SAMOZADOVOLJEVANJE! in vse o tem ;D1 | 2 | >>• buba6
• Od: 4.3.2011
SAMOZADOVOLJEVANJE! in vse o tem ;D
3.8.2011 17:16
zivijo !!!! - kko pogosto se samozadovoljujete, - s ČIM se, če nimate vibratorja, - so vs že zalotl, - kuk doug (min.) vam drži ta orgazm k ga doživite ob drgnenu ščegija, - na kaj takt mislte..... TNX! • ZaLi
• Od: 22.7.2010
Re: SAMOZADOVOLJEVANJE! in vse o tem ;D
3.8.2011 19:10
- usej enx na tedn (:
- s prstki ( pod tušem je najbolš - ne - kukr kdej (: - na fanta (: • teich1596
• Od: 1.2.2010
4.8.2011 20:23
- 3x na mesec
- s prstii:D - ne..še - odvisno:P - na fantaa • kajca123
• Od: 5.5.2011
4.8.2011 21:52
-ko se mi zlušta
-prsti -ne -odvisno -na neki romantičnega pa lepega • sebiixx
• Od: 29.12.2010
9.8.2011 13:46
mene je brt zalotu k sm se drgnla ob pouštr in zdj mi je ful bad... sploh nwm kaj nj nrdim... pa fora je ko pridejo bratranci k nam jim pol on to razlaga..kaj če pove staršem :s
• kajca123
• Od: 5.5.2011
9.8.2011 13:47
sebiixx pravi:mene je brt zalotu k sm se drgnla ob pouštr in zdj mi je ful bad... sploh nwm kaj nj nrdim... pa fora je ko pridejo bratranci k nam jim pol on to razlaga..kaj če pove staršem :s
Ojeeej, to pa ni najbolš.... • kates
• Od: 28.8.2010
9.8.2011 17:30
sebiixx pravi:mene je brt zalotu k sm se drgnla ob pouštr in zdj mi je ful bad... sploh nwm kaj nj nrdim... pa fora je ko pridejo bratranci k nam jim pol on to razlaga..kaj če pove staršem :s
mah ne se sekirat...kr to je itaq neki čist normalnga in oni se sam norčujejo iz tega u resnic pa sami isto delajo. • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
9.8.2011 19:38
eh to samo toliko da te jezi • Eay
• Od: 25.4.2010
9.8.2011 21:40
kolk je pa star brat? jst bi pa rekla da si je namislu..da te hoče sam zabavat, sam morš bit prepričljiva. zamisli si da se to ni zgodilo:) pa kao da ti o tem nč ne veš
• njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
10.8.2011 23:54
heei!
tam ko pišete, da vam pride pa da kok časa pol drži. Jst sm probala ampak nč, malo me boli samo več pa ne. Nevem kaj delam narobe, pa kako to... res čudno uprašanje, sam če mogoče kera ve.. • littlepig
• Od: 4.7.2011
11.8.2011 21:27
o beeeed kolko je pa star? :O • Ursxx
• Od: 6.12.2009
11.8.2011 23:57
- kko pogosto se samozadovoljujete; kokr mi zapaše, učas tut večkrat na teden, sam med menstro k sm pa najbol potrebna, se pa ne morem :/ Smile
- s ČIM se, če nimate vibratorja; klasika - prstki :$ - so vs že zalotl; ne še, k ponavad se zvečer ali ponočii ko že vsi spijo, al pa tkrt k sm sama doma - kuk doug (min.) vam drži ta orgazm k ga doživite ob drgnenu ščegija; men orgazm traja čist kratko :/ sam ful mi je pa dobr da po tem k mi pride utaknm prstk al pa dva še notr un ful migam z njim/a in drgnem ob zgornjo steno. :$ - na kaj takt mislte..... : pa nevem, učasih si dobisujem s tipom (pa ne s svojim ker sm samska - na žalost še zmer) in si tut kakšno sliko pošljeva in nama tko skupej pride, drgač pa sm na kej porednega mislim Twisted Evil * mene zanima kok prstkov kej date u luknco? pa če se kera zadovoljuje tut od uzad, pa kako se? • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
18.8.2011 20:35
