PAKET• alvininvevericki
• Od: 26.5.2011
PAKET
16.11.2012 15:48
na bolhi.si bi naročila eno jakno, pa bi jo rada prevzela na pošti. a morm to unem k prodaja to posebi rečt nj na pošto pošle? + bi mi pol izročil paket na pošti če sm stara 13 let?
• Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: PAKET
16.11.2012 15:52
bi blo boljše če mu/ji rečeš naj pošlje ja..
samo tolko da veš, da boš plačala poštnino in prevzem, verjetno kakšnih 10 eur, mogoče manj, mogoče več. edino če je podjetje in majo zastonj, kar pa dvomim • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: PAKET
17.11.2012 9:14
ja moeraš rečt ja,sicer pa ne tvegaj,kaj pa če ne bo prava številka? js prek bolhe kupujem samo igrice za xbox,k so res več kot pol ceneje,pa še takrat zahtevam,da mi vse poslika. Boljše da sem zahteven,kot pa da mi nekdo pošlje prazen ovitek,kar se je kolegu že zgodilo.
Drugače pa ja,dobiš domoven tak listek in greš z njim na pošto. Na listku ti piše vrednost paketa,ampak uzem zmeri kakih 10? več,ker v tisti vredjnosti,ki je napisana na listku,ni zajeta še poštnina oz. ne vem kaj,uglaunem,še zmeri je neki za dodat. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.