Kompliciran tip

1 | 2 | >>
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Kompliciran tip 25.11.2012 19:08
no tega ne bom objaula zarad tega kr bi zahtevala odgovor. sam pač lohk poveste vš mnenje...

no leto sm 1. letnik. naša šola je odobravala fazaniranje. in je pršu do našega klasa enkret en 2. letnik. in tko en res hud tip pride do mene. in se začen pogovarjat z mano. pa tko mi je umes še en F na roko narisou. pol nasledn dan je šou med malco mim mene in me pokracou po rok. js ga pogledam in se mi tko lepo nasmehne. js sm se stopila.

pol sm ga dodala še na fejsu. me je sprejeu.

no tko sva se ceu mesc na deleč mal gledala in se smejala en drugmu. pol je že sošolke zanimal kua je...sam sm bla modro tiho

no in pol js opazm da se z eno tm zalizuje. men se je svet podru k sm vidla da ma punco (na novo)

bla sm mal razočarana ampak sm si rekla da pač se je sam **** z mano

no in po enem mescu je tip spet name "navaliu" skos me neki gleda, se mi reži, neki prca u glavo. hod mim mene za nalašč...

kaj to pomen?! povejte mnenje...če pa nočte pa ne

LP Embarassed
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 19:14
Nočm te kej prizadet al kej....sam....če pogledamo resnici v oči: te je mel sam mal za igračo. Tko k si si sama rekla....sam igral se je s tabo in nikol ni mel resnih namenov....stran od njega!!
Bridy • Od: 17.8.2012 • Prispevkov: 29
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 19:36
ja res se je samo igrou s tabo; mogoče je z večimi tko delu pol pa kira je prej zagrabila in tista je bla njegova začasna punca...
bolš da se ne oziraš nanga pe išči k ma s tabo dobre namene Smile
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 20:16
meu za igračo.. haha.. pa vi niste resni no.. pač tip mal flirta pa to.. zdej k te pa mal gleda pa se ti nasmeje se pa kr igra s tabo.. lool, majkemi ta svet gre u kura*c
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 21:05
Soundbox pravi:
meu za igračo.. haha.. pa vi niste resni no.. pač tip mal flirta pa to.. zdej k te pa mal gleda pa se ti nasmeje se pa kr igra s tabo.. lool, majkemi ta svet gre u kura*c

yeah...da z nekom flirtaš sam za zabavo in ti oseba sploh ni zares všeč in, da nekomu tko premešaš čustva sam za foro....to je zame neumno igranje...!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 22:12
bv..

ej, preden se zaljubiš vedno najprej dobr spoznaj s kom hočeš met opravka Wink
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 22:48
Soundbox pravi:

indeed

no offense, ampak če si se vanga zalubla samo po parih pogledih itd, lah ugibam kokrat si bla zalublena? : ) nevem no, se strinjam z zgornim quotom, to je pč sam flirtanje. kk pa je on lah vedu da si v njega, če mu nisi povedala, al pa kej dle šla od flirta..in zart tega nebi smeu met punce al ka : P al ga bol spoznej pa boš vidla kaki je, drgač bosta pa itak frenda ostala : )

Citat:

yeah...da z nekom flirtaš sam za zabavo in ti oseba sploh ni zares všeč in, da nekomu tko premešaš čustva sam za foro....to je zame neumno igranje...!

DON'T JUDGE! kaj pa veš, mogoče pa mu je všeč, pa je umes spoznau eno, k mu je bla bolj? dej no dej, tut ti sigurn si kdaj tko nardila/začutila, tk da.. ne poznamo obeh plati zgodbe, poznamo sam njeno, tak da ne mormo neki govorit..pa še to, da človk se zaljub po nedolžem flirtu in ne pristop do njega in pol jambra zarat nesrečne ljubezni, je sam in IZKLJUČNO sam od nje krivda, tak da..
Re: Kompliciran tip 25.11.2012 22:59
noo, pa ti povej...kr sti tok prekleto pametna....js sm sam dala svoje mnenje....in, če je res mel kaka čustva do nje...zakaj ni kej naredu?? mogoč se pa motm, kaj veš...js sam mislim, da je blo tko... Confused če se ne strinjaš z mano...lahka mirno poveš, me ni treba napast takoj..
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 0:09
tip ki je resen in mu je punca všeč najprej z njo razčisti, če bo kej al ne bo. potem pa gre druge flirtat. ne moreš met kar z 10imi flirtat in se pol za eno odločit. to ni nakupovanje čevljev, zastopš?
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 7:42
SmileOnMyFace pravi:
noo, pa ti povej...kr sti tok prekleto pametna....js sm sam dala svoje mnenje....in, če je res mel kaka čustva do nje...zakaj ni kej naredu?? mogoč se pa motm, kaj veš...js sam mislim, da je blo tko... Confused če se ne strinjaš z mano...lahka mirno poveš, me ni treba napast takoj..

