Dekleta - nekaj vprašanj1 | 2 | >>• Bridy
• Od: 17.8.2012
Dekleta - nekaj vprašanj
5.12.2012 17:48
No nekako me zanima za mnenje, če bi nekako prbližn držal -ko ženske hodijo v "paketih" hodjo počas, ko so same pa skor tečejo... -vse pravijo da so debele, da bi jim drugi luhko rekli da je suha... Pa nekaj me še bolj informativno zanima; kako izpade, če fnt stop do punce in začne normaln pogovor, ko se dva srečata? (zaželjeno mnenje deklet kuko se takrt počutjo če bi jih nekdo kr tko ogovru) • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Ženske...
5.12.2012 18:13
-ko ženske hodijo v "paketih" hodjo počas, ko so same pa skor tečejo...
verjetno zazo, ker če so v družbi se pogovarjajo, ko pa si sam pa nimaš kaj za delat kot pa hodit, in valda pospešiš da prej prideš kam. če pa te ti mudi pa boš tud z družbo hitro hodo... -vse pravijo da so debele, da bi jim drugi luhko rekli da je suha... ja, tak pravijo attention whores ali pa tiste ko ti dejansko mislijo, ampak teh je malo oz. ne.. ni jih malo, vendar skoraj nobena tega ne pove na glas. - kako izpade, če fnt stop do punce in začne normaln pogovor, ko se dva srečata? (zaželjeno mnenje deklet kuko se takrt počutjo če bi jih nekdo kr tko ogovru) če jo vsaj približno poznaš (ne vem..ista šola al pa kaj), pol bi mogla bit ok. če pa bi kr nek tip stopo k meni pa se začel pogovarjat pa bi mi blo malo freaky, sploh tak na ulici kje. drugo je če si zunaj al pa npr. čakaš na avtobusni, itd. • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: Dekleta - nekaj vprašanj
5.12.2012 18:20
ženske hodjo v paketu počas ko so same pa skor tečejo-ja no lej to bi tko skoor držla...ponavad gre skupina punc počas ker se jim nikamor ne mudi in majo čs za druženje pa podobn...pač takrt k smo skupi se ful vlik tem prepleta in je možno da skor ena čez drugo govorimo (no je odvisn sicr)....am če smo pa same se nm pa ponavad kam mudi al pa kej tazga....tko da reca da tole drži
ko punce govorijo da so debele zato da bi jim drugi rekl da so suhe...lej nč ne rečem...ful velik punc je takih k to počne zgolj zarad pozornosti (kr neki), lej pol je skupina punc k samo išče potrditev da zgledajo uredu in to je u bistvu lahk posledica da tega zase niso velikrat slišale in pol so kle še tiste k majo hude probleme s samozavestjo (ne glede na to al je suha al ma kkšno kilco preveč) in jim da bolši občutk če edn reče da ni debela kr tko prstopt do punce...men bi blo čist uredu....pa pomoje večini tut...kle se gre sam za to kako bi ti prstopu do ene pa kako bi se do nje obnašou..če bi pršu do nje čist preveč zagledan vase, kokr da si sam ti tm al pa kej tazga bi te vrjetn od...ala (no lej so tut take k jim je to ušeč) sam načeloma mamo pa punce rade take prjazne fante, k niso preveč usiljivi pa da spet niso taki kokr da jim je totalno usen za ns...pač če se z eno pogovarjaš se pogovarjaš z njo ne pa da bi pol okol gledou (pač kokr da kej ful obupno iščeš-če že ji to tut lahk poveš da ne bo mislna da se ti ne da pogovarjat)..mal sm zdej že zašla s teme sam sej mislm da veš kaj hočm rečt...je pa res da je to moje mnenje...upam da je usaj mal pomagall ali pač.... . • Bridy
5.12.2012 18:36
okej torej sm glede teh dveh stvari luhko prepičan Blo je bl mišleno, kot da deklce še ne poznaš glih pa hvala za odgovore ;D • 30stm
• Od: 31.10.2010
5.12.2012 21:13
ja lej men ni čist nč tazga če pride en do mene pa se začne z mano pogovarjat...mislm lej skor usk dan je kkšna čist neznana oseba s katero se pogovarjam par minut (recmo na busni al pa u trgovini)...mislm sej vrjetn je mrskermu čudn da se kr z enim pogovarja sam men ni...pač če boš prjazno do nje prstopu se bo z veseljem s tabo pogovarjala...ampak spet samo moje mnenje • Bridy
5.12.2012 22:12
aha, mene bl pristop **** xD nekak začet pogovor z neznano osebo mi je frka >.<
no hvala za mnenje 30stm sej druzga kd prjazn do punc ne znam bit xD • sportnica
• Od: 24.9.2012
6.12.2012 17:44
