On je sramežljiv, zato bi rada jaz naredila prvi korak• buba6
• Od: 4.3.2011
On je sramežljiv, zato bi rada jaz naredila prvi korak
28.11.2012 20:33
živijo! imam velik problem glede nagledanega fanta:D tle gor ste tud že keri zlo izkušeni tak da bi vrjetn znal kej pomagat, in svetovat in sicer: z mojo najbolšo kolegico sma skos skupi in ona ma fanta ta fant pa ima najbolšega prijatelja ki je men postau fuuuull ušeč! in itak smo skos skupi in še usi štirje hodimo na isto šolo, in ta fant ki ga bom poimenovala X je ubistvu ful veseljak in ful ma fajni smisel za humor in se mu skos smejim, problem je pa ta kr s tem fantom od moje bestice se ful štekama in je zvedu da mi je X ušeč pa mi je reku da je bol sramežljiv glede tega pa bol samotar, in zato bi mu rada dala js prvi znak da je on men ušeč pa nevem kok oz. na kak način mu naj to pokažem? menima se tut bol tak tak u družbi bol mal če sma pa sama u primeru da se družba za kratek čas kam porazgubi se pa kr menima in nevem kok naj to spremenim da bi bol začela debatirat pa da nebi tak zgledal pa dobiu občutka da u njega silim.....prosim pomagite mi, kr če rečem brez ovinkarjenja res neznam pecat tipe • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: On je sramežljiv, zato bi rada jaz naredila prvi korak
29.11.2012 19:42
js ti predlagam, da še mal raziščeš forum, kr smo o pecanju tipov že tooookrat govoril.....če pa slučajn nč pametnega ne najdeš, mi pa piši na zasebca |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.