kako bo mel kšna čustva do nje, če jo je sam gledu u šoli pa nikol se družu z njo?
haha
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 15:05
Ja, neki malega pa že morš čutit, če z nekom flirtaš, se ga dotikaš in tko naprej.....!
pa sej ne flirtaš, kr ti je dc, ampak, kr ti je ta oseba všeč....halo??
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 17:56
SmileOnMyFace pravi:
Ja, neki malega pa že morš čutit, če z nekom flirtaš, se ga dotikaš in tko naprej.....!

ni isto čutit polna jajca al pa čutit neko čustvo.

v diskačih se folk zalizuje in **** kot utrgan, boš temu rekla da se ljubijo? Very Happy
Defonle • Od: 30.9.2012 • Prispevkov: 39
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 19:22
No, to so pa življenski nagoni, ki je vedno več populacije ne more nadzorovat. Mene tak folk ful na živali spominja xDD
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 20:19
SmileOnMyFace pravi:

pa dej človk calm down. to je debata in ne vem, zakaj ČIS USAK ČLOVK zmer, ko poveš svoje mnenje, reče da naj neha napadat.. tule usak postav svoje mnenje in pove zakaj/kako... noben ne napada nobenga.. js te, iskreno, nism napadla, mogoče pa je res da učs povem kej bol na ostro. sam tole še zdaleč ni blo na ostro, pa nehite bit tko občutlivi..

ok zj pa na temo - neda se mi neki razlagat u en dan, sam povem da si je tip prvošču flirt - pač sigurn je to že vsak od ns naredu.. ne morš takoj po enmu flirtu past dol od nore zaljubljenosti no.. pa vsaj k njemu pristop, če ti pomen kej več, ne pa da ostane samo pri flirtu. ker to bo potem skus samo flirt. nič druga.
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 21:41
tak flirt je **** flirt. če hoče bit nek kazanova, fajn. sam noben pa ne more rečt temu tipu da je resen niti si ne zasluž da prizadane kkšno resno punco, kar se PREVEČ dogaja.

sej, PAČ se ližeš, PAČ se ****š z ljudmi ki jih komi poznaš, PAČ uživaš. ampak, PAČ nisi resen in nisi zrel za resno zvezo

Defonle, sej ljudje smo še vendo živali in nagoni bojo vedno najbolj pomembna stvar pri nas Wink
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 21:54
slovenc79 pravi:
Defonle, sej ljudje smo še vendo živali in nagoni bojo vedno najbolj pomembna stvar pri nas Wink

ok....mamo nagone, ampak, verjetno ne take, da hodimo po vseh 4, žvečimo knjige.....
kar je defonle mislu je, da se nekateri ljudje obnašajo zares nezrelo in divje....kar absolutno sploh ni normalno za človeka, ki bi mogu host po dveh, jest iz krožnika itn...
v neki meri mormo bit še vedn človeški in se ne obnašat kot podivjane živali sredi pragozda Wink
Re: Kompliciran tip 26.11.2012 22:23
ja ampak konec koncev je človek živau ubistvu, sam z drugim imenom. NE ! s tem žalim vse prelepe živalce na svetu.. človek ni žival, to je prelepa beseda zanjga.. drgač pa vse te naravne nagone nikol ne bomo mogl zatret, ker to pa je vendarle v nas od samega začetka ((:
Re: Kompliciran tip 27.11.2012 0:24
^^ točno tko Wink