dobr opazuješ ti jah ubistvu sta uni dve trditvi kolikor toliko resnični, saj js vedno ko sm z družbo počasneje hodim kot ko sem sama --- men je ful všeč, če nekdo do mene pristopi...pa se začne pogovarjat.... recimo ko je dolg semafor... nisem te točno razumela. ti želiš pristopit do punce v katero si zaljubljen? al pa kar tako, lej zmisli si nekaj... recimo da se zaletiš v njo in potem, ko jo enkrat srečaš reci, da ti je zelo žal ker si se enkrat zaletel vanjo... al pa če hodita na isto šolo in imata skupne učitelje jo lahko kaj uprašaš glede predmeta, rečeš pač da si jo videl tam pa tam in da veš da je iz onega razreda pa da te zanima to po ono, ker imata iste učitelje... al jo pa vidiš v knjižnici pa jo kar tako prosiš za pomoč.... al pa za kako mnenje... pač greš do nje, rečeš živjo, te lah neki prosm itd. • Bridy
6.12.2012 18:59
ne da bi hotu prstopt do deklce k sm vanjo zalublen ampak nasplošno, ker mam probleme s samozavestjo; pač sam kkšn nasvet nikol ne škod ane pa hvala za odgovor • uzi76
• Od: 8.5.2010
8.12.2012 2:46
Kako se kaka punca pocuti oziroma kaj obcuti ko nek fant pristopi je cisto odvisno od osebe. Nekaterim je vsec, nekaterim je tecno, nekatere je strah. Napisal si sicer zenske, vendar mislim, da bi bilo bolje ce bi napisal punce, kajti zelo malo odraslih, zrelih punc je v teh letih, se pravi pod 25. Tako kot si ti negotov, tako so tudi one, vsaj pri vecini. Pri osornem vedenju je vecinoma kriva slaba volja, negotovost in seveda slaba kakovost osebnosti Svetujem ti, da ne pristopis do punc zaradi tega ker bi rad imel eno punco, ampak zaradi tega ker bi rad osebno zrasel. Ves, pomembno je, kako se predstavis, kako pojasnis svoje misli. V tem svetu moras vedeti, da so prvi vtisi zelo pomembni. Treniraj sarm ter vadi dobro predstavitev svojih misli. Pomembno je, da te ljudje razumejo. Sicer ne vem koliko si ti star, vendar za nekega fanta, tam 18+, ni problem dobiti punco za neko noc, posebno ce je se malo bolj privlacen. Kar se tega tice, so punce/zenske v sloveniji med bolj odprtimi v svetu. Ce gledas na zensko populacijo kot piramido, s tem, da so tiste na vrhu najbolj zazelene, moras vedeti, da ce hoces dobiti tiste ne vrhu, moras vlagati nekaj vase. Odvisno kako punco hoces, odvisne stvari bos vlagal vase. Izobrazba, telesni izgled, govorne sposobnosti, socialne sposobnosti, itd. Prva stvar, ki jo bo opazila pa je vtis. Pristop. Ali je to dobri vtis ali pa slabi, pa je odvisno od tvojega vlozka vase. In nasvet: Naj bo lahko. Takoj ko so kakrsna koli pricakovanja, to punca zacuti, in pobegne Bom se nekaj omenil, da bos razumel kako pomemben je pristop. Ko sem bil malo mlajsi, sem tako, v hecu, omenil nekaj puncam, da bi lahko sli skupaj spali. Namesto klofute, ki sem jo pravzaprav pricakoval Veliko nacinov je, kako doseci nekaj, ampak pot, oz nacin, je tisti ki ti bo ostal v spominu. Delal bos napake, in tudi te napake te bodo bolele. Ampak ni zivljenja brez bolecine, prav tako ne mores doseci srece brez tega da zivis. Vsak zacetek je bolec in tudi mlada leta so boleca v nekaterih stvareh. Vendar ce zelis odrasti, moras nekatere stvari doziveti. Mogoce za razmislek: Jaz osebno sem pristopil do nekaj punc na ulici, knjiznjicah, itd, in nekaj jih je pristopilo tudi do mene. Sicer nisem sel z nobeno od njih na zmenek, vendar pa sem se zabaval/nekaj naucil/jih malo ogovarjal kasneje Vsa ta srecanja so imela nekaksen pomen in jih ne obzalujem. Je pa res, da sem imel kolega, ki je zelo rad pristopal do punc, in seveda tudi spal z njimi. Vsakemu svoje, seveda. Upam, da te nisem prevec zmedel. • Bridy
9.12.2012 10:20
no hvala za tale izčrpen post uzi 76 Ženske pišem zato, ker se dejansko vse vedejo te dni kot da bi bi mele 20+ ubistvu pa še niti 15 niso stare... pa punce pr 15 oz. tam okol sploh dajo kej na prvi vtis glede na to da jih večina pregleda fanta od glave do pete in se že po tem udloč, če se ji zdi sploh cool-looking (seveda govorim bl za take vrjetno kd so men ušeč) • uzi76
9.12.2012 10:59
Imas 3 vrste vtisov, ki ga naredis na cloveka.
