So frendice fouš, al se samo nočejo vtikat v najin odnos?

manki • Od: 1.12.2008 • Prispevkov: 7
So frendice fouš, al se samo nočejo vtikat v najin odnos? 7.6.2009 15:18
zanima me vaše mnenje zadeva je pa taqa:
letos je na našo šolo prišel nov tip in tri sošolke so se takoj zaluble vanj..zadnje dni je ta sošolc začel tko namigovat na to da bi lahko kai mela..smsi, objemčki, božanje pa tko.. in sva tko neuradno hodila.zadnjič na izletu pa me je ves čas držal za roko pa tub poblubla sva se par× in res bla tko kot parček..in sedaj sva skup..od izleta dalje so se začel fse sošolke tko čudn obnašat..npr. moja bestika od izleta sploh ni govorila z mano..pa tud enopar boljših prijatlc..vsaj nai to bi ble..
pa me zanima kai vi mislite o tem..fake frends al se nočejo vtikat v naju?
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: ..zanima me 7.6.2009 19:21
Pomoje ne eno in ne drugo. morš pogledat z vseeh vzornih kotov.

Mogoče se te izogibajo ker so t.i. ljubosumne.
npr: ste 4 prjatlce; norite za istim fantom potem pa ena izmed tvojih prjatlc osvoji tistega fanta in ziher vam trem ki ste ostale nebo lahko. pomoje je to to.. in se začnejo T.i. finte in muhe ljubosumja in izogibanja. en predlog Very Happy

Pojdi do prjatlc pa jih vprašaj kaj je narobe pa naj ti povejo po resnici in probajte rešit spore Wink ker kar na enkrat da se prjatlce nebi več vtikale v tvoje življenje in se te izogibale od izleta dalje? pomoje so samo malo ljubosumne in žalostne ker si ti pač dobila ttega fanta Wink VSE BO OK: ČE SE BOSTE POGOVORILE ISKRENO !
s tem da če ti je fant všeč ga ne zapusti zaradi prijateljic ker ti bo kasneje žal.
prijateljice se boto z tem ziher čez čas sprijaznile Wink samo pogovor je potreben
moj predlog ;P

Uživaj in vso srečo Wink
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: So frendice fouš, al se samo nočejo vtikat v najin odnos? 7.6.2009 21:16
ljubosumne so...
pač tko je... naj pomislijo te tvoje frendice če bi ena od njih dobila tega fanta...lih tako bi bile potem ljubosumne na njo...
pač ne moreste use 4 met istga tipa... tip se je odloču zate... tko je...in to jim morš tudi povedt...če so t prave frendice bodo razumele ....
smoki • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: So frendice fouš, al se samo nočejo vtikat v najin odnos? 8.6.2009 20:44
moje mnenje je d so ti fake friends ..
Če bi ti ble prave kolegice, bi tud če bi ble ljubosumne bi se pogovarjale stabo in držale stabo p bi ble vesele zate Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.