jaaaa...pr men je pa pač takole: evo mam dost prjatlou, nism nek tiha, nism en fejmič al whatever, in tut zate sm 100% prepričana, da nis dougočasna mam pa isti problem. Stara sm 15 let in še nism mela fanta (tako je, prou si prebral/a). In je tko, da jst bi lahko do zdej mela že velik tipou in so mi tut sami pokazal, da sm jim ušeč ampak čist, čist usakič, ko je tip pršou do neke meje sm se js vadla usrala mu nabila ignor, čeprou ni biu nč kriu and the end of the story. -.-
Tok, da če ma kdo kašn nasvet: proooosm :s
Res mi gre na jetra, da se neupam prepustit tipu, da mu nikakor nemorm zaupat. Plus sm tok faking osamlena, da me zamori že sam, če vidm eno sliko dveh zalublencou.

Evo moja zgodba res na kratko: teb rdecelaska pa good luck pa, če boš imela mogoče kašn nasvet zame ti mi sam povej prosm. Smile
Re: zavedno samska..!! 2.12.2012 16:14
Mias pravi:
. Plus sm tok faking osamlena, da me zamori že sam, če vidm eno sliko dveh zalublencou.
. Smile

jst enako.. (in sovražim to -.-)
Re: zavedno samska..!! 2.12.2012 18:23
In pol je najbolš, da noben ne zna pomagat al pa svetovat.
Mam prjatlco s katero sva najbolši frendici že od mauga, pa ji nemorem povedat tega, ker že u glavi lahko vidm njeno butasto reakcijo, k me nebo znala niti potolažt. -.-
Sej ni ona nč kriva..sam pač nej se je-be use skupej Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: zavedno samska..!! 2.12.2012 22:40
js sem tud samski in nisem še mel punce. star sem pa 21. in veš kaj? boli me k Wink js verjamem da enkrat bom že našel pravo. vem kaj si želim in to je ena lepa zveza z velik ljubezni.
jaz tud ne hodim na partije, diskače. tam itak ni pravi kraj za resne ljudi iskat. našel bom ko bom našel, pa če je to prek neta al pa v živo.
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 2:18
slovenc79 pravi:
js sem tud samski in nisem še mel punce. star sem pa 21. in veš kaj? boli me k Wink js verjamem da enkrat bom že našel pravo. vem kaj si želim in to je ena lepa zveza z velik ljubezni.
jaz tud ne hodim na partije, diskače. tam itak ni pravi kraj za resne ljudi iskat. našel bom ko bom našel, pa če je to prek neta al pa v živo.

Ja evo..teb je kul. Very Happy Lahko rečem sam blagor ti. Smile
sej js tut vrjamem, da bom pač srečala enga taprauga nekoč in nočem pa zdej menjavat tipou al pa nek..sam pač preprost osamljena sm..rada bi usaj probala, če ne druzga..kaj pa veš..mogoče pa bo že 1. taprau. Smile
uzi76 • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 37
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 3:08
Enkrat sem bral eno knjigo, ubistvu je bil kar slikanica, no sta bili dve, ker je pac bila malo daljsa zgodbica.

Govori o koscku, ki caka na nekoga, da bi ga odpeljal nekam drugam. Ta koscek sreca na svojem potovanju, veliko kosckov, ki se bolj ali manj prilagajo skupaj. Potem pa sreca nek drug koscek, ki se prilegata popolnoma. Lahko bi rekli, da sta popolna za drug drugega. Nekaj casa se rolata okoli, in uzivata, potem pa ta nas koscek ugotovi, da to ni to, da je dolgcas in seveda gre stran. V drugi slikanici pa ta koscek sreca krog, ki mu nic ne manjka (nic kosckov), in se samo rolata okoli. In je zelo srecen koscek. Avtor je Shel Silverstein, lahko si preberes slikanico v malo vecji knjigarni ali pa v knjiznjici. Lahko jo pa tudi kupis, ce ti je zelo vsec. Je zelo lepo darilo Razz

