party :D

malamacka • Od: 1.1.2012 • Prispevkov: 39
party :D 5.11.2012 19:48
ja torej. mi bomo nardil en party pr moji prjatlci k tastari nekam grejo. in bi rabl kšne ideje za mešanje pijač. pa kere so kšne pucen pijače. alkoholne valda Smile pa tko kšna priporočila k nardiš houseparty Smile hvala
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: party :D 5.11.2012 22:05
1. število povablncev k pride Very Happy vedno je met dobr točno številko,
2. hrana pijača Very Happy vedno uzam več kokr mislš da je dost Very Happy vedno zmanka
3. glede alkohola nwm če maš dnar si prvošč, sam ponavad je za mešat tud hofer vrjanta gud Very HappyD
4. zavaruj dragocene stvari in dej vredne stvari nekam k ti jih nau noben ukradu
5. nared dost velk prostor pa mau splaniri kaj se bo počel
6. nared šank pa en naj bo zaposlen za pijačo da se nau polival ;D
7. zloudi dobro musko Very Happy pa umisl si hude zvočnike pol maš pa poleg dobre družbe use ;D

mešanje pijač:
- vodka+sok, vodka+kokakola. vodka+pomarančni sok+jagodni (fejk vrjanta koktejla sex on the beach)
- jegrkola, jackkola, bambus (rdeče vino+fanta al pa kokakola), pol tud z rumom se da kj malibu Very HappyD
- najbolš pa tko dost na easy je men belo vino+zelena ora Very HappyD

- mau eksperimentirite pa bo ;DD

gud luck ;D
Re: party :D 6.11.2012 18:36
Hvala res, tole bo ful pumagal Very Happy. A mejbi lah sam tko prblizn puves kok bi blo alko pijace za 20-30 folka Smile?
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: party :D 6.11.2012 21:23
malamacka pravi:
Hvala res, tole bo ful pumagal Very Happy. A mejbi lah sam tko prblizn puves kok bi blo alko pijace za 20-30 folka Smile?

je mela moja frendica neki dni nazaj doma žur in je povabla 30 ljudi in ti povem da ni blo doro. po mojih iskušnjah je tm okoli 10 ljudi najbolše Smile k 30 pijanih ljudi nemoreš nadzorovat in pole se jih par fajn napije in btuhajo in pole jih moreš tm pazit in bla bla bla.. nimaš nč od žura k moreš skozi pazit da ti kej ne uničijo in to...
glede alkota, mi smo meli 3 vodke, 2 fejk jegra, tekilo, martini, blue curacao liqueur in smi zdi da okoli 6-7 litrov vina. in je blo premalo... dali smo pa 90e s tem da vino ni ušteto
Re: party :D 6.11.2012 22:17
glede na to kok pijače ste vi pupil ni šans da mamo 30 folka. ni dost dnarja Sad
upam da bosta 2vodke, 2 jegra, vin, pa pir kul. itak bomo mešal pa bo nekak več zgledal Wink
js sm ful še kozica z alkotom pa to. a lah kdo puve kok tekila stane, kuko to gre?
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: party :D 6.11.2012 22:25
malamacka pravi:
glede na to kok pijače ste vi pupil ni šans da mamo 30 folka. ni dost dnarja Sad
upam da bosta 2vodke, 2 jegra, vin, pa pir kul. itak bomo mešal pa bo nekak več zgledal Wink
js sm ful še kozica z alkotom pa to. a lah kdo puve kok tekila stane, kuko to gre?

jaa sej majn je bolše Wink to je odvisno od trgovine, ponavadi merkator in interšpar majo najdražje. mi smo blizu italije in hodimo tja k je use po polovični ceni. tekila predvidevam da je okoli 10e, pač odvisno od trgovine. se vom splača it v hofer al pa kej podobnega ;D
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: party :D 6.11.2012 22:41
am lej kok pijače rabš je odvisn kok ste stari (pač kok spijete), pa kakšn folk je Very Happy js k sm praznovala rojstn dan sm v stanovanje stlačla 25 folka Very Happy pa sm vs alkohol skor sama spila, ker pač nekateri ne pijejo...tko da rabš tud to računat Very Happy pa kok ludi se bo dejansko overdosal Very Happy

Drgač pa najbolš je:
Usakmu rečš da more prnest eno alkoholno pijačo s sabo Very HappyD pač čene ne more it notr ;D
al pa nwm da 5jih prnese jack danielsa k je tko 35eur pa usak da neki ;D

Drgač pa lej teqila gre full preveč hitr, trust me, za moj b.day sm jo sama spila, pa dost draga je.. maš two fingers k je 0,75l 20eur Very HappyD
sam zdj majo neko novo rdečo v leklerku k je 2 litra 15eur .. sam nwm pač ni isto..
(aja hofr pa to ne prodaja teqil in tega..)

gud luck ;D
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: party :D 7.11.2012 9:52
jaja najbolš da greš v hofer pa te trgovine kupvat alko da ti pol drug dan najmajn bučo odtrga Smile najbolša mešana pijača je itak špricer, pa ne z vinom iz hoferja.... domač vin Smile itak lahk tut samga piješ. daš 50? je 50l vina pa usi pogasnete Smile če hočeš da še bol, pejt po šmarnco Very Happy pol šnops zna tut fajn udarit. pol so še pa tiste vodke mešane z svašta pijačami. drgač pa dejansko fajna je tekila bum, to pa prau paše Smile evo to je to, pa po pameti, da ne bojo kirga pumpat pelal... Very Happy

Nazadnje urejal/a underberg 7.11.2012 9:53; skupaj popravljeno 1 krat
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: party :D 7.11.2012 9:52
aja pa kerga s harmonko dob, bo tut kr bolš Smile
Re: party :D 7.11.2012 18:18
hah okj bomo že nekak. hvala Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.