ko ti pride je uno ful fajn filing traja pa kšne pou minutke.. ponavad mislm na svojga poba al pa biušga... čeprou do biušga neč en čutm sam vrjeten za to k je ful horrny in je mene naredu tako
Nazadnje urejal/a sarkizeME 20.9.2011 18:29; skupaj popravljeno 1 krat • anchycka
• Od: 25.5.2009
21.8.2011 13:41
sarkizeME pravi:no ja.. jst ob pouštr kr sm probala tut s prsti pa traja predolgo.. ko ti pride je uno ful fajn filing traja pa kšne pou minutke.. ponavad mislm na svojga poba al pa biušga... čeprou do biušga neč en čutm sam vrjeten za to k je ful horrny in je mene naredu tako
tale zadnji stavek mi je pa mal znan..menim se s tipom, ki se sicer ne poznava v živo, sam tko ful zabavn je in vse in je po enem tednu ko sva se menila, začel me take stvari spraševat in od takrat ob samozadovoljevanju se avtomatsko nanga spomnim in mi je fuuul dobr :$ • sarkizeME
21.8.2011 14:12
anchycka pravi:
sarkizeME pravi:
no ja.. jst ob pouštr kr sm probala tut s prsti pa traja predolgo.. ko ti pride je uno ful fajn filing traja pa kšne pou minutke.. ponavad mislm na svojga poba al pa biušga... čeprou do biušga neč en čutm sam vrjeten za to k je ful horrny in je mene naredu tako
tale zadnji stavek mi je pa mal znan..menim se s tipom, ki se sicer ne poznava v živo, sam tko ful zabavn je in vse in je po enem tednu ko sva se menila, začel me take stvari spraševat in od takrat ob samozadovoljevanju se avtomatsko nanga spomnim in mi je fuuul dobr :$ no te pa saj nism edina... sej to ni neč slabga tak da je čist vseen na koga mislš od tem važn d ti pride pa d je fajn • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.8.2011 15:22
mmm ful rad bi gledal punco ki se ob vzglavnik drgne • littlepig
• Od: 4.7.2011
21.8.2011 15:26
mja čist btw .. kolko let maš ti ?
• sky
• Od: 13.6.2009
21.8.2011 15:31
meni je pa najbolše s prstki ali pa ob pofšter =$$ pa mislim na simpatijo ko je tak potrebna pa kak bi on se ''igrav'' sz menoj = noro =$
• slovenc79
21.8.2011 17:48
jaz? 20 zakaj?
• sarkizeME
21.8.2011 20:21
slovenc79 pravi:mmm ful rad bi gledal punco ki se ob vzglavnik drgne
haha.. ka te rajca to alkua?? • pk4life
• Od: 20.7.2010
21.8.2011 23:05
slovenc79 pravi:mmm ful rad bi gledal punco ki se ob vzglavnik drgne
[link] užiwej _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
23.8.2011 0:03
v živo, sem mislil.
PS: xtube je boljši. Ni sam klasike ampak raznolike stvari;) Pa samo 18+ seveda, mularija se pejte učit XD • slovenc79
23.8.2011 0:04
sarkizeME pravi:
slovenc79 pravi:
mmm ful rad bi gledal punco ki se ob vzglavnik drgne
haha.. ka te rajca to alkua?? ne to se mi zdi ful ganljivo in se zjočem zraven... ja najbrž da me rajca ane XD • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.8.2011 0:06
slovenc79 pravi:
sarkizeME pravi:
slovenc79 pravi:
haha.. ka te rajca to alkua?? ne to se mi zdi ful ganljivo in se zjočem zraven... ja najbrž da me rajca ane XD hahahahahahahaha ok dobra dobra XD hahahahahaha _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • sarkizeME
23.8.2011 19:54
pk4life pravi:
slovenc79 pravi:
sarkizeME pravi:
slovenc79 pravi:
haha.. ka te rajca to alkua?? ne to se mi zdi ful ganljivo in se zjočem zraven... ja najbrž da me rajca ane XD hahahahahahahaha ok dobra dobra XD hahahahahaha ja pa faq ane? js se rečmo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.