No, glede fanta je pa takole. Vrjamem, da ti si osamljena, in tudi razumem zakaj. Sam sem tudi samski, in tudi vcasih sem malce osamljen. Zate sicer ne vem kako je, vendar v mojih izkusanjah ni tezko najti punce, vrjetno je za punce podobno. Mi je bilo se lazje v srednji soli, oz. gimnaziji, in tudi dvomim, da se je zadeva dosti spremenila, ker je bilo to 5 let nazaj in to je kratko obdobje. Takrat sem poznal se kar nekaj punc, ki niso bile zmozne biti samske za vec kot en teden dni, pa se za to so se morale potruditi. Redkost v tem svetu ni to, da si brez fanta/punca, ampak da imas neka prepricanja v katera vrjames in jih ne spremenis samo zato, ker veter zapiha. Taka prepricanja so potrebna, da se lahko rolas z nekom in ne na njemu. Rolanje z nrkom ti da veliko vec uzitka, ceprav osamljenost ni nikoli prijetna. Posebno ce si edina samska v neki druzbi.
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 15:45
Mias pravi:
sej js tut vrjamem, da bom pač srečala enga taprauga nekoč in nočem pa zdej menjavat tipou al pa nek..sam pač preprost osamljena sm..rada bi usaj probala, če ne druzga..kaj pa veš..mogoče pa bo že 1. taprau. Smile

js mislim da je bolje da z glavo misliš kot pa z osamljenim srcem. jaz si tudi vsak moment želim punco in jo poljubljat, objemat, šlatat, videt njen nasmeh.. ok you get the point Razz ampak jaz si želim da bi to šlo na dolgi rok, ker bi me zelo prizadel če bi bila z mano sam ker je hotela "neki sprobat" al pa ji je "trenutno pasal mal romantike"..
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 19:13
slovenc79 pravi:
Mias pravi:

js mislim da je bolje da z glavo misliš kot pa z osamljenim srcem. jaz si tudi vsak moment želim punco in jo poljubljat, objemat, šlatat, videt njen nasmeh.. ok you get the point Razz ampak jaz si želim da bi to šlo na dolgi rok, ker bi me zelo prizadel če bi bila z mano sam ker je hotela "neki sprobat" al pa ji je "trenutno pasal mal romantike"..

slovenc79 Smile!!
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 19:58
that's me Very Happy
myWorld • Od: 28.6.2012 • Prispevkov: 7
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 20:15
slovenc79 pravi:
Mias pravi:

podpis pod tolele Smile
mislm..nekaterim (sm med temi) ni do tega da bi bli usak dan/tedn z nekom drugim ane Very Happy čeprou..takrat ko vidiš tiste parčke okrog sebe si želiš tut nekoga met... Wink
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 20:29
lej dejstvo, ki me ga ni sram priznat je: da usak večer jokam u pojstli zarad osamljenosti Razz-to je bila zgolj šala.... kaj se skirate pa sploh tiste k ste stare 15 let....lej jst sm stara 17 (čez 4 mesce pa pol 1Cool in še nism mela nč akcije tko all pa drgač.....al pa lejte slovenca..proud to be single !! a se kej sekiramo...NE!!...zakaj bi se...lej sej nč ne rečem tut men kdaj totalno fali ena oseba k bi me z nasmehom pričakala, nekdo k bi mi poslou sms zutri in zvečer...nekdo k bi me ponosno predstavu svojim frendom ....use štekam vrjemte....sam res je neki najslabšga da se iz dneva v dan sekiramo zarad tega....s tem sam zgublamo čš in mogoče ne vidmo tiste osebe k ns skrivaj opazuje pa razmišla o ns kokr mi o kkšni drugi osebi....tko da lej res ne se sekirat...mn k se obremenjuješ s tem laži ti bo...pa sploh če mal odmislš da morš nekoga met samo zato da ne boš osamljen/a prej pride neka oseba k ti lepša dneve...ni nujno da si takoj s to osebo al pa da sploh si sam ti pa lahk s svojo družbo res nardi lepše dneve...tko da brez sekiranja pa sam oči na peclje!!...sej bo Very Happy

aja pa sory slovenc79 za omembo sam pač usi neki jamrajo teb pa ni bed obrazložit svoje situacije (vidno v mnogih blogih kle Razz ) in si dejansko lahko en zgled Very Happy
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 22:14
hvala 30stm Very Happy

