VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!!

nuncic • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 6
VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!! 14.4.2010 14:03
js sm obupam ...................moji starši so k***e kr neki tk me je ra****al kr neki eh no ač zgodba je taka mam same 5ke pa 4ke sam pr matematiki same dvojke in dans dobim enko pr fiziki pa 2 pr matki an in priem dumu pa mi rečejo oz. cele dneve mi težijo da sm zaostal pa da una dva nista ustvarla taga butlna pa sta mi dala 4 mesece prepoved compa pa 3 mesece nesmem nikamor od doma drgač pa sta mi že prej dala prepovedčiiiiist usega sam še v sobi sem lahko bil pa sm se 3 tedne uču fiziko pa sm 1 dobu proooosim pomagite ka nej narddddim nooooo?=?====

Oprostite zaradi slovnice sem preveč živčen da bi na slovnico mislil

LP
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!! 14.4.2010 16:48
najbolš da jih prosiš da se pogovorite. povej jima da se trudiš in da če mislita da se premalo učiš naj ti ona 2 razložita snov. povej jima da mlad človek rabi neki prostega časa in da je tut zared zravja priporočen usaj 1 uro gibanja na dan. pa tut to jima povej da je nečloveško zapirat otroka v hišo. sploh pa za 2 mesca.

upam da ti se ti bo ratal kej pogodit s starši okrok kazni, kr se mi res smiliš. jz bi šla k prijatci živet če bi mela tako kazen =//
naastja • Od: 22.11.2008 • Prispevkov: 37
Re: VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!! 14.4.2010 16:56
Čist te razumem, tud moji starši komplicirajo glede ocen-sploh mama :/
v osnovni je še vse blo okej dokler so ble same petke, v srednji pa več nismo in mi je mama začela ful težit kak več ne bom smela vun hodit pa take-najbol hudo pa je da sploh nimam tak slabih ocen->pravdobra bom v drugem letniku gimnazija..to je zelo dobro po mojem mnenju ampak pač mama kot vsaka mama komplicira:)
po moje najboljše če se pogovoriš pa pač rečeš da taka kazen nič ne pomaga ker če si doma zaprt to še ne pomeni da bo fizika sama od sebe bolša pri ocenah .. sej pa se ne moreš samo učit ko si doma no.
nevem, starši bi to mogli razumet .. mogli bi se postavit v naš položaj-mladi smo, uživali bi radi, pa to še ne pomeni da nam je vseeno za šolo.. Wink
nuncic • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 6
Re: VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!! 15.4.2010 7:21
HuuuaLa vama !!!
sam so res vse mame sitne Confused Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
ja men pa skos govori ane dobim naprimer 3 pr enim predmetu ko mam same petke an pa mi ceeeeeele dneve teži tist gnar ko si naročil model (pač neki sm si po e-mailu naroču) mi govori da ga rabm za inštruktorja omg ceeele dneve mi tk teži pa naj gre use skup u.........+-
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!! 17.4.2010 11:34
Jst na srečo nimm takih staršou in mi ne težijo glede ocen.. (hvala bogu)...

Ti se probej poment s starši da ne moreš bit cele dneve zaprt pred zvezkom, kr če člouk nima neke sprostitve in svećga zraka se ne more naučit... če ti pa ne vrjamejo na besedo pojdi v knjižnico in najdi kakšno knjigo o učenju in v tisti knjigi bo gotovo pisalo nasvete za lažje učenje in umes bo seveda tudi sprostitev na svežem zraku... in potem tisto knjigo pokaži staršem Smile

Lahko pa pogledaš tudi na internetu če imaš sedaj dostop do računalnika.
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: VAŠI STARŠI IN OCENE -HELP!!! 17.4.2010 17:44
Isti probelm je pri nas.Mene ko sem v SŠ pustijo pri miru,moja sestra ki pa je v 9. je pa zdaj pač malo popustila.Itak je sprejeta in se jii ne rabi več matrat za 5.In zdaj so čis nekaj nori da če še eno 3 dobi da ne bo smela na rač. in blebleble.Ima pa samo 3 trojke. V celem letu,mislim Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.