-depilacij rok :)))

candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
-depilacij rok :))) 2.12.2012 13:47
mene pa zanima ce si kera depilera roke pa kašne so dlake po depilacija pa a je res da jih je več ??k jst bi si jih sam eni govorijo da so pol dlake ful trde,močnejše,temnejše pa da jih je več..Smile)
hvala Smile
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: -depilacij rok :))) 2.12.2012 18:16
zakaj hudiča bi si roke depilirala? Shocked
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: -depilacij rok :))) 2.12.2012 19:30
HAHAH, isto se js sprašujem....
po moje sm js po rokah bol kosmata od mojga fanta, pa nvm zakaj se mi zdi, da ga to sploh ne mot....Razz
pa tud....kdo se po rokah brije?? a ni to mal...no.....
ninastopar95 • Od: 16.4.2011 • Prispevkov: 11
Re: -depilacij rok :))) 3.12.2012 0:46
ni res da dobiš po depilaciji trše dlake...če si jih redno depiliraš jih boš mela vedno majn pa mehkejše...če si jih boš pa brila boš pa mela trše.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: -depilacij rok :))) 3.12.2012 1:02
pust da so kakršne so.. un k mu bo šlo pa na živce ga pa **** Razz
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: -depilacij rok :))) 3.12.2012 14:32
Pa kdo pravi, da si jih bo depilirala zrd drugih? Mogoče pa njej niso všeč in bo to nardila zrd sebe.
Drugače pa greš lahko tudi h kozmetičarki in ti jih ona zdepilira. Trše dlake bi postale, če bi si jih pobrila. Sej je enako kot na nogah ali kjerkol drugje. Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: -depilacij rok :))) 3.12.2012 18:38
če jih depiliraš bi jih naj blo manj

nekatere moje kolegice si brijejo, pa je tud že naneslo tak da si jih morejo zaj vsak dan brit, drugače pika in so ful temne in trde dlake pa še itak hitreje rastejo
loljovi123 • Od: 4.12.2012 • Prispevkov: 7
Re: -depilacij rok :))) 4.12.2012 14:16
če te že tako motijo pa si jih pol pobeli. Smile
Re: -depilacij rok :))) 5.12.2012 20:20
sej nevem če kokga motjo ampak mi je tko bed k pol ful nemvram nost kratkih pa tričetrt majce ...k ena sošolka si jih brije pa se ji kr dost pikic vid:))
loljovi123-a to kej uničuje kožo če si jih belš k sm si jih misnla pobelt??
drugač pa hvala usm Smile))
Re: -depilacij rok :))) 5.12.2012 20:41
pa če si čis pobriješ roke, si čis brez dlak, to pa tok čudn zgleda o.O
Re: -depilacij rok :))) 5.12.2012 22:06
lej, jzt mam tut mal bl temne dlake kt ostale punce, ampak men je kul... pač taka sm Smile ne bom si pa zdej brila al pa depilirala rok sam zarad tega... sošolka si je enkrat pobrila roko (sam eno!) v osnovki in men to ful ogabno zgleda... tko kt opipana kura Laughing
zabitex • Od: 22.6.2012 • Prispevkov: 10
Re: -depilacij rok :))) 6.12.2012 22:51
Nikar si jih ne brij! Jz jih mam tut, sm tut o tem razmišlala da bi si jih kr mi je blo zmerm full nerodn, še posebej polet... sam sm prišla do bolše rešitve.u Milerju sm si kupila eno kremo za pobeljenje dlak... pomagal mi je že pr prvem nanosu, komej so opazne Smile uporaba je čis na izi, okol 9eurou pa stane ta škatlca (pač not sta 2 tubi iz različnima kremama, lopatica pa posodica). Priporočam Wink
Tk pa zgleda: [link]
Re: -depilacij rok :))) 8.12.2012 12:28
no suprr bom probala prvo sto kremo pa bom vidla če mi bo kej pomagall hvaaala :DDD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: -depilacij rok :))) 9.12.2012 1:15
kaj se vam te tak čudno zdi, meni se čudno zdi da se ve tak čudite zakaj the fuck bi si pa roke depilirale ? SPLOH če maš bolj kosmate od svojega fanta hahahaa. itak da si vsaka punca hoče depilirat roke ker je to estetsko in ker so kosmate roke grde in ne apetitlih. sploh če so to črne dlake FUJ. tak da ne bit preveč pametni pa se čudit temu haha, ko bote malo zrasle (2-3leta) bote same vidle da to spada k samopodobi Wink

drugač pa z depiliranjem dlake ne postanejo nič močnejše in nič temnejše, po nekaj letih depiliranja res postanejo redkejše, ampak zdaj na začetku nebo nobenega učinka, ampak bojo iste (če si jih boš pustila), samo brij si jih nena. Najbolje je it k kozmetičarki ker ti v 10min , še prej to naredi maš pa 5-10e Very Happy

Tote kreme za beljenje so pa tut po eni strani vreji, po drugi pa ne ker si morš na 3-4 dni belit če hočeš da res nimaš temnih, z depiliranjem maš pa vsaj 2 tedna fraj
Re: -depilacij rok :))) 9.12.2012 11:01
zakaj se ve punce hočte nonstop neki popravljat? če maš pač dolge in črne dlake na rokah....pa kaj! koga briga?? taka si, in nima smisla to neki si belt pa depilirat....še vedno nvm, zakaj to sploh hočete počet? zarad lepote, zarad tipov....zarad (kao) higiene....zarad samopodobe...kake samopodobe? ne zdi se mi, da človeka kej dost na znotri spremeni, če ma dlake na rokah al pa če jih nima.
tistim tipom k to ni všeč....naj se grejo solit! našla boš nekoga, k se mu bo to zdel čis zanimiv in zabavno.
če si se rodila kosmata, pa močnejša alpa z ogromnim nosom.....ni človeka na planetu, k ne bi mel vsaj ene čudne alpa grde stvari na seb! nehte že na svojem telesu vidt sam tiste 'nepopolne' stvari...pa rajš poglejte, kaj je čudovito na vas. kr ma čis vsak velik čudovitih stvari! Wink
dejte punce, no.....sprejemte se take k ste, pa vas bojo tud drugi Very Happy
Re: -depilacij rok :))) 9.12.2012 11:41
lol Smile verjamem, da tale punca, ki je odrpla tole temo mal pretirava in nima ne vem kak črnih dlak zdej... resno, nism še vidla nobene punce, k bi mela tko črne dlake kt kakšn fant! jzt mam mejčken temnejše, nimam pa kr črnih zdej... kak ste zmešani ej.
pa ka ste res tolk bogati, da bote zdej si kupval ne vem kakšne kremce, pa hodl k kozmetičarki pa vse... če že mate tolk preveč dnarja, ga pa dajte komu.
ne vem, zakaj se hočete punce tolk spremnijat. sej tut jzt nism čizt zadovolna sama s sabo, ampak ka nej zdej? naberem ne vem kolk denarja in grem na milijon plastičnih operacij?
no, pač pejt si depilirat roke pa brit al karkol, sam verjem, to še bol čudn zgleda, da nimaš niti ene dlakice na roki, kot pa če maš mal temnejše
Re: -depilacij rok :))) 9.12.2012 12:26
hahah....se strinjam! mogoče edin, da je kaka že po naravi mal temnejša...črni lasje, temnejše obrvi pa oči...pa ma tud pol temnejše dlake...sam...vsen to ni razlog, da se tok sekiraš..Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.