Najprej je prvi, traja tam do nekje, 3-5 sekund. Naslednji se zgodi od 60 do 180 sekund od prvega srecanja. Tretji vtis je pa dolgorocen, ki se seveda spreminja. Na prvega lahko vplivas tako, da se drugace oblacis, spremenis stil, dobis samozavest, se zacnes drugace drzati v druzbi. O tretjem pa se ne bova pogovarjala, ker je zelo dolgotrajen in je bolje, da je tak, kot bo. Osebno se sploh nisem kaj posebno zanimal za punce do nekega 17 ali 18 leta, ker me pac to ni interesiralo. Imas pa prav, da bi punce dandanes zelo rade odrasle. Npr, neka 26 letnica je pred kratkim izjavila, da se bo druzila samo z ljudmi, ki ji ugajajo, z ostalimi pa ne. To sem omenil, ker ti zelim dati primer neke povprecne starosti pri kateri punce "odrastejo". Pri fantih pa lahko dodas se kake 3 leta, k tej stevilki. Sicer ni nic narobe, ce nisi odrasel pri 20 letih, npr., me pa moti ce se pretvarjas da si nekaj kar nisi. Svetujem ti, da se izognes puncam, ki bi prevec hitro rade odrastle ali pa si zelijo zelo ugajati druzbi. Vrjamem, da si zelis neke punce, ce ne zarad drugega pa zaradi hormonov. Vendar pri ljubezni je tako, da si ne mores izbrati koga bos imel rad. Po drugi strani pa tudi ko se zaljubis, te lahko ta oseba zelo prizadane. Tista prava ljubezen, brezpogojna, je zelo redka. So tudi druge obllike ljubezni, bolj sebicne sorte. To so stvari, ki jih bos spoznal. Pac enkrat Ce malo uzivas in si bolj otroski dokler pac gres na faks, ni nic narobe, je bolj cudno biti otroski na faksu, kot pa v srednji soli in tudi toleranca druzbe je manjsa. Nasvet, ki bi ti ga pa dal, je ta, da je bolje, ce te punce lovijo tebe, kot da jih ti. Je res, da je lahko precej zabavno loviti punce in jih vcasih celo ujeti • Bridy
9.12.2012 12:53
Sam to je pol večina punc, ker kolkr opažam, se use grejo neki "high-class style"
Hja, tuki je bl problm ker do zdej me še nobena ni glih lovila in sm močno, močno u dvomih, da bi se kkšna zmotla in do mene prstopla al pa kej Sam če punco prvič vidm in jo poznam le na videz, potem pr njej ni druzga kar bi mi luhko blo ušeč poleg vizualnega izgleda. Ti šment, pol sm pa glih eno izmed teh najdu ampak ženska je bila mnenja (tko sm luhko razbrau glede na dogajanje in njen odziv), da ona v zvezi ni delala napak. Majo probleme, sa tega ša same ne vejo ane • uzi76
9.12.2012 13:45
Res je, ogromna vecina punc misli, da so odrasle. Imajo pravico do svojega mnenja Ne me razumeti narobe, tudi fantje imamo/te svoje probleme, ampak dokler ves da so problemi in jih sprejmes, je vse se vredu. Drugo je pa to. Zelo redko se zgodi, da kaka punca pristopi do tebe in vecina punc ki to naredi niso material za neko resno zvezo. Mislil sem da te lovi tako, da se ti nasmiha (ceprav je to redko), spogleduje s tabo, je na enakih mestih kot si ti, nekako rata kolegica s tabo, itd. Imas kar nekaj tem na tem podrocju, kjer punca tvojih let sprasujejo kaj narediti, ker jim je en tip ful vsec. Poglej to malo, kaj jim kaj kolegice svetujejo, pa bos videl kako te bodo lovile. Najvecja napaka, ki jih fantje naredijo je, da odajajo neko energijo/namen, ki sporoca, da bi rade neko punco ujeli Izobrazba je pomembna, ker ti da neko globino, neko