Se dobro razumeš z starši? :)

1 | 2 | >>
toxic • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 24
Se dobro razumeš z starši? :) 30.9.2008 19:55
Kako dobbro se razumeš s svojimi starši? jim zaupaš tudi svoje težave?

Js se uredu štekam z starimi Smile in nimam kakih večjih problemou...razn k pridejo kaki sporčki ko se utrmam Very Happy in rauno usega jim ne zaupam Very Happy
princess • Od: 27.9.2008 • Prispevkov: 51
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 1.10.2008 20:03
sej so uredu starci, sam se mi zdi da majo učasih finte da me malo testirajo Sad Fotr me nekaj zeza okol tipou, pa zafarbam pa un kr nekaj sklepa Confused mat pa ima finto kao da sva ful kolegice, pol pa informacije ki jih je izvlekla iz mene uporabi proti meni Sad

no sj uglavnem pa se štekamo
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 4.10.2008 22:58
ja ja še kr... z mamo še posebi...
tata je mal čudn karakter pa ma kšne izpade... k sm naprimer **** k nism nč nrdila..
drgač pa mislim da kr dobr odnos...
tiiNaa • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 23 • Kraj: Cerklje
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 9.10.2008 19:59
pr men so kr uredu tastari če recimo primerjam z drugimi mi dost velik pustijo... sam kdaj pa kdaj majo pa res velke težave in so res največ za cajtam in mi ne pustijo nikamor... kot recimo lihk za to soboto, povablena sm bla na zabavo od enga tipa pa mi ne pustijo zato k ga poznam en mesec pa zato k ga oni ne poznajo.... kr neki
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 12.10.2008 1:36
foter je tak šou tak da to itak...

mama pa... hja no.. redkokdaj priide taki dan da se neji skregale.

zaj trenutno že cele tri dni komplicira zarad enega ko je 17 star in si že misli da om šla sexat z njim. kujnekaj... :S
Barby • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 49
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 12.10.2008 9:38
Hja s fotrom se kr vredi razumema, mama pa skos neki tečnari pa se krega. Učasih je pa ona dobre vole pa se zastopma, drgač se pa kregama. Very Happy

