Kako naj se obnašam do njega, glede na to da osvaja druge?

kok se nej jutre obnašam na postaji (do njega)..??
ga ignoriram
33%
 33%  [ 2 ]
se delam jezno
0%
 0%  [ 0 ]
normaln pogovarjam z njim
50%
 50%  [ 3 ]
ga uprašam če ma res punco
16%
 16%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 6

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Kako naj se obnašam do njega, glede na to da osvaja druge? 22.11.2012 21:58
okej..na kratko.. učeš mi je eno leto mlajši.. vem cudn se sliš..vedni,k je kira rekla,de ji je ušeč mlajši.sm si mislala,wtf je s tabo narobe..ampak pol se to nardi tut men.. on me je dodau na fb-ji->(sem danes vidla prošnjo) ..pol sm pa valda mal bol podrobno pregledala njegou profil,pa sm vidla,de je u zvezi.. vem,de bi lahka bla fejk..sam sm se prepričala,ker mu je v enem postu njegova punca napisala kak sta skupi komi-šele 12 dni in da ga ljubi..bla,bla,bla.. pol si pa jst mislim..wtf zaka pol osvaja druge punce,če pa ma punco?? dedu ne zastopm,majkemi.. mi lahka kdo pove zaka bi druge osvaju,če jo že ma?? hvala za kakršne kol mnenja,nasvete.. Smile

pa nevem al ga nej jutr na postaji ignoriram,se delam jezno, normaln pogovarjam z njim,ga uprašam če ma res punco..?karkoli?
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako naj se obnašam do njega, glede na to da osvaja druge? 22.11.2012 22:19
js ne razumm kakšno zvezo mata vidva. a se poznata al ne? k deluje mi kda se ne, sam nevem zakaj bi razmišlala če bi ignorerala človeka k ga ne poznaš. tko da sam povej kašn odnos mata
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako naj se obnašam do njega, glede na to da osvaja druge? 23.11.2012 1:27
****š ga.. al ma že punco, al pa ni resen. čimbolj hladna bit. prijatelj, ok, več pa pač ne. srce za koga rugega prišpari Wink sam pazi da ne bojo "metulčki" in bosta "zamutila" in boš nakonc prizadeta. najprej z glavo mislit, šele potem s srcem Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.