piflarke & ****či????!!!!!

miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
piflarke & ****či????!!!!! 17.6.2009 20:06
ste že kdaj vidli kako tako kombinacijo: piflrka&****č???????!!!!!
no pa vam povem d sm res zlublna v nekga mulca z našga klasa ki je res en velik ****č mene pa majo nekatr folk za piflrko(ampk nism mam pač sam uredi ocene in tu so moji sošolci dojeli da sm naravnu pametna Very Happy xD)no in tut ta tip v kogar sm me nima za piflrko ampk vsenu...nama je ful bed da bi bla skp ztu kr si dejansku nemorva predstault da bi šlu tu skp!
kaj mislst da je tu čist normalnu?
in kaj si bo druh folk mislu?
nobene moja frendica neve d sm vangha kr ga majo vsi za nekga frajrja in hkrati ga nobena mula nemara kr dela full preveč ****!
prosm dejte kaknasve kku bi js tu rešla...pa mal rzpište e če ste že meli tako izkušnjo da vas je bla sram tipa al pa tipice!
teckica • Od: 9.6.2009 • Prispevkov: 27
Re: piflarke & ****či????!!!!! 18.6.2009 13:55
ej če si ti njemu ušeč, pa je on car nima veze al si ti piflarka al ne...mogoče bojo kšni defektni komentarji ampak jih presliš ker se bodo kmal navadl na to da si mu pač uušeč... Laughing Cool
TheLisT • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 19
Re: piflarke & ****či????!!!!! 18.6.2009 14:34
torej... js sm zle končala 9. klas. in mam tut ful dobre ocene hodm pa s tipom k je biu u 9. komi zadostn (poprauc, ukor...) tko d ... to se sploh ne sekerej. Bodta skup ane =D Very Happy
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: piflarke & ****či????!!!!! 19.6.2009 10:10
pa joooj č sta zalublena je to čist kul sej novta prvi par k je tkole res to nima veze ane
č se mata rada se mata rada... pr ns u šol pa u familij pa večina parov k poznam je ful takih en bl udličnak en pa tm spodi ane pa res nima veze to sam d mata cajt drug za druzga p d se ujameta... pa je use kulj

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.