no to ni res da sm ponosn da sem samski Razz ponosen sem ker nisem kr z eno sam zato da ne bi bil osamljen al pa še huje, da bi jo sam uporabil da bi se zadovoljil.
pa tud povedat mi ni problem. mislim da je odkritost bl pomembna kot velik drugih stvari in kdor misli enako me razume.. Smile
Re: zavedno samska..!! 8.12.2012 22:34
nzk pa še kdaj Razz....no ja sej to, nisi ponosn da si sam (sej kdo bi sicr biu ane ) ampak na to da jih ne menjaš kot po tekočem traku...to je supr....pa tut se strinjam glede odkritosti-ena izmed pomembnejših stvari Very Happy
jaanchy • Od: 15.8.2012 • Prispevkov: 8
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 15:33
oila
Brala sm tele vaše zgodbe o tem da ste samski. Ja tut js sm trenutno samska, mela sm enga kao resnga tipa, ampak tist ni prou doug trajal, drgač so bli pa samo tisti is kerimi sm zamutila in vedno mi je blo nakonc žou. Bli so tipi k so hotl bit is mano, res uredu, tut na pogled čist ql tipi, ampak nikol ne morm zbrt moči da bi dejansko bla u zvezi is kerim. pa se ne bojim zveze. Moj problem je v tem, da se zmeri zatrapam v napačne, men nedoseglive in si nemorm predstaulat da bi bla tkrt is kerim kol drugim, ne predstaulam si, da bi me ker kol drug objeu, mi dau lupčka. Zgodil se je tut da sm jokala k idiot ker sm rekla najbolšimu, najbl prjaznmu, iskrenmu tipu ne, zrd enga idiota, k se je delu norca iz mene, k sva se kregala, k me je maximalno užalu, ampak ga useen nism bla in še zmer nism sposobna souražt, ker mi je enostauno preveč do njega. In souražm to, da nism una tipična najstnica k ji je usak mesc ušeč drug, ne, pr men to traja in bl k se prepričujm da nč ne bo, bl čakam, da bo spet pršlo tiste 2 minute, k bo tist tip vs sladk do mene in bom spet usa stoplena, pa čeprou vem, da bo to trajal sam par minut, nasledn dan bom pa spet jokala zrd njega..

Ja majčkn sm zašla s teme, sam hotla sm nekak povedat, da vem da je težko gledat zalublene parčke k hodjo mim vs, ampak mogoče je bolš da ste / smo samski, k pa da ste is eno osebo k vm ni do nje, k ste is njo zrd tolažbe, al pa da ste is enim k vs ma samo za rezervo, za zajbancijo, mogoče clo zrd kšne stave (govorim iz lastnih izkušenj)...ja enkrat bo pršu tist taprav al pa tista taprava, k nm zrd njega/nje ne bo treba jokat, se sekerat, k nm bo dau/dala vedt da smo poebni, in da ns ma rd/rada z vsemi napakami in pomanklivostmi. lohka sam upamo da bo taka oseba pršla čim prej Very Happy

Ufff mal preveč sm se razpisala, upam da bo komu dejansko ratal prebrt do konca Razz
hf :*
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 19:39
jaanchy pravi:
oila
Brala sm tele vaše zgodbe o tem da ste samski. Ja tut js sm trenutno samska, mela sm enga kao resnga tipa, ampak tist ni prou doug trajal, drgač so bli pa samo tisti is kerimi sm zamutila in vedno mi je blo nakonc žou. Bli so tipi k so hotl bit is mano, res uredu, tut na pogled čist ql tipi, ampak nikol ne morm zbrt moči da bi dejansko bla u zvezi is kerim. pa se ne bojim zveze. Moj problem je v tem, da se zmeri zatrapam v napačne, men nedoseglive in si nemorm predstaulat da bi bla tkrt is kerim kol drugim, ne predstaulam si, da bi me ker kol drug objeu, mi dau lupčka. Zgodil se je tut da sm jokala k idiot ker sm rekla najbolšimu, najbl prjaznmu, iskrenmu tipu ne, zrd enga idiota, k se je delu norca iz mene, k sva se kregala, k me je maximalno užalu, ampak ga useen nism bla in še zmer nism sposobna souražt, ker mi je enostauno preveč do njega. In souražm to, da nism una tipična najstnica k ji je usak mesc ušeč drug, ne, pr men to traja in bl k se prepričujm da nč ne bo, bl čakam, da bo spet pršlo tiste 2 minute, k bo tist tip vs sladk do mene in bom spet usa stoplena, pa čeprou vem, da bo to trajal sam par minut, nasledn dan bom pa spet jokala zrd njega..

