nerazumem ga ...

ursk4 • Od: 16.7.2012 • Prispevkov: 11
nerazumem ga ... 1.11.2012 17:40
no obstaja en fant ko mi je že dolgo všeč . In on to ve sam nevem če sem js njemu tut sam vem da sm mu lepa . pač med poletjem ko smo bli na bazenu se mi je smejal pa sma se tut pogovarjala . pa na državnem sma se skos pogovarjala . ( skup trenirama ) pol zdaj me je blokiru na facebooku ubistvu je on težil men pod vsako objavo . In ga ni blo pol en teden kr so šli na spoznavne . Pa je prišel domov pa se je čist normalno menil z mano pol čez en teden sma se skregala ful pa sma se 1 teden kregala skos na treningih . Pol zaj sma se pobotala pač vsakič ko me vidi pa da je sam pač tk dol pogleda pa nazaj gr pa se mi nasmeji če je pa s frendi/cami ( ko tut treniramo skop ) pol pa neki začne govorit pa se kregama pol . A je kakšna možnost da bi mo bla ušeč ? Hvala že v naprej Very Happy
Alinska • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 40
Re: nerazumem ga ... 2.11.2012 14:08
Normalno se probi menit - sicer nisi napisala za kaj se kregata Smile Če mata različne poglede glede nečesa, to še ne pomeni kaj slabega. Pogovarjajta se zakaj različno razmišljata. pejta kspaj domov al pa mu reči, da bi blo mogoče dobr, da se pomenta na eni pijači o tem. Verjetno ne ve kako bi sploh pristopil.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.