after a long time ;) <3

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
after a long time ;) <3 2.11.2012 17:47
živjoo Very Happy
ammm..zanč sm bla na enmu partyu in spoznala enega res fuuuuull lepega tipa..res mi je zelo ušeč..ko sem mogla it sva se zmenla in mi je dal FB in sem ga dodala, vendar se nisva še ni pogovarjala..aja pa ja me je sprejel Smile na tistem partyu je bilo zanimanje več kot očitno z obeh strani..in po dolgem času začutim metulčke ko se spomnim nanj ali gledam njegove slike..

vglavnem bi rada kakšnem nasvet kako naj nadaljujem najino spoznavanje prek fb..zelo rada bi tut spoznala njegov karakter, ker trenutno mislim da je res najboljši tip in bi ga rada seveda bolje spoznala..in ga "očarala" Razz Smile

tak da help me prosim res Smile
hvala vaaam :**
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: after a long time ;) <3 4.11.2012 14:22
Ja kilkni ga na fejsu pa upraši če se je naspal po žurki, kako je Very Happy in tko sej če je blo zanimanje z obeh stani bi pogovor mogu tečt Very Happy srečno
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: after a long time ;) <3 5.11.2012 16:34
ojla Smile hvala Smile no nej povem d sva se že parkrat pogovarjala in je on kliknu večkrat kt jz njega..tko d ja..napredujemo..upam, d bo kaj iz tega Very Happy
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: after a long time ;) <3 6.11.2012 23:16
super! Very Happy no držim pesti Smile pa lahko tut za cifro uprašaš ko bo čas Very Happy
srečnoo pa poročaj Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.