Moji tastari vejo da mam tipa, in mi je mama odkrila kondome, pa še mnde kej druga, in mi zdej ful teži da sm še premajhna za "take" stvari. To je ubistvu čist moja stvar...
xKiDx • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 13 • Kraj: Sevnca D.C. xD
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 18.10.2008 17:20
Moji tastari - morem rečt da se po večini zlo dobr zastopmo in da me zmeri bol presenečajo s tem kak razumevajoči so. Ena a starce mam. Smile Vsaj trenutno sm tazg amnenja, zvečer ko bo treba vn vrjetn ne bom več tko zlo prepričana v to. Smile
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 18.10.2008 18:43
ja js tut nimam problemou s starci...mela pa sm jih učasih ful...sam upam d se tisti cajti no ponovijo...k je blo res hudo... Confused ampak ok...ful so razumevajoči ratal...pomoje tut zato k so dojel d nism več mehjna punčka.. Smile
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 18.10.2008 22:38
z atom se še kr fajn astopim. z mamo je pa tak. skregama se zarad vsake malenkosti, in ko je slabe vole se vedn kregamo, k je pa dobre pol pa gre lepo skoz pa je tut vse lepo in prav.čist od dneva odvisn. drgač pa tko pstijo mi bol mal. k grem vn morm povedat s kom grem pa take.. pa kličejo me dostkrat. pa za kako laž zvejo. poč če me pa i pa kr misljo d sm z nekimi drogeraši pa da me bojo v salbo sružbo spravl al pa nwm me napald. starševse skbi kao
synergy1effect • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 18.10.2008 22:48
oh jaa. sej se štekamoo. če verjameš =D
am.fotrr.ja no. full je na fore in too.sam uačsih je maaaloo preveč strog.ampak res čist malo. =D
mati pa teži kok se da..ona je pomoje tak eno šolo za to naredla že.. =D
UnPerfecTgirL2 • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 19.10.2008 21:28
Ja jst se s svoima tastaradvema qŁ štekam.Se ne kregamo p to...Pa veŁik mi duvuŁio v primeriavi z drugimi starši ud frendic men fuuŁ duvulio...
P mtka veŁik guvuri d mi zaupa p take...Tko d je qŁ =)
tincqa • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 19
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 20.10.2008 14:22
Ja jz se pa s svojimi tastarim zelooo slabo štekm...še posebej z mtko...ubistvu fotr ie ql sam se dela d je full strog k noče pokazat d je lohka tut dobr ata:D mtka ie pa itq za cajtam...k mi skos tži d nej se učim pa kej posprauvm :S pa kdaj mja take čudne prebliske pa kr neki pridiga & skos morma z njima okol hodt...beda uglavnm...malkrat pride dan d se fain štekamo Sad
BulldogXY • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 25.10.2008 20:10
ja no... moj tastari so uredi.
ampak mam še vedno ubčutek de mi ne zaupajo... velikat me jezi de namest tkat ku sm užalen (na področju ljubezni) de namest de bi mi matka rekla sej bo use uredi pa mi ke svetovala mi vn vrže de se naj bul zanimam za šolo ku pa za punce... HALO!!!!
ninaa • Od: 23.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 25.10.2008 23:18
jes se z mojimi starimi ne zastopm glih dobr... no comment.. Confused
Fish • Od: 28.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 28.10.2008 0:08
Včasih se mi je zdel kok so grozni moji strarši, ampak če pomislim kakšni so od moje sošolke in prijateljice sem vesela, d ajih imam. Kdaj pa kdaj se skregamo, potem pa se pomirimo in je vse ok.
sunshine • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 28.10.2008 0:53
evo. jst se z tastarimi štekam kukr kdaj. z mamo sva skos skregane. ni dneva da se neb. z očitom je bolš. sam mi glede tipou nč ne psti. pa tko k kam grem, skos me kličejo, in učasih mama pride in pugleda kai tm delamo .. in poj me punavad ni tm .. kr mi ne zaupa .. pa smos hoče vedt s kom sm, kdaj bom pršla, kam bomo šli...in sploh noče razumet d jst nmorm unaprej vedt kje in s kom bom ...
poj druga stvar je pa šola. groza glede tega. tut tega ne razume ( mama ) d se jst nmorm učit zmer k mi ona to reče. in poj ja kko se nmorš, vedn se loh, nehi se izmikat ..
poj se spet kregava.
tko da, vem d bo marsikdo mislu, ja , kuko pretirava, sam ne.
ne želte si mojih starcou. marsikdo bo reku ja to se usakmu zdi d je tko, pr men je pa res.
bodte srečni če mate uredu starce, jst jih nimam. žou =/ Smile
BloodyPrincess • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 13
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 1.11.2008 17:58
Noo js se pa z matko ful dobr štekam razn učas ie histerična k jo razpi.zdim.
Z fotru pa am man se vidma rai se mama Very Happy.
Sploh se ne prenesema tk da kr neki Confused
sarita • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 21
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 6.11.2008 0:47
jz se z svojimi starši razumen fuuul vrei ker se o vsem pogovorimo mi vse dovolita vse kupita rada man svoje starše hhh vsikan me pustijo pa itd.
Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 6.11.2008 20:56
men so moi cist aKeii Very Happy
js se stekam z uso zlahto.
ud napou stricou do mame, ata, očima,mtko...fotram..use u glaunem Very Happy
anja • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 1
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 6.11.2008 21:53
Sad [/b]
pam2 • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 53
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 6.12.2008 20:01
ja no js kokr kdaj...kdr sm rečmo slabe vole se znesm nad njma alpa če sta onedva se nad mano pa za usako pizadrijo u bajti sm js kriva :roll: sj ponavad se kregamo kdr je tmala zarvn k sva čis diferent :? sj drgač pa tut skos morm bl zgodi dumu hodt dokler jim ne dopovem da bom šla spet taprva s brzdeja...sj drgač pa cool
miss • Od: 8.12.2008 • Prispevkov: 6
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 8.12.2008 4:26
moji starci se res zelo uredu, bolj sm js tista problematična se mi zdi..mogoče včasih niso pravični, ker smo trije, in sm srednja, ampak na koncu zmer popustijo.glede izhodov, pa definitivno tramsti, tko da ne ponočujem, ker tut sama vidm kašni so tisti, k so po cele noči sam zuni in pač kašni pridejo dam, oz. do bolnice.zmer hočjo vedt skom sm, kaj delam..js pa nevem, naša družba je pa ful obšerna, ful ns je ush straosti pa narodnosti in nevem, to jim mogče ni najb kul.mislm sej jih razumm.tko da mislm da majo več al mn oni najbl prou, tko da jih spoštujem, prav tako pa tut njihove odločitve.mogoče tega njim nabol ne kažem, ker sem vrjetno srdenja, tista najbol problematična pubaartetnica in najbolj kriva za vse.sprejmem svoje napake, prav tako jih tudi oni.šibka točka je šola, večinoma je to zmeraj jabolko spora.glede tipov so ful razumni pa spoštljivi, glede tega res.so uredu.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 8.12.2008 18:24
morm rečt da se z njima dober razumem, bolš se skor da nebi mogl razumet. Res so zelo zelo redki dnevi, če so sploh da bi se kregal, ker sta ona vredu do mene pa js do njiju. Pa use ko se pogovarjamo je 3/4 heca zravn. Pa ko mi za babo zatežita jima kr povem da bo bosanka(to sam za una dva) Very Happy Na vsake tolk cajta pa mama zateži s tstimi drogami/drogeraši pa da js nism slučajn tak. Za alko pa mi sploh ne težita, še ponujata mi ga nonstop, pol pa vžde mormo kak deci ruknat:D Drgač ma pa mama kdaj pa kdaj kake čudne izpade. Pred kakimi tremi, dvemi leti sploh ni blo važn kdaj sm prš domu, a zdj ko sm skor 18 pa ži postavla tsto uro kdaj morm bt doma(držim se jo tk ne ko je brezveze, pridem ko pridem Very Happy ) pa me nonstop klicari pa z nekimi čudnimi uletava Very Happy Very Happy drgač sta pa carja Very Happy
Lanicor • Od: 8.12.2008 • Prispevkov: 7
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 8.12.2008 22:33
underberg pravi:
morm rečt da se z njima dober razumem, bolš se skor da nebi mogl razumet. Res so zelo zelo redki dnevi, če so sploh da bi se kregal, ker sta ona vredu do mene pa js do njiju. Pa use ko se pogovarjamo je 3/4 heca zravn. Pa ko mi za babo zatežita jima kr povem da bo bosanka(to sam za una dva) Very Happy Na vsake tolk cajta pa mama zateži s tstimi drogami/drogeraši pa da js nism slučajn tak. Za alko pa mi sploh ne težita, še ponujata mi ga nonstop, pol pa vžde mormo kak deci ruknat:D Drgač ma pa mama kdaj pa kdaj kake čudne izpade. Pred kakimi tremi, dvemi leti sploh ni blo važn kdaj sm prš domu, a zdj ko sm skor 18 pa ži postavla tsto uro kdaj morm bt doma(držim se jo tk ne ko je brezveze, pridem ko pridem Very Happy ) pa me nonstop klicari pa z nekimi čudnimi uletava Very Happy Very Happy drgač sta pa carja Very Happy

