učenje

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
učenje 18.11.2012 18:20
hej.
mene pa zanima, kako se vi spravite k učenju ko se vam res ne da učit?
kak se lahk skoncentrirate? Very Happy Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: učenje 18.11.2012 18:33
js grem pred učenjem na tečaj KAKO POMIRITI SVOJO DUŠO IN MED UČENJEM NE NAREDITI SAMOMORA.....! Laughing Laughing just kidding....dans me neki meče... Rolling Eyes
jah....ko se mi zares ne da učit...se pač ne učim..Wink ampak si pol obljubim: ''čez eno urco se grem učit''......in držim obljube...še zlasti tiste, k jih nrdim sama pr seb....in pol ko mine urca, si zmiksam en sadni sok, se vležem v postlo, odprem zvezek in neki notr berem....kr se zavedam, da če se naum naučila..bom dobila slabo oceno in če dubim slabo oceno, bojo doma znorel in če bojo doma znorel bom dubla kazen in če dubim kazen (zlasti hišni pripor) bom umrla od dc....in nočm umret Mr. Green
tk...da.....občutk mam tak....in pol se hitr spravim učit Wink

obstaja pa še druga možnost...je bolj kratka: če me moj zlo dobr kolega pošle učit in če se ne učim me kaznuje (in smo speeeet pr kazni Rolling Eyes ) in...nočm bit kaznovana...še zlasti ne od njega...Razz skratka: nekak se prisilim Very Happy da pol niso slabe posledice... Wink
mej v glavi kaj vse se lahka zgodi, če se zdej tega nauš naučila Wink
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: učenje 18.11.2012 18:45
Pač se poskušam prisilit. Ugasnem tv, radijo, računalnik pač vse kaj je takšnega. Pa tut telefona ne uporabljam. Pač se odločim ok zdaj se bom pa recimo pol ure in si nardim budilko na telefon in ga dam na drugo stran sobe in se res poskusim tiste pol ure skoncentrirat..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.