Ja majčkn sm zašla s teme, sam hotla sm nekak povedat, da vem da je težko gledat zalublene parčke k hodjo mim vs, ampak mogoče je bolš da ste / smo samski, k pa da ste is eno osebo k vm ni do nje, k ste is njo zrd tolažbe, al pa da ste is enim k vs ma samo za rezervo, za zajbancijo, mogoče clo zrd kšne stave (govorim iz lastnih izkušenj)...ja enkrat bo pršu tist taprav al pa tista taprava, k nm zrd njega/nje ne bo treba jokat, se sekerat, k nm bo dau/dala vedt da smo poebni, in da ns ma rd/rada z vsemi napakami in pomanklivostmi. lohka sam upamo da bo taka oseba pršla čim prej Very Happy

Ufff mal preveč sm se razpisala, upam da bo komu dejansko ratal prebrt do konca Razz
hf :*

ne boš vrjela kaj se je nardil:uspela sm prebrt do konca Razz....mislm supr si napisala...pač to je res...bit kr z enim samo zato da ne bomo sami je res kr neki.....pa tut to poznam ja da se zalubm lih v tistga k mi je nedosegliv...mislm pr men je še ta žalost da je prjazn pa use pa da pozdrav pa res uno ena izmed bolših oseb k me je clo sprejela sam pač je še tolk hujš k točn vem da ne bo z njim nč in bi jst osebno na momente rajš vidla da bi me užalu pa bi tko dojela da je res kr en in da ga lahk o.d.j.e.b-e-m. kokr pa k je tak srči pa to ker grem jst sam še bl u to in je men še slabš....skratka to je res bedn filing bit zalublen u enga s katerim ne bo nič......no ampak ja mi je pa ušeč pozitivnost...čakimo pa bo pršlo ane !!!! Wink
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 20:15
30stm pravi:

ne boš vrjela kaj se je nardil:uspela sm prebrt do konca Razz....mislm supr si napisala...pač to je res...bit kr z enim samo zato da ne bomo sami je res kr neki.....pa tut to poznam ja da se zalubm lih v tistga k mi je nedosegliv...mislm pr men je še ta žalost da je prjazn pa use pa da pozdrav pa res uno ena izmed bolših oseb k me je clo sprejela sam pač je še tolk hujš k točn vem da ne bo z njim nč in bi jst osebno na momente rajš vidla da bi me užalu pa bi tko dojela da je res kr en in da ga lahk o.d.j.e.b-e-m. kokr pa k je tak srči pa to ker grem jst sam še bl u to in je men še slabš....skratka to je res bedn filing bit zalublen u enga s katerim ne bo nič......no ampak ja mi je pa ušeč pozitivnost...čakimo pa bo pršlo ane !!!! Wink

Hehe, sam da ti je ratal, hvala drgač Smile
joj js sploh nevem več a bi rajš vidla daj prjazn, al da me žal..tale mešanca ubojga me prou ubija..sam a ti neki povem? nevem sicer kko je pr tep, ampak men to da je žleht do mene ne spremeni prou dost..mislm okej, sj mi to pove, da je p***c in morm stran od njega, sam kaj k se tega ne držim..sm preveč zaupliu člouk in vedno hočm iz ljudi zvlečt najbolš in tut če ma en 10 slabih lastnosti pa eno dobro, bo tista dobra pretehtala tko al pa drgač..ja kaj hočmo eni smo večni optimisti, pa čeprou se to ne iskaže zmeri za dobr Very Happy
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 21:01
jaanchy pravi:
30stm pravi:

