party :D• malamacka
• Od: 1.1.2012
party :D
5.11.2012 19:48
ja torej. mi bomo nardil en party pr moji prjatlci k tastari nekam grejo. in bi rabl kšne ideje za mešanje pijač. pa kere so kšne pucen pijače. alkoholne valda • mussy
• Od: 3.9.2011
Re: party :D
5.11.2012 22:05
1. število povablncev k pride 2. hrana pijača 3. glede alkohola nwm če maš dnar si prvošč, sam ponavad je za mešat tud hofer vrjanta gud 4. zavaruj dragocene stvari in dej vredne stvari nekam k ti jih nau noben ukradu 5. nared dost velk prostor pa mau splaniri kaj se bo počel 6. nared šank pa en naj bo zaposlen za pijačo da se nau polival ;D 7. zloudi dobro musko mešanje pijač: - vodka+sok, vodka+kokakola. vodka+pomarančni sok+jagodni (fejk vrjanta koktejla sex on the beach) - jegrkola, jackkola, bambus (rdeče vino+fanta al pa kokakola), pol tud z rumom se da kj malibu - najbolš pa tko dost na easy je men belo vino+zelena ora - mau eksperimentirite pa bo ;DD gud luck ;D • malamacka
6.11.2012 18:36
Hvala res, tole bo ful pumagal • justfly
• Od: 17.7.2011
6.11.2012 21:23
malamacka pravi:Hvala res, tole bo ful pumagal
je mela moja frendica neki dni nazaj doma žur in je povabla 30 ljudi in ti povem da ni blo doro. po mojih iskušnjah je tm okoli 10 ljudi najbolše glede alkota, mi smo meli 3 vodke, 2 fejk jegra, tekilo, martini, blue curacao liqueur in smi zdi da okoli 6-7 litrov vina. in je blo premalo... dali smo pa 90e s tem da vino ni ušteto • malamacka
6.11.2012 22:17
glede na to kok pijače ste vi pupil ni šans da mamo 30 folka. ni dost dnarja upam da bosta 2vodke, 2 jegra, vin, pa pir kul. itak bomo mešal pa bo nekak več zgledal js sm ful še kozica z alkotom pa to. a lah kdo puve kok tekila stane, kuko to gre? • justfly
• Od: 17.7.2011
6.11.2012 22:25
malamacka pravi:glede na to kok pijače ste vi pupil ni šans da mamo 30 folka. ni dost dnarja
upam da bosta 2vodke, 2 jegra, vin, pa pir kul. itak bomo mešal pa bo nekak več zgledal js sm ful še kozica z alkotom pa to. a lah kdo puve kok tekila stane, kuko to gre? jaa sej majn je bolše • mussy
• Od: 3.9.2011
6.11.2012 22:41
am lej kok pijače rabš je odvisn kok ste stari (pač kok spijete), pa kakšn folk je Drgač pa najbolš je: Usakmu rečš da more prnest eno alkoholno pijačo s sabo al pa nwm da 5jih prnese jack danielsa k je tko 35eur pa usak da neki ;D Drgač pa lej teqila gre full preveč hitr, trust me, za moj b.day sm jo sama spila, pa dost draga je.. maš two fingers k je 0,75l 20eur sam zdj majo neko novo rdečo v leklerku k je 2 litra 15eur .. sam nwm pač ni isto.. (aja hofr pa to ne prodaja teqil in tega..) gud luck ;D • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
7.11.2012 9:52
jaja najbolš da greš v hofer pa te trgovine kupvat alko da ti pol drug dan najmajn bučo odtrga _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! Nazadnje urejal/a underberg 7.11.2012 9:53; skupaj popravljeno 1 krat • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
7.11.2012 9:52
aja pa kerga s harmonko dob, bo tut kr bolš _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.