Še vedno mi preveč pomeni...Help?!• TheSpecialOne
• Od: 29.10.2012
Še vedno mi preveč pomeni...Help?!
30.10.2012 16:26
Hej hoj usem! No...Jst mam enga bivšga sošolca, ki mi je res zlozlozlo ušeč. Bla sma tut skupi (kr dolg nazaj) ene amm pol leta, sam pol je neki zaštekal, obema je že blo bl kt ne dolgčas -moja krivda, kr si nikol nism uzela preveč časa...Kaka smsek in to je to Hvala že vnaprej! • superskuna
• Od: 6.6.2012
Re: Še vedno mi preveč pomeni...Help?!
30.10.2012 17:42
mislim da si fantu ze tko al tko vsec. glej vem da je to najbol tezek nacin ampak vseeno. poklici ga ali mu pisi sms, da bi se rada pogovorila. potem pa kar z besedo na dan. alpa ce bo ksna zurka v prihodnje in ves da se jo bo udelezu, mu pa tm povej, mal pjana. ucasih deluje ce si mal pod uplivom, da poves kar cutis, oziroma ti gre lazje z jezika. pa ne mislt da te zdej na alkohol silm haha. pac moje iskreno mnenje je, da bi se oba mogla pogovorit in razcistit use c:
• TheSpecialOne
31.10.2012 8:26
Najlepša hvala za nasvet • slovenc79
• Od: 19.8.2011
31.10.2012 15:58
ne vem.. zase vem da če bi me ena pustila pa pol hotla nazaj ne bi mogel. pač to ni resnost da si kar zmišljuje enkrat ja enkrat ne..
če si res sigurna da bi rada z njim bla mogoče. sam premisli a boš res lahko al se ga boš pa čez neki časa spet naveličala. najbolš je da si fer. povej tko kot je. potem pa je na njem kaj bo.. • TheSpecialOne
31.10.2012 18:45
Ham, hvala za predlog.. U bistvi nism js njega pustila ampak pač mal sm se ohladila, tisti metuljči trimesečni so odleteli in on je to zgleda takoj začutu in je pač reku da ka je z mano, učasih sma si res skos pisala, pol sma si na dva dni, ni blo več tistih izpovedovanj čustev in to... Pol je pa pač reku da sma se oba ohladila in ker sm bla takrat čist 'odsotna' sm rekla da ja in pol sma se zmenla, da boma naredla konc in da boma spet čez neki časa mogoč spet probala... Nevem no in zdej bi ga rees rada nazaj no! ;(
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
31.10.2012 20:47
ja, sam kaj ko bojo pa metuljčki spet odleteli?
ne verjamem da bo šlo. ker si pač tip človeka (kakor je večina ljudi) da ko nekaj dobijo kar si zaželijo čez nekaj časa ne znajo več cenit.. če si zares neki, nekoga želiš se ne ohladiš kar tko. tud če misliš da si zdaj zares želiš, morš najprej sebe spoznat in ugotovit kaj zares bo ko to dobiš in kaj bo ko to dolgo časa imaš. moje mnenje je da moraš pač še mal odrast da boš res zrela za resno zvezo.. probaš pa lahko vseen, jasno.. amapk, bolj boš srečna če zdaj mal premisliš in potem greš v tako zvezo za katero boš vsak trenutek vedla da si je želiš, takoj, po par mescih in po par letih. • TheSpecialOne
31.10.2012 21:02
Prav maš! Hvalaaaaa! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.