Poznava se samo na videz, ampak punca mi ne gre iz glave!

Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Poznava se samo na videz, ampak punca mi ne gre iz glave! 16.11.2012 0:16
No takole,da se vam malo razpišem oz.da vam objasnim moj problem. Zadeva je takamstoji pa takole. Neko simpatično in prijazno punco sem videl in tudi pogovarjal se z njo ampak predstavila se pa nisva.Pozna me samo na videz.Ker do zdaj še nisem nikoli imel punce. Dodal sem jo na facebook-u,ker njene številke na žalost še nimam,da se na fb-ju malo spoznava potem jo povabim na kakšno pijačo ali kako drugače. Tale luštna punca mi res ne gre z glave. Kakšni nasveti so zmeraj dobrodošli.=)
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: Poznava se samo na videz, ampak punca mi ne gre iz glave! 16.11.2012 8:40
Ja uprašaj jo, če bi šla s teboj vn, pol pa če bo kazala še kaj zanimanja še kdaj, morda te sama upraša za cifro, če ne jo pa daj ti. Poskust ni greh, probej. Pa kmal, da ti ne uide, aja pa prepričej se da slučajno nima fanta. Surprised
Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Poznava se samo na videz, ampak punca mi ne gre iz glave! 16.11.2012 10:01
sportnica pravi:
Ja uprašaj jo, če bi šla s teboj vn, pol pa če bo kazala še kaj zanimanja še kdaj, morda te sama upraša za cifro, če ne jo pa daj ti. Poskust ni greh, probej. Pa kmal, da ti ne uide, aja pa prepričej se da slučajno nima fanta. Surprised

Hvala ti,vem pa da nima fanta so mi že njeni prijatelji rekli da ga nima.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.