Plesne šole v Celju

zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Plesne šole v Celju 29.4.2012 22:54
Heila!

Mene pa zanima če kdo tu obiskuje katero plesno šolo v Celju?
Jst bi se ful rada vpisala v eno, sam nwm katera je najboljša in bi mi zelo koristlo če mi kdo iz svojih izkušenj pove kako je kje, kaj je fajn kaj ni.

Smile
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Plesne šole v Celju 30.4.2012 9:46
moraš povedat kater ples bi rada plesala...
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: Plesne šole v Celju 30.4.2012 10:38
theoneblondie pravi:
moraš povedat kater ples bi rada plesala...

Ups, sej res. Rada bi šla trenirat HipHop.
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Plesne šole v Celju 30.4.2012 12:46
valda... hip hop

Zdej moja bf je hodila na plesni val v celje (hip hop) ampak so mel tud kr ene mešanice hip hopa-tko da je odnehala.

Js sm že pred leti hodila v kazino (d best res, ampak ni v celju) pa tud sploh nevem kje bi blo zdej kej tega.

probi pri plesnem valu al pa pri Urški (urške ne poznam dobr, mah sej...).
MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Re: Plesne šole v Celju 30.4.2012 12:56
jzt sm dve leti hodla k hip hopu k plesnemu valu pa mi je blo kr ušeč. pa tut drag ni tko.
lusy • Od: 9.2.2012 • Prispevkov: 25
Re: Plesne šole v Celju 13.5.2012 20:49
Hei!
Js bi pa sam vprašala, če slučajno kdo ve, kje v celju je kakšna plesna šola za latino plese (solo, brez soplesalca)? Res bi bla hvaležna, če bi mi kdo povedal. Smile
lp
lusy
MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Re: Plesne šole v Celju 14.5.2012 16:40
men se zdi, da se to da u plesnem valu plesat solo. sam nwm točn. lohk pogledaš na njihovo internetno stran. Smile
wesnika1991 • Od: 2.1.2013 • Prispevkov: 1
Re: Plesne šole v Celju 2.1.2013 2:00
zvezdicaa pravi:
Heila!

Mene pa zanima če kdo tu obiskuje katero plesno šolo v Celju?
Jst bi se ful rada vpisala v eno, sam nwm katera je najboljša in bi mi zelo koristlo če mi kdo iz svojih izkušenj pove kako je kje, kaj je fajn kaj ni.

Smile

am.. a ti zdaj hodiš v katero plesno šolo v celju?????

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.