On me gleda. Ko ga jaz ga pogledam nazaj, se obrne stran. ??• lovelygirl
• Od: 9.3.2009
On me gleda. Ko ga jaz ga pogledam nazaj, se obrne stran. ??
9.6.2009 19:37
hojla!
jst mam pa en problem - v zvezi z love - no nj začnem pač mi na šoli mamo dežurne k '' stražjo'' uhod u šolo pa to ( pač popisujejo ljudi k pridejo not v šolo) in zmer je en iz enga razreda en pa iz druzga ( a,b) no in jst sm pač dežurala iz enmu osebkom k se mi prej ni zdel tko nč ušeč al pa kej in se neki časa puguvarjava in ugotuvim d je čist drug človek... ja kokr je skor normaln men postane fullllll ušeč... in se še naprej puguvarjava in tm sprehajava po vrtcu in se mava res full fajn ( saj jst ) ... no nasledn dan mamo pa združeno eno uro in on sedi za mano in tko ene parkrat se nazaj ubrnm pa vidm d me gleda no zdej k problemu XD pač ste ugotovil situacijo in a mislte d sm mu ušeč ?? ( vsaj mal ) ja ok vem d je to mal neumn sam usen mi je on full ušeč aja pa še to ... kva bi vi nrdil če bi bli na mojmu mestu .... tnx fulll za udgovore • js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
Re: On me gleda. Ko ga jaz ga pogledam nazaj, se obrne stran. ??
9.6.2009 20:41
hejla!!
js jst sm bla u istmi šiti...pač prej mi ni biu ušeč pol pa tud tku kr naenkrat...me je tud stalnu gledu in tku...tko d pomojem si mu ušeč kr pr men se je na konc izkazalo d sm mu bla ušeč (in sm še vednu mu)... tko da usooo srečo pa kej me obvešči kku je ok???? • lovelygirl
9.6.2009 20:43
js.js.in.js pravi:hejla!!
js jst sm bla u istmi šiti...pač prej mi ni biu ušeč pol pa tud tku kr naenkrat...me je tud stalnu gledu in tku...tko d pomojem si mu ušeč kr pr men se je na konc izkazalo d sm mu bla ušeč (in sm še vednu mu)... tko da usooo srečo pa kej me obvešči kku je ok???? ok ... bom TnX • js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
9.6.2009 20:47
aja...še kaj bi jst nardila??...hmmm hf fsm bay bay • lovelygirl
10.6.2009 19:11
še kkšn nasvet mugoče ??
aja še to mugoče bi blo fajn ument : mam eno sušolko k se ji vsi fantje, k njej niso všeč al pa k ona njim ni ušeč gabijo - in ta se ji tut - tko da če te vid v njegovi družbi puve usej šoli - in to mi fulll najeda - sej sm ji že rekla nj se briga zase pa to ampak ne pomaga NČ! no takoj te razglasi, da si ful u nekoga če mu rečš sam živjo al pa kej tazga al pa recimo k je ta oseba zravn začne na glas razglablat o tem in to je fullll hm... ne najdm besede .- zastrahujoče al pa kej tazga . no tko da mam prublem da se v šoli ne morm lih z njemu pogovarjat pa to ... po msn-jju bi se loh ampak ga sploh ni nč gor ... a mate mugoče kakšn predlog kko ji zavezat jezik ...pa kako stopt u komunikacijo z njim da ona ne bo vidla tnx še enkrat za odgovore • Nighty
• Od: 10.6.2009
10.6.2009 20:28
gleda te, pa ga opazis in odvrne pogled..nekam znano zveni glede komunikacije pa..ce v zivo najprej ne gre, bo po msnju lazje steklo. mogoce mu pa v soli kdaj poleg pozdrava, al pa ce se bosta kej zacela pogovarjat rec, da si opazla da ga nc kej dost ni na msnju. mogoce bo ratu mal bolj pozorn pa bo mal vec gor upam da kej bo, pa srecno • Hruskica
• Od: 28.7.2009
• Kraj: Velenje
Re: On me gleda. Ko ga jaz ga pogledam nazaj, se obrne stran
29.7.2009 0:07
lovelygirl pravi:hojla!
jst mam pa en problem - v zvezi z love - no nj začnem pač mi na šoli mamo dežurne k '' stražjo'' uhod u šolo pa to ( pač popisujejo ljudi k pridejo not v šolo) in zmer je en iz enga razreda en pa iz druzga ( a,b) no in jst sm pač dežurala iz enmu osebkom k se mi prej ni zdel tko nč ušeč al pa kej in se neki časa puguvarjava in ugotuvim d je čist drug človek... ja kokr je skor normaln men postane fullllll ušeč... in se še naprej puguvarjava in tm sprehajava po vrtcu in se mava res full fajn ( saj jst ) ... no nasledn dan mamo pa združeno eno uro in on sedi za mano in tko ene parkrat se nazaj ubrnm pa vidm d me gleda no zdej k problemu XD pač ste ugotovil situacijo in a mislte d sm mu ušeč ?? ( vsaj mal ) ja ok vem d je to mal neumn sam usen mi je on full ušeč aja pa še to ... kva bi vi nrdil če bi bli na mojmu mestu .... tnx fulll za udgovore ja,mislim da. a da se boš u to prepričala ga,če imaš dovolj poguma, uprašaj zakaj te učasih čudno gleda potem pa se obrne stran. če bi bila na tvojem mestu bi ga najbrš še nekaj časa opazovala, če me gleda... potem pa bi želela priti stvari do dna če si sama ne bi upala bi za pomoč prosla prjatlce. upam da boš stvar rešila • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
29.7.2009 10:28
Vsipi tisto sošolko tak da jo bo do konca hodnika odneslo heec ;D pa glej ne sekiri se zarad ene krave ker ji so ziher vsi všeč pol pa ko se kera z njimi druži pa je ljubosumna pa proba ona to na "svoj način" rešit Fsm ;D • anjja
• Od: 11.1.2009
29.7.2009 14:10
Lovelyy girl 100% si mu všeč ;D samo sramežljiv je ;D • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
6.8.2009 21:13
hello!
jah, men se je zgodil isto life ni izi nevem točn če je kaj podobno tvoji zgodbi sam... • Lakner
• Od: 28.7.2009
7.8.2009 0:21
lovelygirl pravi:še kkšn nasvet mugoče ??
aja še to mugoče bi blo fajn ument : mam eno sušolko k se ji vsi fantje, k njej niso všeč al pa k ona njim ni ušeč gabijo - in ta se ji tut - tko da če te vid v njegovi družbi puve usej šoli - in to mi fulll najeda - sej sm ji že rekla nj se briga zase pa to ampak ne pomaga NČ! no takoj te razglasi, da si ful u nekoga če mu rečš sam živjo al pa kej tazga al pa recimo k je ta oseba zravn začne na glas razglablat o tem in to je fullll hm... ne najdm besede .- zastrahujoče al pa kej tazga . no tko da mam prublem da se v šoli ne morm lih z njemu pogovarjat pa to ... po msn-jju bi se loh ampak ga sploh ni nč gor ... a mate mugoče kakšn predlog kko ji zavezat jezik ...pa kako stopt u komunikacijo z njim da ona ne bo vidla tnx še enkrat za odgovore Na gobec jo **** pa je stvar rešena. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.