Jaz bi se pogovarjala, tudi poljubljala, ampak ne vem kako!

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Jaz bi se pogovarjala, tudi poljubljala, ampak ne vem kako! 4.11.2012 19:55
1. težava - moja simpatija hod v isto šolo k js. on je tretji letnik, js pa prvi. in js sm ga dodala na fejsu in me je sprejel. pol mi je pa še povezavo lajku. pa sm mu js nazaj. no pa to sploh ni važn. js bi ga klkla na chati da bi se začela ment. pa nvem kako naj pogovor začnem. pa u čem naj se menma kr se ne poznama tko.
2. težava - js se ne znam poljubljat. bivši me je tko velikrat hotu poljubt pa sm kr zatajila. nism vedla ka bi. tko je blo : objeu me je, šou proti men pa me je zašunju js pa nč. Embarassed
in to se je večkrat ponovil pa prosm svetujte mi ka nej nardim. kr nočm da bom pr naslednem tipi spet zatajila.
zahvaljujem se za vaše odgovore pa za vas čas Smile

Re: težave :P 4.11.2012 20:09
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:
1. težava - moja simpatija hod v isto šolo k js. on je tretji letnik, js pa prvi. in js sm ga dodala na fejsu in me je sprejel. pol mi je pa še povezavo lajku. pa sm mu js nazaj. no pa to sploh ni važn. js bi ga klkla na chati da bi se začela ment. pa nvem kako naj pogovor začnem. pa u čem naj se menma kr se ne poznama tko.
2. težava - js se ne znam poljubljat. bivši me je tko velikrat hotu poljubt pa sm kr zatajila. nism vedla ka bi. tko je blo : objeu me je, šou proti men pa me je zašunju js pa nč. Embarassed
in to se je večkrat ponovil pa prosm svetujte mi ka nej nardim. kr nočm da bom pr naslednem tipi spet zatajila.
zahvaljujem se za vaše odgovore pa za vas čas Smile

Vpraš ga če hod kej ven, pač da te zanima zarad dobrih partyjev pa to, in pol se bo razvila debata ko ti bo začel pripovedovat o tem, sprašuj kdaj bo spet kak party, da ne veš kako se pride tja (v tisti disko,..), če ti lahko on razloži pot do tja, kolko je vstopnina tam,..Vprašaš kaj najraje posluša, kakšne filme najraj gleda, če kej trenira,...

Vaja dela mojstra. Ko boš pripravljena na poljubljanje, te ne bodo več motle misli, da se ne znaš poljubljat.
abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Re: Jaz bi se pogovarjala, tudi poljubljala, ampak ne vem kako! 4.11.2012 20:18
hvala da si si uzeu čas... sam še useen mi je bad k pomislm na naslednga tipa in prou vem da mi ne bo šlo. in to je pri mojih 15ih letih sramota. nekatere so se že pri 12ih letih znale polubit jas pa še zaj ne. pa tut moja frendica se je prvič takoj znala poljubit kr mi je povedala. mislm use so se znale prvič takoj poljubit. men pa še po večih šansih ni šlo in mi še zaj ne gre. jas sm tak antitalent Embarassed
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Jaz bi se pogovarjala, tudi poljubljala, ampak ne vem kako! 4.11.2012 21:28
Čis nobena se neb znala poljubljati z napačnim. Če ma tip ustnice k spužva in se slini, je čis razumljivo da zatajiš. Ko boš pripravljena in si boš poljubov želela, bo šlo samo od sebe Wink
nimaš razloga za skrb Very Happy
beniinthejets • Od: 15.10.2012 • Prispevkov: 14
Re: Jaz bi se pogovarjala, tudi poljubljala, ampak ne vem kako! 4.11.2012 21:39
ne sekiri se, kr poljublanje pride samo od sebe, res pa je, da je to tudi odvisno od partnerja Wink

iz izkušen ti lahko povem, da tudi jaz ko sn se prvič poljublala me je blo ful strah pa to, sam večina je le v tem da se prepustiš in uživaš Very Happy
BadBoy69 • Od: 25.10.2012 • Prispevkov: 3
Re: Jaz bi se pogovarjala, tudi poljubljala, ampak ne vem kako! 5.11.2012 6:32
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:
hvala da si si uzeu čas... sam še useen mi je bad k pomislm na naslednga tipa in prou vem da mi ne bo šlo. in to je pri mojih 15ih letih sramota. nekatere so se že pri 12ih letih znale polubit jas pa še zaj ne. pa tut moja frendica se je prvič takoj znala poljubit kr mi je povedala. mislm use so se znale prvič takoj poljubit. men pa še po večih šansih ni šlo in mi še zaj ne gre. jas sm tak antitalent Embarassed

Ne gledat tok negativno, ker se bo pol negativno tud izšlo. Prepusti se toku dogajanja, naredi tako kot misliš da je prav in tako kot misliš da najbolje znaš in bo...Ni nujno da je res, da se je tvoja frendica že takoj znala poljubljat, morda je tak sam rekla...Vaja dela mojstra, saj ne moreš bit že na začetku super talent. Vsak začetek je težek in vsaka stvar rabi svoj čas.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.