DEVIŠKA KOŽICA IN NOSEČNOST- PROSIM POMAGAJTE!

anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
DEVIŠKA KOŽICA IN NOSEČNOST- PROSIM POMAGAJTE! 25.10.2012 19:34
Oj:)

Uglaunem imam en resen resen problem.. imam 15 let in pred 5 dnevi sem imela prvi spolni odnos. Ful je me bolelo in nevem sploh ce se mi je pretrgala deviška kožica. Ali je možno da se ne pretrga v celoti pri prvem spolnem odnosu?! in rees sva s fantom imela smolo saj se nama je pretrgal kondom.. ampak me je ful bolelo in je seks trajal res ful ful malo tako da mu ni prislo. Bojim se pa zaradi predsemenske tekocine ki tudi vsebuje semenceca. Menstruacija mi je ze pred soboto zamujala par dni ampak je se vedno nisem dobila! je mozno da sem noseca?! in v primeru ce sem ali lahko pri 15 letih naredim splav brez vednosti starsev?!

Hvala za vas trud in odgovore res!! :*
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: DEVIŠKA KOŽICA IN NOSEČNOST- PROSIM POMAGAJTE! 25.10.2012 19:59
o maj gooooooš, čez 10 let bodo seksal že pr 10 letih. pa sej si še otrok no... drgač pa maš nosečniški test, menstra ti pa zamuja najbrš zart stresa..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: DEVIŠKA KOŽICA IN NOSEČNOST- PROSIM POMAGAJTE! 25.10.2012 21:40
Am ja možnosti za nosečnost so skoraj vedno, ampak jst mislim, da nisi in da se samo preveč sekiraš in ti zato tudi zamuja menstra.
Čim manj se sekiraj pa boš vidla, da bo menstra kmal prišla. Smile Če pa ti bo lažje pa kupi test nosečnosti v lekarni pa se prepričaj. Smile
shoot • Od: 31.12.2008 • Prispevkov: 28
Re: DEVIŠKA KOŽICA IN NOSEČNOST- PROSIM POMAGAJTE! 25.10.2012 22:28
S fantom se morta tud pripravit na sex.. sploh če uporabljata kondom kot zaščito je dobr da je velik pred igre.. v nasprotnem se zgodi to.. edin če poskusita z lubrikantom?.. kar se pa nosečnosti tiče tud mislim da ni razloga za skrbi ampak useen je dobr če preveriš Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.