Hehe, sam da ti je ratal, hvala drgač Smile
joj js sploh nevem več a bi rajš vidla daj prjazn, al da me žal..tale mešanca ubojga me prou ubija..sam a ti neki povem? nevem sicer kko je pr tep, ampak men to da je žleht do mene ne spremeni prou dost..mislm okej, sj mi to pove, da je p***c in morm stran od njega, sam kaj k se tega ne držim..sm preveč zaupliu člouk in vedno hočm iz ljudi zvlečt najbolš in tut če ma en 10 slabih lastnosti pa eno dobro, bo tista dobra pretehtala tko al pa drgač..ja kaj hočmo eni smo večni optimisti, pa čeprou se to ne iskaže zmeri za dobr Very Happy

heh ni za kej pa še kdaj Razz....ej te zastopm u bistvu...mislm sej jst tut n vem če bi kej spremenil pr men ker sm jst ista....dost folka je blo k mi je naardil vlik slabga (ampak res tko hard core slabga ) pa sm še vedno gledala na neke dobre lastnosti...pač vrjamm da se lahk ljudje spremenijo no ...sej tko da u bistvu mislm da sva na istem...kaj pa vem...sej če bi on biu do mene nesramn bi se mi svet totalno podru sam ja pomoje da bi blla še vedno tok vanga da je že preveč....ej sam bit optimist je čist kul...jst se trudm bit taka usak dan in morm rečt da sm vedno znova prijetno presenečena k mi kdo prbije da sm ful optimist pa to ...tko da se splača...itak je preveč problemou tko da ja,.....mah lej sej se bo tut za naju in pa seveda use ostale tko izšlo da bo prou...v to vrjamm ker smo optimisti ! Razz
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 21:42
jaz mislim da kdor je optimist lahko pričakuje velik slabih presenečenj.

je pa res trapasto da se ene punce zaljubijo v nedosegljive in upajo da se bo spremenil. so tisti prijazni in preprosti enostavno prelahki za dobit? Very Happy take punce niti slučajno niso za kej resnega. to je samo bildanje ega, da hočeš dobit neki nedosegljivega. in ko to enkrat dobiš se sčasoma naveličaš in hočeš nekaj še boljšega.. začaran krog.

moje mnenje je da se človek ne spreminja. ja, malenkosti, to in ono obdobje. globok v sebi je pa egoist ki vedno samo nase misli za vedno egoist, ne glede na karkoli, izkušnje, čas. in tudi tisti ki mu je tudi za druge mar tega ne more spremenit.
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 22:00
slovenc79 pravi:

moje mnenje je da se človek ne spreminja. ja, malenkosti, to in ono obdobje. globok v sebi je pa egoist ki vedno samo nase misli za vedno egoist, ne glede na karkoli, izkušnje, čas. in tudi tisti ki mu je tudi za druge mar tega ne more spremenit.

vau......torej, po tvojem mnenju smo vsi egoisti? Shocked
in za nobenega ni možnosti, da se spremeni in da noben nima možnosti, da je samo en navaden dobr človek?
no...js pa mislim, da se ljudje lahko spremenijo čez noč. čisto vsak človek se lahko spremeni, če se hoče. in ljudje se tudi delimo na dve vrsti: tisti, ki so egoisti in tisti, ki niso!
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 22:32
30stm
hehe zgleda mava zlo podobn razmišlanje. Aveš kaj mislm? Ja mogoče smo optimisti res prevečkrat razočarani, ampak a ni bolš to, k pa da smo zamorjeni, pa iščemo sam slabo u usakmu in usm. Optimisti ftw! Wink

