LEČE• lolixlolloli
• Od: 23.2.2011
LEČE
27.10.2012 20:35
helppp prosiim rablaa bom očale, ampak jih nočm met kr mi nebojo pasale. ve kdo če obsaja kaka varijanta da takoj leče dobim? če ne kolk mescov morm očale nosit da dobim leče,ful sm zaskrbljena hvala<3
• Bellatrix
• Od: 13.9.2012
Re: LEČE
27.10.2012 20:43
kak veš, da ti ne bojo pasale? veš kolk različnih modelov je...
+ z očali cenejš prideš skos sploh pa, jzt mam očala in mam zdej take oblike ko se zdej ful nosjo, pač ta "geek style" in pač vsi pravijo, da mi pašejo... pa še očale te nardijo bolj posebnega drugače pa ne vem če lahk dobiš kr leče.. ubistvu te tam sploh ne vprašajo če bi meu leče al očale, tko da upraši, ko boš pri okulistu, če lahk kr leče dobiš • monxiee
• Od: 2.6.2011
29.10.2012 17:18
Živjo, no jaz imam pač leče, ker sem očala sovražila iz dna srca. Sicer sem prej imela 2 leti očala, ampak ti lahko rečem da imaš z lečami veliko več svobode. Potem kakor je Bellatrix rekla, da so leče dražje od očal to ni ravno res. Mene osebno pride 10 evrov na mesec leče, res da nimam ravno najdražjih od acovue-ja ampak so vseeno uredu. Lej vprašaj svojega očesnega zdravnika kaj o tem misli, vendar sem prepričana da ti bo svetoval za očala. Je pa res, da vseeno rabiš tudi očala, zraven leč. Ker leče niso za čez cel dan.
• TheSpecialOne
• Od: 29.10.2012
30.10.2012 17:19
Okeej--Na hitrco.. Da ti očala ne bojo pasala ne morš vedet-Toooolk modelov je, da ti bojo ene ziher vredi.. Leče-JAh z njimi nimam glih izkušenj, sam kolker kaka frendica pove, niso neki udobne baje, pa še kr drago pridejo tak da...Pomojem bi se ti splačal en dan it u kako optiko pa mal probat različne modele očal pa boš vidla na čem si |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.