kritiko/samokritiko. Pri mladih ljudeh, pac takih, ki niso se imeli nobene resne ljubezni se, ali pa je to prva ljubezen, se zgodi, da so prizadeti in potem reagirajo zelo uzaljeno, mascevalno. In seveda to je zacaran krog. In seveda, nekdo ti bo ulovil tvojo pozornost, ker je ta oseba lusna. Potem, pa ko gres parkrat ven z njo, pa bos videl al je vredu al ni. Ni tezko najdit eno lepo punco, je pa malo tezje najdit eno, ki ni psihopatsko nagnjena to je bila sala, ampak vseeno. Lepih punc je dovolj, manj je pa ljudi, ki so vredu po znacaju. To, da pa spada v obe katagoriji, je pa zelo redko Vrjamem, da si prizadet, ker se ni izslo s tvojo bivso, ampak to je zivljenje. Ti nisi dozivel, da bi te prevarala, lagala, custveno izsiljevala. To so stvari, ki se ti bodo vrjetno zgodile. Ampak ni vazno, kako to boli, meni osebno se je zdelo vredno. Z vsako osebo so dobri in slabi trenutnki. Zapomni si dobre, slabe pozabi, glede na to, kaka oseba pa razmislis kako bi situacija bila v prihodnosti. In potem nadaljujes s videvanjem, ali pa ne. Ljudje razlicno razmisljajo in redko se zgodi, da te bodo punce prizadele iz same zlobe. So sicer take punce, ampak redke. Ce pa naletis na njih, pa je mogoce cas, da zamenjas druzbo... Zdej ce se je meni zgodilo, da sem se custveno navezal na kako punco, pa ni slo z njo, sem ji jasno povedal, da se ne zelim vec videti z njo, zbrisal kontakte, ter pozabil na njo cez nekaj mesecev. V zivljenju je cisto dovolj stresa, da bi se prevec sekiral za ljudi, ki niso, ali vsaj ne bi smeli biti vec del tvojega zivljenja. Lepo zivi, mogoce pejt do kake punce, pa ko bos katero spoznal, pa ugotovil, da ti je vsec in hkrati je vredu, jo pa lepo zagrabis • Bridy
9.12.2012 14:11
Čaki, če ne smem odajat energije/namena, ki sporočka, da bi rd eno ujeu, a to pol pomen, da morm ostat hladen al kuko? Tukej si pa zadeu u terno; lepe so včalmn use, sam značaj je pogosto slab :/ Ja ponavad je useen bolš, da se ne videvašm ker so luhko zgodi, da še zmeri neki ful čuts do druzga. Tukej je bl pristop problem in pa nek "strah" za katerga še sam učas ne vem zakaj se pojav • uzi76
9.12.2012 15:30
Dam primer Ko se ti zaljubis v neko punco, pa te ona noce, jo potem hoces samo se bolj. To se je zgodilo meni, in verjetno tudi tebi. Pomembno je, da ves, da prav ta odnos je pomemben. Da das vedeti, da ja, mogoce bi imel kaj s katero punco, vendar ne nujno z njo. Cudno se slisi, vendar to deluje za punce in za fanta, ce seveda znas dobiti pravi odnos do ljudi. Zelo lepo je, ce se lahko navezes dost hitro na nekoga, to kaze na neko zdravo psiho. Moras pa tudi vedeti, da je kar nekaj dost pokvarjenih ljudi tam zunaj, in seveda nekatere imajo res slabo osebnost. Dobro je, ce se znas malo drzati, kake mesec ali nekaj takega, da ves kak clovek je to, ce ji lahko zaupas. V zivljenju je vedno bolecina, ampak ce ne cutis bolecine, ne bos cutil srece. To je treba sprejeti kot del zivljenja Za strah ti bom pa povedal tako. Jaz ga cutim manj kot vecina, vendar je vedno prisoten. Kolikor sem se pogovarjal z ljudmi, je tako, da tisti ki ga ne cutijo se ne custveno vpletajo, se pravi, da se videvajo s puncami zaradi spolnega odnosa, kot zaradi neke custvene vezi. Kje najdes uzitke je odvisno od tebe. • Bridy