stari men so tut začel srat z tem kdaj morn bit duma Rolling Eyes

drgač pa men se zdi da se štekamo čeprav se ne menmo velik Very Happy
Sashie • Od: 6.12.2008 • Prispevkov: 22 • Kraj: Ljubljana
Re: Se dobro razumeš z starši? :) 8.12.2008 22:41
mah, pr men je tko; mn se vidmo raj se mamo. (:

moja stara dva sta, doklr sm bla mejhna ful s.p. uvelavlala, tle ni blo cajta zame,
pa tut dnarja za varusko ne.
sm bla vecino cajta doma sama.
ja sej me je ponavad sestricna cuvala, sam.. ona mi je sam futr dala k sm se zadrla da bi jedla.

in zdej, k mata oba redne sluzbe in jima sp vec ne pobira 98% njunga cajta,
bi bla pa rada moja najbolsa prjatla.
no jz tega nemorm,
zrt tega se doskrat fino skregamo.

Pa potem; ce so mati slabe volje mormo bit usi.
In isto velja za očeta.
pa to me čist vn vrže, ker k sm pa jst slabe vole, pa gledam z viška na folk,
mislm, kje tle logika?

za vn mi itak vec ne tezita.
sicer sm mela prej take bizarne ure like: 12 bot doma!! minuta cez: hisni pripor 1 mesc.
no polet sm zacela to ful krst, pa sm domov prhajala ob enih,
pa k sta se na to navadla, ob 2, .. tko sm prlezla to tega, da mam zdej usak
petk in soboto izhod usaj do 4.30 - 5 zjutri. Very Happy
sicer zdej več tega ne izkoriščam tok, pa sm vedno prej doma..

drgač pa avtoriteto nad mano mata sam še pr pirsingih
in tatujih.
tuki mi je pa mati jasno dala vedt,
da ce si nrdim se ksn pirs al pa tatu ne da bi mi ona pustila me postav na cesto.
Very Happy
vem, da je tega zmozna in zakaj bi se delala sranje za bv.
hmau bom 18 in hmau se bom odselila od doma.
potem mi itak nemore nc vec...

ampak vse sploso je, da se stekamo.
jz se ne vtikam v njih in oni ne vame.
mam pa vedno rame za jokat pr mami, to je res.
in kadar kol sam namignem da se moram pogovort, ali kaj takega,
je tm zame.
to je men cist dost. ^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.