eni majo nagon da **** kar leze in gre. eni majo pa nagon da so zvesti, imajo neki svojega in to zaščitijo tud z življenjem.
Re: Kompliciran tip 27.11.2012 14:21
No, živalim je prva stvar oz. jim je v nagonu : razmnoževanje......vsaj v večini primerov.
in tisti moški, ki (kot sm že rekla) sam oplodijo žensko in jo pol pustijo nosečo....tko npr. se obnašajo levi....in to je tisti nagon, ki te spremeni v žival. Wink
Re: Kompliciran tip 27.11.2012 19:12
žival nima pojma od kod pride mladič Very Happy razmožujejo se ker jih tič srbi in punce oddajajo svoj privlačen vonj da se ve kam ga vtaknit Smile

mal sem razmišljal.. pri človeku je to vse ****. v naravi bi morala biti obdobja ko si želimo sexa in obdobja ko ne. pri človeku je pa vse zmešano u en drek Razz

no ja lev ko polodi žensko tud skrbi za njeno varnost in varnost mladiča ko ma otroka - materinski nagon Razz živijo u krdelih itd.. je mal bl zakomnpliciran to Razz
Re: Kompliciran tip 27.11.2012 20:56
Če misliš, da gre vse tko zlo simpl v svetu živali.....pol si pa ti lajf res predstavlaš zlo enostavno.....želim si, da bi še js lahka vidla vse tko preprosto Wink
če pa misliš, da smo vsi ljudje enaki.-.....no, to si pa tko mim ustrelu...brez zamere.. Razz
Re: Kompliciran tip 28.11.2012 1:14
zlo narobe razumeš.. pri živalih dejansko JE vse preprosto. zakaj, ker ne znajo komplicirat. samo osnove, hrana, razmnoževanje, spanje. to je to. človek pa mora imet vse sorte papirjev da sploh lahko obstaja Rolling Eyes preživet je pa cela znanost.

vsi ljudje smo si enaki - smo ljudje. smo ista vrsta, in vsak je isto ****, že od rojstva. ker smo pač **** vrsta. če pa misliš kar se družbenih stvari tiče, to smo si pa različni, ja Razz
YoungTheGiant • Od: 5.11.2012 • Prispevkov: 14
Re: Kompliciran tip 28.11.2012 21:18
Okej se bom utaknla, ker se lahko i guess?
Sicer sam moje mnenje ampak sm začutla potrebo da ga izpljunem.
Glede flirtanja. Flirtanje je fajn, zakon in te osreči ampak ga ne smeš jemat resno. Mislim ne bom rekla da ljubezen na prvi flirt ni mogoča, sam dejansko moreš človeka bolš spoznat da maš z njim kej več kot flirt oz. neko ljubezen al krkoli Smile sicer je pa to use sam vizualno. Flirtaš lahko z miljoni ljudi in ti nobeden po karakterju ne bo ušeč. Pač stvari pridejo in grejo, en pogled še ne pomeni da te ljubi, je pa lahko začetek nečesa lepšega..

Prav v tvojem primiru pa.. Si pomislila da je to punco poznal že pred tabo ? Mogoče si mu bla na videz ušeč, pa ti je nakazu. Potem se pa z njo zapletu ker jo pač dlje pozna. In ker si mu vizualno še vedno ušeč je tudi po koncu zveze z njo probu pr tebi, glej lahko bo kej, lahko ne Smile

Ja, ljudje smo živali z nagoni in ljubimo in čutimo in imamo vsa ta zmešana čustva, ki roko na srce so normalna in se bodo/so se usakemu kdaj zgodila na kaki žurki kjer ni vedu zase (tudi meni čeprav sm totalno romantična in nežna dušica) in to spet ni nek baubau alpa greh. Pač mlad smo, odkrivamo nove stvari in če se ti enkrat to zgodi res ni nevem kaj. Smile

Me pa moti. In to zelo. Da nekateri tekmujejo v lizanju, flirtanju in osvajanju in se igrajo s čustvi drugih oseb, mislim s tem da ti dajo vedet da jim neki pomeniš, si jim všeč, si pišejo s tabo in te kovejo v zvezde a že naslednji trenutek padejo v objem nekoga drugega. In s tem ne mislim samo na fante, ne še zdaleč ne. Smile