9.12.2012 16:18
Pa se mi je res zgodil nekej tazga :/
A potem, če se na nekoga ne navežeš dost hitr, pol to pomen, da maš nekako nezdravo psiho al kuko? • uzi76
9.12.2012 17:05
ne vzet tega iz konteksta Lahko imas nezdravo psiho ce se prehitro ali pa sploh ne navezes. Lahko te je strah in se bojis navezati, ali pa se iz nekih razlogov ne zelis vezati. Narobe pa je, ce samo jemljes in ce si ze v tej starosti, ki si ti nesposoben navezati. Verjetno si slisal, da so mladi ljudje, posebno najstniki zelo ranljivi kar se tega tice, in to je res. Kadar tega ni, je verjetno prislo do nekega dogodka, ki ga je potrebno razcistiti in zaradi tega sem uporabil tak izrat. Mogoce je bilo napacno, da sem to omenil, ker je zelo tezko dolociti kdo ima zdravo psiho in kdo ne, posebno v kratkem casu. Uglavnem, ne razmisljat o tem, ti samo lepo zivi zivljenje, mogoce pejt do ene parih punc, ce hoces probat kak to gre Mogoce ti bo to smesno, vendar moras biti dovolj mocan, da take stvari preneses. Vedno se zgodi, da moras znati odreagirati pod pritiskom in stresom in zaradi tega je neka kondicija zelo uporabna. Ne gre se toliko za zunanjo podobo, kot za samopodobo in sposobnost reagiranja pod stresom. Verjetno ves kako ti srce razbija in kako se telo odzove, ko ti je kaka punca vsec. To je velik stres, ce ti je adrealin vsec ali pa ne. Zaradi tega je dobro, da je telo navajeno na adrealin in napor. Tako se lahko osredotocis na resevanje problema ( se pravi zapeljevanje lusne punce • Bridy
9.12.2012 17:26
ne jemlem iz konteksta ampak sem dejansko imeu zlo podobno izkušnjo kakšna 2 mesca nazaj... potemtakem bi lahko sklepu, da ma bivša bl nezdravo psiho; no njen problem in k sreči ga nism več deležn no sej bi šou do kakšne, ampak kaj ko so pa vse zmerej v "paketu" in glede na to da rabm še velik izkušn s tem, bom mogu najprej mal pa po mal hmm ja no, rd mam tek ampak trenutko je bl švoh useskp, ker je sneg pousod no sej tukej ti pa luhko kr vrjamem, ker mam utripov na minuto več že če samo bivšo vidm xD • uzi76
9.12.2012 17:55
No, po pravici povedano jaz nikoli nisem imel probleme najti kako punco, ki bi bila sama, je pa res, da jih nisem iskal. Moras pa vedeti, da so punce (in fantje) bolj "dostopni" potem ko je tema. Nekako psihlosko iz stare dobe, ko so ljudje hoteli imeti druzbo ponoci, zaradi varnosti in ker je bilo takrat pomembno naresti narascaj.
Ce pa ne najdes nobene primerne punce, ki bi bila sama se pa pridruzi neki skupini. Mogoce je res malo bolj zastrasajoce, vendar je vec moznosti, da bos kaki punci vsec. Nekatere punce znajo ceniti to, da se fant "upa" priti do kake punce, ali pa do celo vecih punc v skupini mogoce bo res neprijetno, vendar kaj ti bodo naredile? Videl jih zelo verjetno ne bos vec, razen, ce jih bos zelel in konc koncev lahko na to gledas kot na zabavo, ce ti bo pomagalo Ce ti je pa prevec neprijetno, pa mogoce bolje, da ne gres do kake. Ko bos pripravljen za to, bos to naredil • Bridy
9.12.2012 18:28
No jst jih tko vidm večalm sam na avtobusini in pa v mestu ko grem skozi. Ja sej ko je tema si folk dejansko več upa.
