Kako veš da si prpravlen/a
• Dancer
• Od: 28.3.2009
Kako veš da si prpravlen/a
28.3.2009 19:22
HeiLaa mam en problem (no nwem če bi se mu rekl problem)
Mam fanta s ktrmu hodva že 5 mescou pa too.. In zadne čase se full sprašujm Okol prevga spolnega odnosa.. In k si probam predstavlat? amm nimam pojma kako bo to zgledal In sploh po eni strani bi po drugi nebi... Prašala sm že veliiiik folka pa mi usak reče enako k boš sama prpravlenaa in zdejj... Kako nej vem da sm prpravlenaa • somegirl
• Od: 20.3.2009
Re: Kako veš da si prpravlen/a
28.3.2009 19:36
Dancer pravi:HeiLaa mam en problem (no nwem če bi se mu rekl problem)
Mam fanta s ktrmu hodva že 5 mescou pa too.. In zadne čase se full sprašujm Okol prevga spolnega odnosa.. In k si probam predstavlat? amm nimam pojma kako bo to zgledal In sploh po eni strani bi po drugi nebi... Prašala sm že veliiiik folka pa mi usak reče enako k boš sama prpravlenaa in zdejj... Kako nej vem da sm prpravlenaa sej tko ti bo večina udguvuril d ko boš prprawlna..lej mam sestro k je prvič pr 14ih in ji je žou k je šlo sam za sex in se pa tist lep sex k je umes tud love..tko d mi je dala mislt d sm pršla do zaklučka d bom počakala še mal pa bom vidla..lej lahk pa se odkrit pogovorita kko bi blo pa kaj čutta pa to..in možn d ti bo ej lažji..iz usega tega razberm d neveš č si in ti svetujm d še mal počak..upam d se boš pravilno odločila.. • smeskica22
• Od: 12.3.2009
28.3.2009 23:54
pomoje še nisi glih pripravljena... sklepam po tem kr pač še tk dvomiš pa to a ne. sej si boš že razjasnala odgovore na to vprašanje boš vidla ti sam daj času čas pa bo • freaky
• Od: 28.2.2009
29.3.2009 11:07
smeskica22 pravi:pomoje še nisi glih pripravljena... sklepam po tem kr pač še tk dvomiš pa to a ne. sej si boš že razjasnala odgovore na to vprašanje boš vidla ti sam daj času čas pa bo
bravo mislm da se tu kr samo podpišem.. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.3.2009 14:46
ko se ti bo zaluštal_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
30.3.2009 14:14
takrat ko se ne boš več spraševala, če si prpraulena. =)_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • BubbaFluxy
• Od: 3.5.2009
3.5.2009 19:46
točno tak sm misnla napisat ko tazadn post. torej ja, prpravlen si takrat ko o tem več ne dvomiš in se sploh ne rabiš več spraševat tolk o tem. js recimo pred tremi mesci še nism bla prpravlena, ful me je blo strah pa tak.pred enim mescom, predn sm zgubila nedolžnost pa sploh nism razmišlala o tem in tud živčna več nism bla tok. upam da si dobila svoj odgovor. hf • blondi
• Od: 23.6.2009
23.6.2009 23:37
am gdai si prprauljena...
hm...trkt k te ma fant sigurno rad in maš tui ti njega in mu lhko 1oo% zaupaš... in k se n več sprašuješ če bi al pa nebi ampk si sigurna d če bi recimo on predlagu d bi rekla ja bye <3 |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.