kaj si misli??• beniinthejets
• Od: 15.10.2012
kaj si misli??
15.10.2012 17:41
hejla!
no mene pa nekaj zanima.. proti koncu poletnih počitnic sm spoznala enga fanta .. no 1. sma se vidla bazenu ko sn bla skupaj z mojo frendico kr je imela rojstni dan.. no in tam se je vse skup začelo.. namreč ves čas me je gledo in se hotel pogovarjati z mano in še moja frendica mi je rekla da sn mu všeč in no tud meni ni bil slabi.. in pol mu je dala mojo fonsko in od takrat sma se menla dokler nisma šla v kino kjer sva zabluzla $$$ no in zaj nevem kaj je pač hotel vse od mene .. meni je postal zeloo všeč $$ in ko sn ga vprašala kaj si misli je reko da bi se on najprej ful dobivo z mano pa bi vidla kak bo.. no ampak kr takoj nisn privolla se je ta čas kdaj bi se spet dobila razvleko v mesec dni.. in zdaj ko se kdaj začnem menit z njim češ kaj se boma dobila al kaj vedno fuul zainterisirano reče ja samo drgač se pa nikol ne pogovarja z mano prav... ne piše mi več smsjev nič in mi je malo čudno ... dobo bi se z mano ampak mi je čudn filing kr nikol nič ne reče ... ka mislite da mu je??? da mu ni več ? polek tega mi je reko da me ima rad pol pa kr tak, nikol niti besede .. ali fantje sploh resno mislijo takrat ko rečejo ''rad te mam'' al je to kr neki ? • barbi3131
• Od: 3.10.2011
Re: kaj si misli??
15.10.2012 21:08
hm po mojem mnenju se je prestrašu da on teb ni ušeč k si mu rekla da ne še oz. si ga pustla čakat in prizadela njegov ego. dei zmenta se enkrat za vn PA HITR pa bo bolš upam • beniinthejets
15.10.2012 22:22
hvalaa ti!
ravno sma se zmenla za vn .. no in upam da še bo kaj sam mam še eno vprašanje.. a bi se njegova čustva lahko ka spremenla do mene glede na to da se je vse zgodilo tak hitro in potem pa razvleklo v mesec tišine?? :// • barbi3131
• Od: 3.10.2011
17.10.2012 20:17
možno, da se je mau ohladiu, sam spet mau zbližita pa bo tkoi spet bolš • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
18.10.2012 14:29
as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism, ampak vem,d a je eno poglavje, k pravi, da so moški kot elastike naprej so pr teb...pol se ohladijo in se raztegnejo od tebe in pol se bo nazaj odbil k teb...al neki tazga no, če ti kej pomaga • beniinthejets
22.10.2012 14:33
hvalaa vama! ampak nevem kaj naj si zaj mislim.. no sma se dobila in kr ni blo dovol časa kr je mogu it na trening sma se ful neki sam na malo menla.. no kar me je zloo razočaralo je blo to : 1. ko sm prišla me sploh ni pogledu pa še s svojimi frendi je bil in ko sm rekla da pol pa grem je pa takoj prišo.. tak filing mam kod da mu je pred drugimi nerodno zarad mene 3. ves čas sma se menla sam zaka se nisma nič slišala pa češ da se jaz nisn javlala in pol sm mu rekla da mi naj pol piše na fb al pa kaj 4. kr mi je blo ful čudno kr je blo glih tak kot da je jezn na mene in me obtužuje sm ga vprašala kaj zaj kaj si misliš pol pa če ti je še sploh do mene in mi je odgovoro s takim : ''ja al ke'' ... no in pol ko pa je mogu it pa me je vseeno objel in poljubo ah no zaj pa me zanima al to poomeni če me je klico in si pisal da še vseeno hoče ka met in kaj naj zaj JAZ nardim? pa še vaše mnenje me zanimaa prosiim ... • SmileOnMyFace
22.10.2012 19:35
Če hočš pridt do odgovorov, ga direktno upraši • slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.10.2012 20:28
tukaj je vprašanje kaj si ti misliš, ne kaj on. on je rekel da bi se še dobil s tabo, ti si pa cincala pa nisi odgovorila.. zakaj je zdej on čuden?
