kje si bil

riba • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
kje si bil 21.11.2008 19:12
mene pa zanima kaj rečete straršem kje ste bili, ko si izmišljujete, npr ker ste ga pili
ZaZaZu • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 24 • Kraj: Amsterdam
Re: kje si bil 21.11.2008 22:02
vedno sem povedala po pravici. sicer nikol ni bila mami navdusena ker sem ga pila in bila pjana, ampak je pa videla da tudi ce ga pijem, vedno pijem v mejah normale, a ce se delam odraslo in pijem, sem tudi dovolj odrasla da stojim za vojimi dejanji in priznam da sem pila, in posledicno mi je bolj zaupala in mi vec pustila. ce bi se ji zlagala in bi me dobila na lazi (kar bi me zagotovo ker sem izredno slaba laznivka) bi izgubiva njeno zaupanje in vse privilegije ki sem jih imela.
vedno sem zagovarjala resnico in jo vedno bom. bolje je da se skregas s starsi kot pa da jim lazes. tut starsem je lazje. vsi k starsem lazete, pomislite kako jim bo hudo ko vas bojo enkrat dobili na lazi. bodo dvojno prizadeti: ker jim otrok laze in ker ga pije. ce jim pa po pravici poveste sproti vse bojo pa samo jezni ker ga pijete, ampak slej ko prej se bodo tut to navadli.
Re: kje si bil 30.1.2009 20:25
pr nas so pa taki, da če bi slučajn zvedl da se družim s takimi ko pijejo (seveda js pijem z njimi) me vrjetn iz hiše ne bi spustil. tak da morm kr pazit ka rečem. ponavad grem na kak spregod, al pa u kino, al pa na igrišče. karkoli. sam po resnici ne povem. pač.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kje si bil 31.1.2009 11:39
ja js tut zmeri povem kje sm biu ker itak brezveze da lažem, prauzaprau sploh ne znam lagat. Pa tut jim prej povem kam grem pa s kom grem pa zaka grem pa to, ko je brez veze da neki lažem ko sploh ni treba. To da ko grem kam da se ga nalijem to itak vejo, ko sm drug dan čist bogi pa to, to se ne da skrit, pa tut nočem skrit. Da ga rad kr dost, so pa že itak navajeni, če ga drugje ne, ga pa doma s tastarimi, to je ži čist usakdanje, še ponujata mi ga skos Very Happy Je pa tut to da ni zmer ko grem prvi plan pijača je to da je fešta, pijača je sestavni del tega. To pa tut tastara veta da brez tega ne gre Very Happy
Re: kje si bil 1.2.2009 22:53
mene sicer ne sprasuje kdo ke sm bla.me pa pred tem da kam grem vprasa.pa povem po resnici kam grem.ce bi me pa vprašala ke sem bla bi pa povedla po resnici.sam nebi povedla da sem pila.sicer mi pa tk pusti pit tk da nimam tezav Very Happy
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: kje si bil 4.2.2009 21:52
jst pa tko.. ubistvu ga sploh ne pijem in to in stem res nimam problemov.
[mislm ne pijem tok da sm nalita k kišta. kk pir, bandidos kej na izi to ja]
Nehal so me pa sprašvat skom hodm ker so ugutuvil da je bv. ker pač.. povem samo 1/2 useh k gremo vn. Ker druga polovica ponavad niso najbol idealna družba in ja.
blondi • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 63
Re: kje si bil 25.6.2009 22:32
ponavadi zmjri povem po resnici...razn če ni prou kei k mi sigurno nebi pustli xP
sam najhujš je k me "tašča" praša kei dela njen sin tolko pr meni in ubistvu ga jst niti vidim ne xD sam zto k če reče d je pr meni ga nobedn več nč n praša k čene ma sigurno še enih 20 uprašan kj bo, s kom itd. xD Embarassed
Smile2me • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 3
Re: kje si bil 2.7.2009 16:35
men je blo skos najlaži, če so tastari poznal ene 2, 3 moje kolegice... tko da če je bil vprašanje kam grem, "ja z majo al kajo al nino (jure) greva vn"... tko pol KAM ni več tok pomemben... sam da misljo, da vejo s kom si Wink
kid. • Od: 15.10.2008 • Prispevkov: 31
Re: kje si bil 4.7.2009 22:49
evo jz tut povem po resnici; ko mat mi tak al tak zaupa ((:
yellowUrsh • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 7
Re: kje si bil 5.7.2009 2:17
Ja no v bistvu se ni treba ne zlagat pa ne povedat po resnici.Rečeš da grete tam ko grete..Če pa vprašajo kaj delaš pa reči da se pogovarjate al pa nekaj. In je problem rešen. Pa se nisi nič zlagal samo določeno stvar si prekril Smile Tako je vsaj moje mnenje.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: kje si bil 10.7.2009 13:23
Ja no.. jas nea glih mami v faco povem da gremo pit ne.. ji pač rečem da grem s špelo, miličom pa totim ven pač.. pa reče kam.. pa jas rečem na plac al pa nekam.. al pa na igrišče.. al pa v park.. nikoli pa ne rečem da smo ga pili..
edino pol če grem jas k fantu ne.. moja mama še nea ve za njega.. pa rečem da grem k kolegici prespat.. pač malo se znajdeš pa je =P
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: kje si bil 10.7.2009 19:00
če sm ga jast ki pila...pol rečem tastarim:
ja smo ble s prijatlcam na igriši, pol smo šle v gostilno po eno coca colo:lol: ... pa nazai na igriše...
ka ste pa tam delale?
fuzbal smo špilale

haha
pa take

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.