slovenc79
sicer spoštujm tvoje mnenje, sam v mojem primeru, recimo, da je bla zgodba rahlo zakomplicirana, bi blo treba razložit ozadje, sam pač lej sj nima veze. Bistvo je, da se mi tip ni zdel nedosegljiv. On mi je skos daju občutk da mi je zloo dosegliv (pa nemorm trdit da je to delu ponesreč), ampak k je pa dosegu tist kar je hotu, pol kr naenkrat nism bla dost dobra zanga in k sm se postavla zase, je to obrnu proti men, oz. dosegu da sm se js nakonc počutla k idiot, da sm si govorila, da sm use zasrala, uničla use možnosti. Samo zato ker pač nism pustila da me žal? Js dejansko nikol zanlš nism hotla nedostopnih tipou, ker sm zmeri padala na tiste, prjazne, ustrežljive, amapk dejansko se pa giblem u družbi, kjer pr tem opisu ne govorimo o kavalerjih itd, ampak o mačotih, k vejo kaj morjo narest, da dobijo punco. K dejansko dobijo usako, pa ne samo zrd videza, ampak tud zrd na videz popovnga karaktrja. Sama seb, sm že dokazala, da se ne naveličam človeka, k ga dobim. in mislm da ne bildam svojga ega na tak način. Ampak uredu, mogoče se pa motm, pa je to nekje globoook, globoook v moji podzavesti. Nikol se ne ve.

Drgač glede optimistov maš pa kr prou. Prevečkrat smo razočarani, ampak kaj hočmo...

jaja vem, vem ,spet sm se preveč razpisala ampak moorm rečt še to, da vrjamem da se ljudje spreminjajo. Mogoče ne več tok, pol v zrelih letih. ampak, ne moreš pa nekoga vedno sodit po njegovih dejanjih pri nevem recimo 18, 20, letih. človek se slej ko prej zresne, spremeni pogled na svet, se začne zavedat kaj je družina, partnerstvo, ljubezen, iskrenost... vsaj pri večini je tko. In če je tip pr 20 mačo k podre vse kar leze in gre (pa se opravičujem zrd izraza), to še ne pomen da bo kasnej, ko bo spoznou eno punco, k ga bo zmešala, ga umirila itd. nezvest in neresen. al pa da bo do konca živlenja neodgovoren. Ne, enostavno se ne strinjam s tem. Mislm sj so izjeme, sam vseeno. Z voljo in podporo se da marsikej!

SmileOnMyFace
se podpišem pod tvoj komentar Very Happy
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 23:13
jaanchy
ja vrjetn sva res ja Razz...lej jst še vedno mislm da je bolš bit optimist ker te ljudje čist drugač gledajo in to govorim iz lastnih izkušenj Very Happy

slovenc79
am glede tega da se punce zatreskamo u nekoga k nm je nedosegliv al neki še ne pomen da si pumpamo ego....mislm okej tko mogoče ti mislš sam lej zlo podobn mislm kokr janncy: men je dala tale moja neuslišana ljubezn tak občutk kokr da mam šanse, res uno srči od tipa, ni meu problemou s tem da me je sprejel tako kakršna sm, sam je pr men to čist drugač izpadl kokr pr njem...to je mogoče mal težko razložit: pač k si z nekom takim kokr je on mislš da si edina oseba na svetu, da dejansko za tist trenutk obstajaš sam ti in je blo res dost enih momentov k so men pomenil preveč....vem da je ššla usa zadeva predelč in vrjem da delam na tem da gre mim, da neham mislt nanj itd....drugač pa to ne pomen da ne sprejemamo dobrih in preprostih fantov (tuki je ta hud problem da je tut on tak)....vrjem da jih sam pr men osebno je tko da mene še najbol preproste osebe sveta ne sprejemajo najbolš in je mogoče tut to da me je on tko dobr sprejel razlog da sm se precej zatreskala u njegoov karaktr.....lej stari vrjem da sm jst ena izmed tistih oseb k res sprejema use ljudi, vse oblike in vrste različnosti in res probam čim mn sodt ljudi po čemer kol in če se bo pojavu tist tip k mi bo dou šanso tko in drugač pa da se bova totalno zaštekala, ujela, zaljubila itd., vrjem da ga ne bom spustila...
kar se pa tiče spreminjanja ljudi: še ena stvar v katero res vrjamm...sama sm ena izmed oseb k sm se precej spremenila in to so opazl usi tisti k so me mel prej za čist drugačno, to sicr ne pomen da sm bla prej totalna biač sam sm drugač sprejemala svet in ljudi okol sebe, nism bla tok odprta kokr sm dons, nism bla tok dojemljiva za neke stavri okol sebe....lej enostavno vrjamm da se lahk spremenimo in tut ljudem okol sebe dajem priložnosti da to pokažejo in jih je blo kr dost k so dokazal da lahko to nardijo tko da moje mnenje: ja se lahko spremenimo ampak samo če hočmo
pa tut mislm da ljudje nismo egoisti po naravi al neki....tuki kakšni smo je velik odvisn od same vzgoje, nekih vrednot ki so nam (če sploh so nam) vcepljene u glavo odkar se zavedamo....jst mam čist dobr začrtane vrednote in sebe ne smatram kot nekega egoista ( vrjamm da se sliš samovšečno sam ni tko mišlen )....pač lej mogoče sm preveč optimist sam mislm da so neke spremembe možne in da ljudje načeloma niso neka blazno egoistična bitja (mism je zlo velik izjem to je res )....ampak to je zgolj moje mnenje Very Happy
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 23:20
SmileOnMyFace pravi:
vau......torej, po tvojem mnenju smo vsi egoisti? Shocked
in za nobenega ni možnosti, da se spremeni in da noben nima možnosti, da je samo en navaden dobr človek?
no...js pa mislim, da se ljudje lahko spremenijo čez noč. čisto vsak človek se lahko spremeni, če se hoče. in ljudje se tudi delimo na dve vrsti: tisti, ki so egoisti in tisti, ki niso!