je pa to največja bedarija kao "tipi neresni".. punce niso nč bolj resne. če si ti zabluzila z njim pa mal ti je všeč pa mal ne.. men se to nč resno ne sliš :S • 30stm
• Od: 31.10.2010
23.10.2012 22:26
SmileOnMyFace pravi:as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism, ampak vem,d a je eno poglavje, k pravi, da so moški kot elastike
naprej so pr teb...pol se ohladijo in se raztegnejo od tebe in pol se bo nazaj odbil k teb...al neki tazga no, če ti kej pomaga ]as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism: hahahahahaha kok sm umrla kle XD.....a ni drgač to stauk iz filma: tangice, poljubi in še kaj??????......ja gkede te faze-če je resnična je ful čudna....mislm men je prou žou sam men se zdijo tipi ful zapleteni...sory usm tipom :/ • slovenc79
24.10.2012 0:24
ej če je kdo zapleten na tem svetu so pa to punce no • SmileOnMyFace
24.10.2012 13:57
30stm pravi:
SmileOnMyFace pravi:
as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism, ampak vem,d a je eno poglavje, k pravi, da so moški kot elastike
naprej so pr teb...pol se ohladijo in se raztegnejo od tebe in pol se bo nazaj odbil k teb...al neki tazga no, če ti kej pomaga ]as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism: hahahahahaha kok sm umrla kle XD.....a ni drgač to stauk iz filma: tangice, poljubi in še kaj??????......ja gkede te faze-če je resnična je ful čudna....mislm men je prou žou sam men se zdijo tipi ful zapleteni...sory usm tipom :/ hahaha.....vem, ja, haha ka pa se tiče zapletenosti....eden drugmu smo zapleteni, kr pač ne razumemo življenje drugega...znanstveno rečen • 30stm
24.10.2012 16:45
SmileOnMyFace pravi:
30stm pravi:
SmileOnMyFace pravi:
as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism, ampak vem,d a je eno poglavje, k pravi, da so moški kot elastike
naprej so pr teb...pol se ohladijo in se raztegnejo od tebe in pol se bo nazaj odbil k teb...al neki tazga no, če ti kej pomaga ]as kdaj brala knjigo ''moški so z marsa, ženske pa z venere'' ? sj js tud nism: hahahahahaha kok sm umrla kle XD.....a ni drgač to stauk iz filma: tangice, poljubi in še kaj??????......ja gkede te faze-če je resnična je ful čudna....mislm men je prou žou sam men se zdijo tipi ful zapleteni...sory usm tipom :/ hahaha.....vem, ja, haha ka pa se tiče zapletenosti....eden drugmu smo zapleteni, kr pač ne razumemo življenje drugega...znanstveno rečen hahh..no pač ja ni slb film sam grejo kdaj mal u pretiravanja pa to....pa ja lahk bi tko rekl ja • 30stm
24.10.2012 16:49
slovenc79 pravi:ej če je kdo zapleten na tem svetu so pa to punce no
no kregala se ne bova (ker mam itak jst prou • slovenc79
24.10.2012 17:19
lej nekdo ki sam ne ve kaj hoče NE MORE očitat nekomu da je zapleten js recimo že ne morem bit zapleten. iščem punco, k mu bo všeč, k je resna pa zna ljubit človeka, ne keša, ne velikega k***a, ne njegovga avta, ne njegovih modrih oči, NJEGA celega. in to je to • beniinthejets
25.10.2012 20:29
slovenc79 pravi:lej nekdo ki sam ne ve kaj hoče NE MORE očitat nekomu da je zapleten
js recimo že ne morem bit zapleten. iščem punco, k mu bo všeč, k je resna pa zna ljubit človeka, ne keša, ne velikega k***a, ne njegovga avta, ne njegovih modrih oči, NJEGA celega. in to je to prav imaš, res ... glede na to da sm jas zapletena, zmedam njega .. vem da sem jaz kriva.. ampak zdaj ko VEM kaj hočem rabim rešitev kako ga dobit nazaj... ampak vprašanje je kaak če sploh gre? • slovenc79
25.10.2012 21:22
lej.. življenje je tako da imaš včasih samo eno priložnost. noben te ni dolžan čakat kdaj se ti bo neki zapasalo in potem ko ti bo bo priletel k tebi. tko je, sprjaznit se je treba s tem in se iz tega naučit da ko se pokaže šansa da jo zagrabiš. in če jo ne, ni kriv noben drug kot ti sam.
največ kar lahko narediš je da mu enostavno poveš.. da si se pač bala it v to ker nis vedla da ti bo všeč itd. pač resnico povej. ne zato ker da bi ti dobila to ker hočeš ampak ker je tako PRAV srečno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.