LJUBEZEN..• alvininvevericki
• Od: 26.5.2011
LJUBEZEN..
26.12.2012 11:54
no takle je: moj biuši(s katerim sm bla skup pou leta nazaj) ma bratranca. in ta bratranc me je pač vedno zajbavu ko sma bla u unim skup. takrat sma se menla kdaj pa kdaj.
in ko sma šla z biušim narazen me je neki časa še kr zajbavu kr sm mu povedla da sm še kr v njega, pol pa ko nisem bla več je pa nehu (to je blo kak mesec nazaj). in od takrat se menva čist vsak dan res, 24 ur na dan, pa mi je povedu da mu je moja sosošolka všeč baaaa, pa da mu jo naj zrihtam, včeri še da mu je tak vsaka všeč, pa da naj mu zrihtam kako iz moje šole. on je 2. letnik, js 8. razred, hoče pa eno iz 9. razreda. in men gre to tkoooooooooooo na živce ej, sploh nevem več kaj naj nardim.. :S mate predlog kak, podobne izkušnje..? Lp • alvininvevericki
• Od: 26.5.2011
Re: LJUBEZEN..
26.12.2012 11:57
alvininvevericki pravi:no takle je: moj biuši(s katerim sm bla skup pou leta nazaj) ma bratranca. in ta bratranc me je pač vedno zajbavu ko sma bla u unim skup. takrat sma se menla kdaj pa kdaj.
in ko sma šla z biušim narazen me je neki časa še kr zajbavu kr sm mu povedla da sm še kr v njega, pol pa ko nisem bla več je pa nehu (to je blo kak mesec nazaj). in od takrat se menva čist vsak dan res, 24 ur na dan, pa mi je povedu da mu je moja sosošolka všeč baaaa, pa da mu jo naj zrihtam, včeri še da mu je tak vsaka všeč, pa da naj mu zrihtam kako iz moje šole. on je 2. letnik, js 8. razred, hoče pa eno iz 9. razreda. in men gre to tkoooooooooooo na živce ej, sploh nevem več kaj naj nardim.. :S mate predlog kak, podobne izkušnje..? Lp point je da bi je všeč že ene 3 mesce haha kak sm lah to pozabla napisat • bela
• Od: 5.5.2012
Re: LJUBEZEN..
26.12.2012 15:40
alvininvevericki pravi:
alvininvevericki pravi:
no takle je: moj biuši(s katerim sm bla skup pou leta nazaj) ma bratranca. in ta bratranc me je pač vedno zajbavu ko sma bla u unim skup. takrat sma se menla kdaj pa kdaj.
in ko sma šla z biušim narazen me je neki časa še kr zajbavu kr sm mu povedla da sm še kr v njega, pol pa ko nisem bla več je pa nehu (to je blo kak mesec nazaj). in od takrat se menva čist vsak dan res, 24 ur na dan, pa mi je povedu da mu je moja sosošolka všeč baaaa, pa da mu jo naj zrihtam, včeri še da mu je tak vsaka všeč, pa da naj mu zrihtam kako iz moje šole. on je 2. letnik, js 8. razred, hoče pa eno iz 9. razreda. in men gre to tkoooooooooooo na živce ej, sploh nevem več kaj naj nardim.. :S mate predlog kak, podobne izkušnje..? Lp Cimprej mu povej preden bo prepozno point je da bi je všeč že ene 3 mesce haha kak sm lah to pozabla napisat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.