Najbl me pr puncah moti to, da kadijo Ja sam punce k bi to dons cenle je že težko najdt Ja to je res, sej je tud ženska samo človek ampak je useeno čudn občutek, najbr zato, ker nimam glih izkušn. Bomo vidl kaj bo cajt prnesu • uzi76
9.12.2012 20:59
No, po pravici povedano tudi mene moti in take punce izpadejo pri meni. Mogoce bi to spremenil, ce bi se res noro zaljubil v njo, vendar dvomim Kar se pa tice do pristopa. Sem prisel so kar nekaj punc, vendar vse so me nekako dolgocasile ali pa so bile nezanimive zaradi cesa. Mogoce sem malo prestrog, vendar imam vseeno rad sportnice Je pa res, da je to osebna preferenca. Problem, ki je s danasjo druzbo je ta, da vam perejo mozgane. FB, romanticne zgodbice Ne vem, ce ti je tako hudo iti do nekoga, si mogoce izmisl, da delas anketo in malo pristopi do lusnih punc Mogoce se to zdi cudno, ampak punce so vzgojene, da naj bi bile prijazne. zato zelo redko ne recejo, da jim fant ni vsec, ampak da nimajo casa. pac, uglavnem bi bilo nevljudno zavrnit anketo, ce jih kak prijazen fant prosi anyway, zelim ti sreco • Bridy
9.12.2012 21:37
huh to me pa preseneča, da si se ti bl dougočasu od punce do katere si pristopu Tukej ko si omenu o realnosti oz. nerealnosti, kaj točno si mislu in na kakšn način folk ni več realn? hja no, če bi ji reku da delam anketo, a ni to že prepogosto oz. velikrat blo uporableno kot nek "pickup line" al nekej tazga? pa hvala • uzi76
9.12.2012 23:18
Hja, teb je to novo, pristopiti, jaz pa sem govoril s stotimi puncami, mogoce tudi nekaj tisoc in na to stvar gledam drugace kot ti (nisem pristopil do njih na ulici, ampak sem jih "spoznal" v sluzbi, faksu, pac zivljenju Dolgocasne pa niso samo punce, do katerih pristopim, ampak tudi vecina drugih punc Glede ankete je tako. Ce te skrbi, da te bodo "razkrinkale", je ta skrb odvec. Prvic, ce te bodo, ti verjetno ne bodo povedale v obraz. Ce bi meni to katera povedala na lep nacin, bi jo takoj povabil ven. Take punce so redke. Drugic, ce se ti zgodi, da te bo, ji lahko reces, da v tem primeru lahko gresta na pijaco in takoj zvesta, ce sta si namenjena/drug za drugega/karkoli pac hoces reci. Tretjic, ce ti je to prevec Ljudje pa niso realni zaradi tega ker pricakujejo prevec od partnerja (punce/fanta). Hocejo neko pravljico, nekega suznja, uglavnem prevec in to seveda se pozna na propadlih zakonih ali pa vezah. P.S. Sicer mislim, da je slabo to, da se ti priblizas neki punci s tem, ko se zlazes, ampak, ce ne mores drugace • Bridy
10.12.2012 16:21
hja sam najprej bo treba še neki prakse predenj bom luhko v tem uživu no človk bi reku, da so tud take "napadalne", ki bi ti zanel kaj hitr zabrusit v obraz. Poznam primer punce, ki me dejansko ne pozna in sem od nje dubu taka sporočila da te srat prime (nebi o tem kako je do tega pršlo). no sej se nč ne mudi, bo m mau počaku, da bo zima skoz, pol bojo pršle "na plano" pa bo mkkšno začopatu nkeje, nekak • uzi76
10.12.2012 18:19
Meh, so samo besede. Sem videl dost groznih stvari, ki so jih ljudje naredl za bv in tega v sloveniji ni, kar je dost dobr.
Glede punce je pa tako. Tam nekje december, januar, februar je najlazje dobit kako punco Res najlazje je pa tak. Kak teden pred valantinovim prides do kake punce pa jo ven povabis (se spomnis ko sva govorila o pranju mozganov? Pac, po okusu. Ni tezko dobiti kako punco pr teh letih, ki ni neki pokvarjena, ampak mors vedet, da se lahko se dost spremeni do tam 25 leta. To se lahko zgodi v parih mesecih ubistvu. No, pac srecno, zdej je glih cas za malo bolj resno punco dobit Pa porocaj |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.