OMBRE HAIR• sara1236
• Od: 20.7.2011
OMBRE HAIR
10.7.2013 13:25
Živjo,
torej js bi si zlo rada pobarvala konice v roza/modro alpa blond barvo. Ampak nebi z uno pravo barvo ampak z prelivom al kko se reče ker se lahko izpere.. zdej me pa zanima kje se to lahka kupi ter kako nej prepriačam mami? +ombre hair si želim že vrjetn eno leto pa še zmeraj mi ne pusti ker pač naj nebi blo dobro za lase pa da ni lepo blablabala. hvala za vse nasveteeeeee • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
Re: OMBRE HAIR
10.7.2013 13:43
če nimaš blond al pa fejst svetlo rjavih las, si ne devat roza/modro gor, ker (vsaj men) je ful lepše, če so modre al pa roza konice na blond laseh, ne pa na rjavih.
tko da ti priporočam da si daš blond oz. zdej so v trgovini od L'Oreal Wild Ombres barve, k ti posvetli spodnji del las. jzt sm si to pred slabim mescom nardila in sm bla kr zadovoljna s končnim izgledom. je pa res da ne bo taka čizt peroksidna blond, ampak bo pa dokaj svetla in bo opazna razlika, sam morš pač gledat kter odtenek boš vzela • sara1236
• Od: 20.7.2011
10.7.2013 13:59
hvala za mnenje:) am ka pa tole od Loreala ti je kaj poškodovalo lase?
• Bellatrix
• Od: 13.9.2012
10.7.2013 21:00
Lej, itak da vsaka barva vsaj mal škoduje lasem, ampak ne tko, da bi se pa zdej vidl. Sej to si daš zdej sam enkrat gor in če si ne boš več barvala, se ti bo tak dol spralo čez neki cajta, mal bo trajal ampak bo šlo dol.
Drugače sm si že jzt enkrat prej barvala lase s tiso barvo, k se dol spere bo neki pranjih in tut nism mela problemov glede tega, da bi mi zdej ne vem kak poškodovala lase. Pač reč mami da si boš to zdej nardila sam tko da vidiš kok pride in da je to nič proti temu, ko si nekatere nonstop barvajo lase, in da bo itak čez neki cajta dol šlo in ti ne bojo zdej sam zarat tega lasi izpadl |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.