srbečica po spolnem odnosu• ninaa
• Od: 23.10.2008
srbečica po spolnem odnosu
22.11.2008 13:55
zopet imam težavo..
1. med spolnim odnosom je moja nožnica zelo suha, tako da je včasih spolni odnos malo boleč.. kje se da kupit kaj proti temu? 2. pri spolnih odnosih s fantom uporabljava kondom (in jaz uporabljam tabletke), nekaj ur po spolnem odnosu pa me začne srbeti okoli in v nožnici. kaj bi to lahko bilo? hvala za vse odgovore! • ancha
• Od: 26.10.2008
Re: srbečica po spolnem odnosu
22.11.2008 17:54
am si mogoče pomislila na to da bi bila alergična na kakšno snov v kondomu??
• XXX
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Ljubljana
22.11.2008 19:26
ja lah si alergična na lateks an.. drgač glede prvega uprašanja..mislm da da tuki dost uloge predigra? dobra predigra._________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • smini
• Od: 6.11.2008
24.11.2008 18:41
možn je da si elergična ja...drgač pa za suho je pa res potrebna doooobra predigra, če pa ne gre pa probi kšn lubrikant.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.