NIKJER nisem napisal da so vsi egoisti Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes nevem kaj je s tabo.

egoist bo ostal globok v sebi egoist. lahko se samo dela da se je spremenil in razdeli vsem vse, ampak fora tega ne bo da bi rad pomagal drugim ampak da ga vsi vidijo kot radodarnega.
in ne obstajata samo sebičnost in nesebičnost ampak milijon drugih značajev in kombinacij. egoizem je samo primer.

pa še neki me zelo moti: da si vsi ****če predstavljate kot mačote z dobro postavo, 6 packi itd.. jaz mam dobro postavo, redno telovadim, imam 6 pack in NISEM ****č. ok? Very Happy

js mislim da morš enostavno dobro spoznat človeka preden maš kej z njim. in opazit vsako malenkost. noben človek ni tok spreten da bi svojo osebnost spremenil v vsaki malenkosti.
Re: zavedno samska..!! 10.12.2012 23:38
slovenc79
nočm da mislš da te kritiziram al karkoli, spoštujm tvoje mnenje in ti nočm pametvt, sam povem pa svoje iskušne Very Happy da nebo kšne slabe vole zrd mojih komentarjou slučajno Smile sm zlo zgovorna oseba, ampak svoje probleme pa tiščim v seb, ampak na takih spletnih straneh, kjer folk ne ve, da sm to js, pa rada delim svoje izkušnje, mogoče pa včasih s tem komu pomagam. Meni recimo je všeč že to, če se najdem v opisih nekoga, če ugotovim, da mava podobn življenje.

Ja hotla sm sam rečt, da mi je smešn da tipe k so mi ušeč moje frendice večinoma na fertik skritizirajo. Ta je presuh, ta je predebeu, ta ma čudn nos...najmanša malenkost zanje pomen polom od tipa, karaktr pol nima več veze...in učasih se počutm čudn, ker se mi zdi da sm čist drgačna od ustalih..mislm sj ne, da ne bi porajtala če gre mim mene zagoreu tip in konc hudo postauco pa prfektnim nasmehom itd. sam dam pa zlo mal na to...men je važn da me tip nasmeje, da je pozorn do mene, da je pred frendi do mene enak k takrt k sva sema in dejansko sm ugotovila da mi mogoče sploh ni tok všeč sam tip, kokr pa ta občutk, da sm sprejeta, da me ma rd, da sm tista ena in edina al neki, ne oa da sm ena od mnogih..ampak ja pr moji zadni izkušnji k se vleče že kr doug (preveč), sm se zasrala is svoja naivnostjo, zaupljivostjo in pa spet optimizmom!

In ja maš prou, videz definitiuno ni tisti k določa karaktr Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.