Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 18.1.2009 18:17
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
NeverDead • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 2
Re: Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 30.8.2009 22:30

Evo bom pa jst taprva =)
šla sm zato k u kranju ni medijskega tehnika...
sošolci so zakon!
načrtou za naprej nimam, sm nardila komi 1. letnik
ni mi žou d sm na tel šol
KrejziChick • Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 12
Re: Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 5.3.2010 6:53
bojana pravi:
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

vpisala sem se na ekonomsko gimnazije, zato ker nism naravoslovn tip in nimam fizzke kemo in bajlo pa sam dwe let
zahtevna je tko no če se učiš ni problemov. Smile
uf čist preweč znanja dobiš xd
najbolši predmeti so angla sam prfoksa mau welik zahteva, pa zgodla ni slaba. najbol kritični uf. nemka prfoksa je neumna. ne z na razlagat. p mta je ****. gefa prfoksa tko tko no.. ekonomija odwisn kero dobiš. kema je težka sam je prfoksa zakon. bajloa kr nekii. ..
Razumem se tko z usemi . z enmi mal bl kot u drugimi
am. Pravo al pa Pshihologija
Ne praviln sm se odločla.
moti me pač sam d maš nwem 7 ur pa ene 4 predmete od 7 ur si lah prašan- sicer pr welik prfoksah lahko nrdiš seznam datumov kdaj si vprašan. sam niso vsi za.

To je to. Smile
NeverDead • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 2
Re: Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 9.5.2010 17:01
a ti greš na našo šolo?
3butterfly3 • Od: 6.8.2010 • Prispevkov: 9
Re: Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 26.3.2011 11:49
A se je že kdo za letos vpisal na to šolo?? K jst bom vrjetn šla, pa me je ful strah k ne bom poznala nobenga pa če bi mogoče s kero navezala stik??
HELP!
sarica1 • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 29
Re: Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 14.7.2011 20:56
3butterfly3 pravi:
A se je že kdo za letos vpisal na to šolo?? K jst bom vrjetn šla, pa me je ful strah k ne bom poznala nobenga pa če bi mogoče s kero navezala stik??
HELP!

JS GREM NA TO ŠOLO ZJ.MEDIJSKI TEHNIK Very Happy Very Happy
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica 31.10.2012 23:22
no js sm prvi letnik gimnazije na egsš, tko da bom predvsem od gimnazije napisala. men je the best šola. res najbolša! <3

- zakaj si se vpisal/a na to šolo - pač moja mt pa sestra sta hodile na to šolo. ful sta jo hvalile. moja prjatlca tud hod sm. pač mene je zanimala gimnazija pa ker je kranj predeleč zame sm šla u radolco Very Happy

- kako zahtevna se ti zdi - tko...ni prezahtevna. samo učit se je pa treba. sprotno je najbolš!

- kakšna znanja in možnosti ti ponuja - pač znanja na useh področjih so dost razširjena. osnova + še kej več.

- kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični - nema, ekonomija, gefa, zgodla, bajla so dost težki predmeti če se ne učiš sprot. nema - smotana prfoksa. ostalo je kul. mta je super, če maš ta pravo prfosko (mi mamo najbolšo res). angla the best. kema! Very Happy

- kako se razumeš s sošolci - s sošolci se že ful dobr štekamo. smo ful frendi Very Happy carji sooo!najrajš jih mam :*

- kakšne načrte imaš za naprej - naprej bom šla vrjetn na FF (slovenistika)

- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam - nikamor drgam se neb upisala. Very Happy love it

- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd - men je use dost dobr. mogoč me mot e-asistent (nek sistem računalnipki k ga mamo. groza!)

+ tud ekonomski tehnik pa medijski tehnik sta super programa.
PRIPOROČAM VAM, DA SE UPIŠETE!!!!!!!!!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.