In precej je odvisno od karakterja človeka, kje ma meje in vrednote Very Happy

To je to z moje strani sm hotla sam svoje mnenje podat pa nobenga ne kritiziram al krkoli. Usak ma svoje izkušnje in prepričanja, ki se tudi spreminjajo. Smile sicer pa glej, sej bo. Srednja šola je zakon in nimaš kej zgubit. Ne boj se delat napak. Very Happy
Re: Kompliciran tip 28.11.2012 21:41
slovenc79 pravi:
zlo narobe razumeš.. pri živalih dejansko JE vse preprosto. zakaj, ker ne znajo komplicirat. samo osnove, hrana, razmnoževanje, spanje. to je to. človek pa mora imet vse sorte papirjev da sploh lahko obstaja Rolling Eyes preživet je pa cela znanost.

se vid da nikol ne gledaš Animal Planet Wink
Re: Kompliciran tip 28.11.2012 22:28
YoungTheGiant pravi:
Okej se bom utaknla, ker se lahko i guess?
Sicer sam moje mnenje ampak sm začutla potrebo da ga izpljunem.
Glede flirtanja. Flirtanje je fajn, zakon in te osreči ampak ga ne smeš jemat resno. Mislim ne bom rekla da ljubezen na prvi flirt ni mogoča, sam dejansko moreš človeka bolš spoznat da maš z njim kej več kot flirt oz. neko ljubezen al krkoli Smile sicer je pa to use sam vizualno. Flirtaš lahko z miljoni ljudi in ti nobeden po karakterju ne bo ušeč. Pač stvari pridejo in grejo, en pogled še ne pomeni da te ljubi, je pa lahko začetek nečesa lepšega..

Prav v tvojem primiru pa.. Si pomislila da je to punco poznal že pred tabo ? Mogoče si mu bla na videz ušeč, pa ti je nakazu. Potem se pa z njo zapletu ker jo pač dlje pozna. In ker si mu vizualno še vedno ušeč je tudi po koncu zveze z njo probu pr tebi, glej lahko bo kej, lahko ne Smile

Ja, ljudje smo živali z nagoni in ljubimo in čutimo in imamo vsa ta zmešana čustva, ki roko na srce so normalna in se bodo/so se usakemu kdaj zgodila na kaki žurki kjer ni vedu zase (tudi meni čeprav sm totalno romantična in nežna dušica) in to spet ni nek baubau alpa greh. Pač mlad smo, odkrivamo nove stvari in če se ti enkrat to zgodi res ni nevem kaj. Smile

Me pa moti. In to zelo. Da nekateri tekmujejo v lizanju, flirtanju in osvajanju in se igrajo s čustvi drugih oseb, mislim s tem da ti dajo vedet da jim neki pomeniš, si jim všeč, si pišejo s tabo in te kovejo v zvezde a že naslednji trenutek padejo v objem nekoga drugega. In s tem ne mislim samo na fante, ne še zdaleč ne. Smile

In precej je odvisno od karakterja človeka, kje ma meje in vrednote Very Happy

To je to z moje strani sm hotla sam svoje mnenje podat pa nobenga ne kritiziram al krkoli. Usak ma svoje izkušnje in prepričanja, ki se tudi spreminjajo. Smile sicer pa glej, sej bo. Srednja šola je zakon in nimaš kej zgubit. Ne boj se delat napak. Very Happy

to ! to! agreed, indeed, yes! : )

drgač pa ja, živali so ful preproste, kukr je oni reku, razmnoževanje, prehranjevanje, spanje, sam da preživijo. mi ljudje si pa vse kompliciramo.. veš živali se lahko naselijo kjer koli želijo, mi pa rabimo papirje, da si lahko nardimo dom.če se živali stepejo, se pač stepejo, eden umre oz. se preda.. pr nas mora it use na sodišče pa taku sraje. živali lahko vzamejo vse kar jim srce poželi, mi pa ne moremo. ker je to kraja. žival se lahko fakin poserje kamor koli hoče, pr nas pa to ni lih najboljš.. tk da ja. živali so definitivno bolj preproste. no, niso lih preproste, sam so pa preprostejše od človeka. nemorš reč, da niso. aja pa predlagam, da poveš svoje mnenje ker mi ne vemo, zkj ti mislš da niso preproste..pol sam rečeš da ne gledamo animal planeta.razlož zkj taku mislš ane xDD

sicr ne vem kak za vraga smo pršl od flirtanja na to temo? hahah

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.